The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 661
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм спряла само ретинола, но съм постоянно с СПФ 50 слънцезащита и не се излагам особено на слънце.

# 481
  • София
Коя от вас беше казала че продуктите на Ординари са едно от най - простите откъм състав, т. Е. Нямат много химия?

# 482
Здравейте, след измиване на лицето на мокро лице слагам серума на то с хиал киселина, след това един корейски тоник със зелен чай, след него кремчето на то със азелаинова киселина, слънцезащита и фондьотен. Добре ли е последователноста, че не съм много в час Blush

# 483
  • София
А защо не оставиш крема за вечерната рутина?

# 484
Вечерта слагам ниацинамид затова. Исками се и вит. Ц да включа, но нямам идея как Blush
А защо не оставиш крема за вечерната рутина?

# 485
  • София
Слагай ниацанамида сутрин вместо хк. 🤗 Витамин Ц крем можеш денем след ниацанамида.

# 486
Слагай ниацанамида сутрин вместо хк. 🤗 Витамин Ц крем можеш денем след ниацанамида.
Мислех да го напиша, но нали наскоро имаше дебат дали може двете в една рутина, та се въздържах.
Аз ги ползвам така също.

# 487
  • Варна
Здравейте, след измиване на лицето на мокро лице слагам серума на то с хиал киселина, след това един корейски тоник със зелен чай, след него кремчето на то със азелаинова киселина, слънцезащита и фондьотен. Добре ли е последователноста, че не съм много в час Blush
Тонера се слага първи. Ниацинамида на ТО, не се разбира с част от Вит. Ц. Таблицата за съвместимост е на началната страница. Моят съвет е да се съобразиш с нея

# 488
  • София
Аз слагам ниацинамид вечер. За витамин Ц имам препоръки сутрин, но още не съм го започнала.

# 489
Ползвам вит. Ц и ниацинамид сутрин. Вечер редувам азелаинова, силицилова и ретинол.

# 490
Момичета, в крайна сметка, как стои въпроса с доставката след Brexit?

# 491
Идвам отново с въпрос. Има ли дами, които са се справили с бръчки тип пачи крак с ТО? С какво и след колко време? Благодаря Blush

# 492
Здравейте, може ли да се редува режим с ретиноид и вит. С, например едната вечер единия продукт, на следващата - друг?

Не видях ТО дали имат околоочни?

# 493
Кои серуми и кремове препоръчвате за суха до нормална  кожа на The Ordinary?
Благодаря ♥

# 494
След като попитах се разрових малко и в сайтовете и гледам, че за пачи крак и не само де за запълване на бръчки препоръчват argireline и matrixyl в комбинация. Но дали е така, някой ползвал ли ги е ?

Общи условия

Активация на акаунт