Хайде на театър - 8

• 96 373
  • 942
  •   2
Отговори
# 765
Не съдържа вулгарни текстове, по-скоро не би била особено интересна за млад човек. Но зависи и от детето, има по-разумно деца, които ще я оценят.

# 766
Благодаря Simple Smile

# 767
какво да очаквам от

ХОТЕЛ МЕЖДУ ТОЯ И ОНЯ СВЯТ

# 768
Гледах "Бащата" в Народния театър. Актьорите играха много добре, но аз не се впечатлих, вероятно защото аз такива морални дилеми, като да се грижа за родителите, вместо да си гледам собствения живот, нямам. Аз избирам себе си.

# 769
Най-после качиха пак на сцена една от любимите ми постановки😊 и просто няма как да не ви шерна това! :
https://theatre.art.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0% … D0%B0_3838_178_20
Брутална, разтърсваща и тежка постановка, разбира се:) Вторият "Полет над кукувиче гнездо" - подобна тематика и драма, и втората постановка, която съм гледала и на която се преглъщат сълзи...Simple Smile

# 770
  • София
Съвсем наскоро четох книгата. Предизвика интерес, но точно на 1-ви не мога да я гледам, иначе бих отишла. Дано има и други дати!

# 771
  • София
Скрит текст:
Най-после качиха пак на сцена една от любимите ми постановки😊 и просто няма как да не ви шерна това! :
https://theatre.art.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0% … D0%B0_3838_178_20
Брутална, разтърсваща и тежка постановка, разбира се:) Вторият "Полет над кукувиче гнездо" - подобна тематика и драма, и втората постановка, която съм гледала и на която се преглъщат сълзи...Simple Smile
Иначе, се спрягат датите  21 и 22 май в Средец. Simple Smile
ПП: Полетът, Братя Карамазови и други от този ранг - ще ги бъде ли този сезон?
Майсторът и Маргарита - струва ли си чакането? Видя ми се най-близо до споменатите.

# 772
какво да очаквам от

добре аз ще кажа
страхотен, философски, Шмит не може да разочарова Simple Smile

ХОТЕЛ МЕЖДУ ТОЯ И ОНЯ СВЯТ

# 773
Иначе, се спрягат датите  21 и 22 май в Средец. Simple Smile
Майсторът и Маргарита - струва ли си чакането? Видя ми се най-близо до споменатите.
Аз така бях подпалила😁, че Мариус Донкин свали Полета от афиш, че пуснах петиция и лично щях да ходя да го бия🤣👍После Деян Донков каза, че всички постановки на Морфов са свалени, поради личен конфликт м/у директора и режисьора /което вече ми дойде в повече/, а накрая прочетох, че са разпродали декорите на Братя Карамазови и за да не лежа вече в затвора 🙄, реших, че няма да се ядосвам повече...

# 774
Аз пък да се похваля, на 25-ти Май съм на "Дамата с камелиите" на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна. Ще си играят постановката на основна счена.
Сцената и костюмите са направо космически.

# 775
Аз пък да се похваля, на 25-ти Май съм на "Дамата с камелиите" на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна. Ще си играят постановката на основна счена.

Aх, завидях ви!

Последните две постановки, които гледах си струваха.

Доста се посмяхме на "Операцията" на Иво Сиромахов . Определено е за отпускане и приятно време, прекарано с приятели. Не търсете дълбок смисъл. Ние търсихме това въпросната вечер и много ни хареса. Запореден път обаче останах неприятно изненадана от начина на държание на публиката. Ужас просто.

Най-накрая и след три отлагания доживях на гледам "Дама пика" на Веселка Кунчева в Кукления театър. Тази жена прави невероятни представления, голям фен съм й. Много ме впечатли.И обожавам Пушкин.

# 776
  • София
Иначе, се спрягат датите  21 и 22 май в Средец. Simple Smile
Аз така бях подпалила😁, че Мариус Донкин свали Полета от афиш, че пуснах петиция и лично щях да ходя да го бия🤣👍После Деян Донков каза, че всички постановки на Морфов са свалени, поради личен конфликт м/у директора и режисьора /което вече ми дойде в повече/, а накрая прочетох, че са разпродали декорите на Братя Карамазови и за да не лежа вече в затвора 🙄, реших, че няма да се ядосвам повече...
едната още е поставена?
https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/kogato-grm-udari-kak … -or-golyama-scena
А за Карамазови защо са ги продали?

# 777

Надявам се да ви хареса.
Аз ходих на 18.04.
Много ми хареса.

# 778
Starrydream, те и двете още са в графа "предстоящи" в афиша на Народния, ама...
А злите езици😁 в статията казаха, че театърът имал финансови проблеми, за които приходите от продадените декори щели да им дойдат много добре... /ама далеч не всичко, което четем е истина, така че... /

# 779
На 27 април ще отида на спектакъла “Една Българка„ от Иван Вазов със Снежина Петрова в Театър Азарян. Явно сагата със положението на театъра продължава защото попаднах на следното съобщение в ФБ :
#ВАЖНО! СТАТУТ ЗА ТЕАТЪР АЗАРЯН!
На 27.04. от 19:00ч. Нашият Незаменим, Любим ТЕАТЪР АЗАРЯН представя “ЕДНА БЪЛГАРКА„ от ИВАН ВАЗОВ - моноспектакъл на СНЕЖИНА ПЕТРОВА!
Очакваме всички 240 ДЕПУТАТИ от 47-мото Народно събрание на ТЕАТЪР!
Oчакваме МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА и неговия екип на ТЕАТЪР!
Очакваме всички членове на парламентарната Комисия по културата и медиите на ТЕАТЪР!
Очакваме временното ръководство на НДК на ТЕАТЪР!
#СТАТУТ #ЗА #ТЕАТЪР #АЗАРЯН
#ТЕАТЪР #АЗАРЯН #НУЖЕН #НЕЗАМЕНИМ
#ДНК #НУЖЕН #НЕЗАМЕНИМ
#КЛУБ #ПЕРОТО #НУЖЕН #НЕЗАМЕНИМ
Продължават артистите да се борят. Ще ида да ги подкрепя. А и чух, че е много добър този спектакъл. Simple Smile

И още една покана в най - светлия празник от мен !   https://www.eventim.bg/bg/bileti/destiny-5-quartet-live-band-sof … 579467/event.html
DESTINY + 5 | QUARTET + LIVE BAND Ето това ми хвана окото! Била съм на концерт - спектакъл на Дестини Квартет преди 3 години! Беше просто невероятно! Лазерно шоу, изключително музикално и артистично присъствие и запомнящи се аранжименти - мисля направени от номиниран за Оскар - италиански композитор. Бонд в сравнение с тези момичета са доста назад според скромното ми мнение. Сега ще свирят и в компанията на джаз музиканти. На 26 - ти април в София Лайф - взех си билети. Но имат и във Варна същото събитие на 28 - ми април!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 13:31 от Tilda Moon

Общи условия

Активация на акаунт