Хайде на театър - 8

• 96 388
  • 942
  •   1
Отговори
# 750
Търся отзиви за "Празникът". Заслужава ли си?
Писали сме за него. Тежка постановка, велика актьорка игра на Бойко Кръстанов, а и не само.
Не е подходяща за деца и тийнейджъри.
Аз съм гледала филма Фестен с реж. Томас Винтенберг. Мадс Микелсен е в главната роля. Велика работа! Сценария на този филм всъщност е Празникът . За мен Явор Гърдев е пропуснал възможности, някои актьори, въпреки че са много добри просто не са точния каст, ако мога така да се изразя... Не е лошо представлението, но гледайте филма и сравнявайте! Разликата е от небето до земята... Бойко Кръстанов обаче е е страхотен! Точно попадение!

# 751
  • София
Гледах вчера Дивата патица в Народния. Очакванията ми бяха по-големи честно казано. Актьорите бяха добри, но самата постановка не беше моята. Някои неща категорично бяха за пълнеж- като песните, а и не само. 🤷‍♀️ Най-вече героите не ми хареса, не ми бяха достоверни.
Хареса ми много началото, за пръв път виждам нещо подобно. Имаше стена, на която прожектираха заснети предварително сцени с актьорите.

# 752
Такава стена с прожектирани сцени (и то заснети преди години) съм виждала в "Красиви тела" в Младежкия. Мисля, че вече не го играят, а беше добро.

# 753
Вече четири съботи ходим на детските представления в Младежкия театър. Разкошни са всичките.

# 754
Гледах "Лисичета" в Народния, хареса ми, играта на почти всички беше много добра, имаше само една млада актриса, на която не и запомних името, която не ми хареса. Иначе другите бяха страхотни, но аз съм пристрстна, много харесвам Теодора Духовникова и отново беше страхотна. Имаше развитие самата история, много добре беше представена и интересът (поне моят) се задържа до края. На моменти актьорите много викаха, което не ми допадна, но явно така са представени георите им и така се видяна от режисьора. Бих го препоръчала.
Преди време успях да гледам и "Черното пиле" на Мариус, ами няма какво да кажа, на мен този човек така ми въздейства, че моноспектаклите му бих ги гледала отново и отново...

# 755
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Такава стена с прожектирани сцени (и то заснети преди години) съм виждала в "Красиви тела" в Младежкия. Мисля, че вече не го играят, а беше добро.

2015 "Лелята на Чарли" в музикалния. Simple Smile
май някаква такава мода е имало. Simple Smile

# 756
Аз искам да гледам няколко представления до края на сезона, Мастора и Маргарита в Младежкия театър и Игра за двамата съм си харесала.

# 757
"Лелята на Чарли" в музикалния. Simple Smile
А в нашия случай беше с ваучери от Грабо, хаха.. И местата от ваучерите бяха дублирани с вече продадени билети. Разпоредителката ни предложи други, по-неудобни и отдалечени от централната пътека места.. и тъй. Въпросът е защо нямат стиковка, когато се продадат билети от сайта, това веднага да се появява в компютъра на касата и да не се продават същите места. Или просто да правят като други театри, да отделят даден ред само за грабо. Много зали, кина, театри правят така, дадени редове са САМО за покани, за бартерни билети само за дадена медия, други само за ваучери, та да няма неловки ситуации с четирима души, претендиращи за две седалки.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 11:41 от diziler

# 758
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май си объркал цитатите.

# 759
Може и без цитат. Просто ме подсетиха за "Лелята на Чарли" и се сетих за случката с нашите билети, когато ходихме на точно този мюзикъл Wink

# 760
  • В царството на игрите:)
Гледах вчера Дивата патица в Народния. Очакванията ми бяха по-големи честно казано. Актьорите бяха добри, но самата постановка не беше моята. Някои неща категорично бяха за пълнеж- като песните, а и не само. 🤷‍♀️ Най-вече героите не ми хареса, не ми бяха достоверни.
Хареса ми много началото, за пръв път виждам нещо подобно. Имаше стена, на която прожектираха заснети предварително сцени с актьорите.
Колко деликатно се изразявате.. Simple Smile Тази постановка беше моето наказание, че заведох и гости от провинцията на нея... Казах си, че ако не обичан някого ще му подаря билети за нея Simple Smile Въобще едно голямо недоразумение, но и аз може да не съм дорасла за него Simple Smile
След това си оправих вкуса с "Лисичета" Simple Smile

# 761
  • sofia
Здравейте,коментирали сте  "Отчаяни съпрузи",но и аз да се изкажа Simple Smile
Изобщо не ми хареса,имаше няколко смешни момента ,но категорично ми беше прекалено просташко.Не съм съгласна с половината "факти" за любовта ... а и Явор Бахаров не го понасям ...

# 762
Здравейте,коментирали сте  "Отчаяни съпрузи",но и аз да се изкажа Simple Smile
Изобщо не ми хареса,имаше няколко смешни момента ,но категорично ми беше прекалено просташко.Не съм съгласна с половината "факти" за любовта ... а и Явор Бахаров не го понасям ...

Eй това мнение все едно аз съм го писала! Знаех си, че не трябва да ходя. Голяма простотия!

# 763
Мнение за "Извънредно положение" . Ако не обичате смешки тип Комиците , това не е вашата постановка .
Много плосък хумор , напразно изгубени  два часа и похарчени  30 лева .
Около мен се забавляваха , а аз искрено се чудих как абсолютни глупости могат да накарат някой да се залива от смях.

# 764
Станаха ми интересно за "Лисичетата". Пише, че не се препоръчва за лица под 14 г.
Действително ли не се препоръчва, какво бихте казали гледалите го?

Общи условия

Активация на акаунт