The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 631
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Защо биха излизали пъпки от гликоловия тоник?

# 526
Според мен и от двете поотделно може, а от комбинацията им със сигурност. Просто много късно четох отзиви и предупреждения за това. Иначе е факт, че има много хора, които и от двата продукта са много доволни.

# 527
Ниацинамида при мен действа много добре - избистря тена, изсветлява и пигментни петна, а имам ли дори леки наченки на пъпки, като ги намажа и изчезват. Гликолова киселина съм ползвала в почистващи маски и в едни почистващи тампони, напоени с малка концентрация. И от двете ми избиваха пъпки.

# 528
И на мен гликоловата не ми е ок.

# 529
  • Варна
Момичета предложете алтернатива на хелуроновата киселина. Няма я в Дъглас,а ми свършва. Морския хелурон е вариант,но е малко слабичък.

# 530
Аз ползвам Amino Acids+B5 и хиалуроновата на Revolution ( много повече ми харесва от тази на ТО).
https://www.deciemchatroom.com/the-ordinary-amino-acids-reviews/

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 09:34 от margolotta

# 531
И на мен гликоловата не ми е ок.
Тъкмо се чудя дали да си вэема гликоловия тонер на ТО. Полэвала съм пикси глоу пак с гликолова киселина и беше най-элокобното иэбухване на пъпки эа последните 2 години, ходех като тийн в рамките на месец, но аэ съм и проста, полэвах го всеки ден оъ началото, дори по два пъти понякога. Тъй де, както си пише на опаковката. Отдадох го на конкретния тонер, не на киселината. Мислите ли, че с гликоловия на ТО ще е същото, т.е. случва ли ви се при всички такива продукти с гликолова или само с конкретни?

# 532
Аз се мажех с гликолов крем на Авант…Брадичката ми щеше да гръмне от появата на екзема заради киселината.

# 533
snowwhite12, гликоловата не е ок за бременност.

https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-safe-skincare-ordinary.html

# 534
  • Berlin
Много странно, аз и на Пикси съм ползвала, и на ТО, но без пъпки, само положителни впечатления. Беше обаче преди години вече, може сега и аз да се опъпча.😅

# 535
Здравейте, някой ще може ли да сподели мение за ретинолите на The ordinary,изобщо дали са подходящи за свръх мазна кожа?

А относно за гликоловия тоник на мен ми действа доста добре,но в началото когато започнах да го използвам леко щипеше и се зачервявах но сега нямям такъв проблем

# 536
Нали не са менте продуктите от Дълглас? Купих Л-аскорбиновата киселина на прах, но също не знам колко често се нанася

# 537
Само парфюмите в Дъглас не са оригинални. Имам информацията от работещо там момиче.
Относно ХК, аз използвам на Revox 5%, засега съм доволна.
Някой ползвал ли е на ТО базата за лице(тази със силикон)? Blush

# 538
Само парфюмите в Дъглас не са оригинални. Имам информацията от работещо там момиче.
Относно ХК, аз използвам на Revox 5%, засега съм доволна.
Някой ползвал ли е на ТО базата за лице(тази със силикон)? Blush

Е как така няма да са оригинални, какви са теэи глупости. 😄 То в Дъглас ако не са, в нотино и подобни определено няма да са. Естествено, че са оригинални продуктите в Дъглас, това е интернационална верига магаэини с високи стандарти.

# 539
Аз пиша конкретно за парфюмерията в Дъглас, а не за другите продукти. Преди години, когато излезе за първи път Coach, след 1 час изобщо не се усещаше. След това имах същия, но купен от друго място и беше с нормална трайност.

Общи условия

Активация на акаунт