The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 590
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Таблицата е на първа страница в темата и тази е от сайта на ординари, не знам каква гледате вие, но тази е официалната.

# 586
  • София
Здравейте, имам въпрос относно псоледователността на продуктите.
Киселините ясно, те са вечер, редувам ги.
Имам Матраксил, Ниацинамид и Хиалуронова киселина. Мога ли да ги ползвам в някакъв ред едно след друго или сутрин само едно, вечер друго от тях? И кремът с вит. Ц, но доколкото разбирам той само самостоятелно се ползва.

# 587
snowwhite12 , виждам че сте много запозната с козметиката, моето акне е утихнало, поне за сега нямам активни пъпки, но много червени петна и белези, както и комедони. А от многото изсушаващи продукти орез годините ми се появиха леки бръчки на челото, затова реших да ползвам ретинол. До колкото съм запозната Скинорена ставал и за петна и белези и затова продължавам да го ползвам. Ако може да ми кажете кое е по-подходящо да продължавам със Скинорена или ретинол.? А глюколовият тоник не съм го ползвала от миналата година, само червения пилинг и то веднъж седмично.

# 588
  • Варна
Аз ли съм го пропускала до сега или е ново маслото от облепиха/морски зърнестец? Някой ползвал ли го е? Ползвам на други марки от години и много го обичам.
От скоро ползвам и 5% ретиноид в сквалан. Бих казала,че се отразява повече от добре,на моята почти безпроблемна кожа. Директно и смело скочих на него без никога преди това да съм ползвала ретинолови продукти като изключим разните кремове,но там за мен е малко несериозна работа.
 Нанасям през вечер след хубаво почистване и хидратация. отгоре си нанасям богат нощен крем.

# 589
  • София
Направих поръчка на 05.10, в момента статусът ѝ е "IN TRANSIT". Като пристигне (когато и де е това) ще пиша.
Самоцитирам се, защото обещах да пиша, когато получа поръчката. Доставиха ми я вчера (22.10) с разлят фон дьо тен. За мое огромно учудване, след кратка кореспонденция, още вчера, след няма и час, ми направиха нова поръчка, безплатно разбира се и ще ми изпратят нов.

# 590
Момичета, използвам в тази последователност: Hyaluronic Acid 2% + B5 след това Granactive Retinoid 2% Emulsion след това+ Natural Moisturizing Factors + HA

Имам мазна кожа и затова гледах да няма мазнина. Обаче, имам чувството, че от толкова без мазнина, пак се омазнява, сигурно кожата започва да произвежда мазнина защитно, дали според вас е възможно? Отзивите от тези продукти са именно за мазна кожа...

Отделно веднъж седмично ползвам червения пилинг и масло от шипка след него. Т.е. не съм се оставила чак толкова без мазнина.

Дайте съвет ок ли е тази комбинация и последователност според вас?

# 591
Момичета, използвам в тази последователност: Hyaluronic Acid 2% + B5 след това Granactive Retinoid 2% Emulsion след това+ Natural Moisturizing Factors + HA

Имам мазна кожа и затова гледах да няма мазнина. Обаче, имам чувството, че от толкова без мазнина, пак се омазнява, сигурно кожата започва да произвежда мазнина защитно, дали според вас е възможно? Отзивите от тези продукти са именно за мазна кожа...

Отделно веднъж седмично ползвам червения пилинг и масло от шипка след него. Т.е. не съм се оставила чак толкова без мазнина.

Дайте съвет ок ли е тази комбинация и последователност според вас?
Мисля, че проблема е от Natural Moisturizing Factors + HA. Пробвай без него.

# 592
По принцип ли имаш предвид да не го слагам или само в долната комбинация да го изключа. Пропуснах да кажа, че ретиноида го слагам през ден, а понякога и през два.

# 593
По принцип ли имаш предвид да не го слагам или само в долната комбинация да го изключа. Пропуснах да кажа, че ретиноида го слагам през ден, а понякога и през два.
По принцип не го харесвам, дори и за ръце не успях да го измажа и да, омазнява. Не ти трябва.

# 594
  • Стара Загора
Здравейте, до сега две поредни зими ползвах Granactive Emulsion 2%, и ефекта беше добър, но ми се иска тази зима да е нещо една-две идеи по-силно?
Какво бихте препоръчали?

# 595
Здравейте, до сега две поредни зими ползвах Granactive Emulsion 2%, и ефекта беше добър, но ми се иска тази зима да е нещо една-две идеи по-силно?
Какво бихте препоръчали?
Опитай с Granactive Emulsion 5%,, по-силен е.

# 596
Ще купувате ли нещо от ноемврийските намаления? Аз се чудя дали да пускам поръчка, имам доста бекъпи и само заради azelaic acid и бъфета с медни пептиди не ми се поръчва.

# 597
Вероятно ще се запася с някои неща, които ги няма в нашия Дъглас, за което много им се ядосвам.

# 598
Според вас при съчетаване на Natural Moisturizing Factors + HA и  Retinoid 2% Emulsion, ок ли е да са в тази последователност ? Или по правилно първо да слагам емулсията?

# 599
  • София
Според вас при съчетаване на Natural Moisturizing Factors + HA и  Retinoid 2% Emulsion, ок ли е да са в тази последователност ? Или по правилно първо да слагам емулсията?
Мисля че правилно е първо да нанасяте ретиноида.

Общи условия

Активация на акаунт