Хайде на театър - 8

• 96 360
  • 942
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Това събитие "Пощенска кутия за приказки" е най-грозното нещо, което съм чувала. Не знам какъв е форматът му, но аз попаднах на нещо ексхибистично вулгарно и едноврменно бездарно. Беше преди около 3-4 г.
Не водете деца!

# 811
И ние много харесахме Момо.
Гледали сме почти всички детски постановки там, Момо ми е фаворит.

# 812
И ние много харесахме Момо.
Гледали сме почти всички детски постановки там, Момо ми е фаворит.

Няма да го играят до края на сезона за съжаление.

# 813
Моля, пуснете нова тема.

# 814
Влизам да изразя възхищението си от "Майсторът и Маргарита" в Младежкия театър. Определено е пиеса, която трябва да се гледа.

# 815
Давам отзив за Завръщане у дома в Малък градски. Не знам някой дали вепе го беше коментирал.
На мен не ми хареса, беше много дълго, протяжено ми мина, без особена развръзка, доста вулгарно на моменти. В никакъв случай не беше глупаво, имаше интересна сюжетна линия, но някак ми беше прекалено цинично. Иначе актьорският състав беше супер, играта им чудесна, Владо Пенев е безупречен за мен. Имаше и една млада актриса, която за втори път засичам в постановка- Каталин Старейшенска мисля,че и е името, и много ме очарова, направи много добра игра и самата тя е много симпатична.
Но общо взето аз рядко не бих препоръчала някаква постановка, но тази определно не е моята.

# 816
Някой гледа ли “Лулу“ и “ Сълзите на Петра фон Кант“ в Театър София? Дайте отзиви моля! Simple Smile Театъра до колкото знам излиза в ремонт и още не се знае къде ще играе трупата.

# 817
Давам отзив за Завръщане у дома в Малък градски....
На мен не ми хареса... някак ми беше прекалено цинично....
Не само прекалено цинично, а извратено! Което до последно мислех, че е умишлено и чаках да се оправдае рязко с развръзка на финала. Не само, че такава нямаше, а постановката внушава и безнадеждност-това, че човек си остава същият и не е въпрос на избор /нещо, което изключително ме дразни и изобщо не приемам/. С две думи - първата постановка, разочарование, която гледам в Мгт...

# 818
Здравейте, за кое да взема билети?
КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН или
ХОТЕЛ МЕЖДУ ТОЯ И ОНЯ СВЯТ
(Театър "Българска Армия")
Кое от двете ще ми препоръчате?
Благодаря предварително.

Хотел между тоя и оня свят.

# 819
Здравейте! Реших да пиша тук, за да Ви попитам дали някой случайно иска да продаде своите билети, които е закупил за постановката "Баща ми се казва Мария" в сълза и смях, тъй като бих искала да отида, но в сайта са останали не толкова хубави места и реших да си пробвам късмета, ако има някой такъв желаещ 😂

# 820
Здравейте! Може ли да дадете отзиви за постановката "Боинг Боинг" в театър "Сълза и смях"?

# 821
Здравейте! Чета ви редовно, но за първи път пиша. Просто не мога да сдържа възмущението си от снощната постановка, която гледах в Малък градски театър - "Без асансьор".
Ееееее, няма по-голяма ГЛУПОСТ от това!
Може би ви прави впечатление, че ГЛУПОСТ е с главни букви - не е случайно - едно, че е породено от раздразнението ми относно безсмислената, глуповата и неприлична уж-комедия, а второ - кореспондира с "темата" на постановката - имаше много "интересна" заигравка с публиката, която актьорите нарекоха глупаци - "Гледай колко много глупаци има тук!" - е, повярвайте ми, имам чувство за хумор, но ТОВА не ми бе никак смешно!
Безсмислена, безсюжетна, вулгарна за мен пиеса, която НЕ препоръчвам на никой любител на това изкуство.
За първи път от съзнателния ми живот ми се прииска да си тръгна в първите 10 мин от постановката, но си направих "експеримент" - докъде може да стигне тази "простотия" - е, издържах я до края, но с огромно усилие на волята и с едно неприятно чувство, с което излязох от залата за първи път от толкова годишния ми опит в посещаването на театрални постановки.

# 822
  • София
Здравейте,

Имаме билети за постановка в парк-театър “Борисова градина”. Въпросът ми е какво се случва ако вали дъжд. Може ли да се презаверят билетите или седим с чадъри?

# 823

Има си навес.

# 824
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт