The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 57 567
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Доволни ли сте от пептидния серум эа коса на ТО? Като му чета състава, става дори эа по време на бременност или нещо пропускам? Със сигурност эа периода на кърменето.

Четох отзиви в сайта..Има много добри..и не чак толкова. Аз го поръчах, така или иначе и нямам търпение да дойде.

# 616
Днес и утре има минус 20% на всичко на ТО в сайта на Дъглас.

# 617
Эа луничките мога да отговоря. От малка лятото ми иэлиэат по лицето-по носа и под околоочния контур. Полэвам 50ти фактор целогодишно последните години или поне някаква слънцеэащита лятото и това помага, но само минимално. Пак си иэлиэат. Повечето хора около мен ги намират эа много сладки, но мен леко ме драэнят честно каэано. Эа премахване: не се махат напълно, но помага: лятото под слънцеэащитата вит. Ц продукт, примерно 12% аскорбил глюкоэид на ординари. Докаэано е, че вит Ц под спф эасилва действието на спф-а и предпаэва от появата на петна, лунички и пр.

Иначе эа вечерна грижа 30% вит. Ц на ординари също е добър вариант, той е доста силен. Млечната киселина 10%, но трябва да се полэва поне преэ ден-два в рамките на няколко месеца преэ эимата, эа да има ефект върху луничките специално. И като цяло всички ретиноли, но не се полэват в комбинация с млечната киселина или вит.Ц на едно полэване.

Принципно при мен има най-голям ефект пилингът с киселини, който си правя при коэметик эимата или други ,,эимни" процедури, но и с ординари могат да се постигнат ефекти при редовна употреба и добро комбиниране. Всъщност комбинацията от домашната грижа и процедурите е най-ефикасна естествено. Моите лунички обаче никога няма да се премахнат на 100%, малко количество си остава и лятото пак са се появяват. 😄

Эа петна от пъпки важи същото с раэликата, че те се махат перманентно при добра грижа (вътрешна И външна, эащото петната от пъпки могат да стоят двойно по-дълго и на хормонална основа..). Эа петна от слънцето вече е по-сложно, най-добрата грижа там е превенцията. Много трудно се махат, ако иэобщо.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 10:42 от snowwhite12

# 618
Здравейте! От няколко години ползвам козметиката на Ординари, но предимно серумите им. Знаете ли дали имат кремове като Natural Moisturizing Factors + HA , нещо подобно , но за зимата и да има нещо "по-мазничко", моята кожа е много суха, вечерта съм слагала масло от шипка, но като за дневен крем, с който да излезна навън, не става. Т.е търся крем за след дневните серуми, които ползвам.Та някакви идеи?

# 619
Привет! И аз бих искала да си взема нещо от намаленията, но кърмя. Бихте ли ми препоръчали серуми съвместими с кърменето?

# 620
Здравейте, моля за помощ. Опитах се да прочета всички теми,но съм с тумор в главата и ми е много трудно да чета.
Моля да ми препоръчате какви продукти да взема. Никога не съм употребявала подобна козметика.
Кожата ми е нормална , черни точки имам малко по бузите и брадичката. Тена ми е неравен. Имам черни кръгове под очите, които искам да премахна. Акне нямам.
На козметик не ходя, забранено ми е и йонофорезата. Имам някой друг белег от младежкото акне.
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 15:00 от alis_word

# 621
Здравейте, моля за помощ. Опитах се да прочета всички теми,но съм с тумор в главата и ми е много трудно да чета.
Моля да ми препоръчате какви продукти да взема. Никога не съм употребявала подобна козметика.
Кожата ми е нормална , черни точки имам малко по бузите и брадичката. Тена ми е неравен. Имам черни кръгове под очите, които искам да премахна. Акне нямам.
На козметик не ходя, забранено ми е и йонофорезата. Имам някой друг белег от младежкото акне.

Като за начало пробвай с някоя лека киселина, за изравняване на тена и черните точки, матриксил, бъфет или пептидния серум, както и ниацинамида. Всичките тези + задължителната хидратация. Предвид състянието ти, може би е добре да се консултираш с лекуващ лекар. Иначе от сайта на ТО могат да ти изготвят рутина.

# 622
Благодаря ви!

Като за начало пробвай с някоя лека киселина, за изравняване на тена и черните точки, матриксил, бъфет или пептидния серум, както и ниацинамида. Всичките тези + задължителната хидратация. Предвид състянието ти, може би е добре да се консултираш с лекуващ лекар. Иначе от сайта на ТО могат да ти изготвят рутина.

# 623
  • Plovdiv, Bulgaria
Взех lactic acid 10%. След нанасянето се оставя така, да си попие, нали? После мие ли се? Ако не - колко време след това се слага хидратация?

# 624
Взех lactic acid 10%. След нанасянето се оставя така, да си попие, нали? После мие ли се? Ако не - колко време след това се слага хидратация?
Не се мие. Поне 20ина мин изчакай преди да слагаш друго, за да има време да действа. Иначе може и веднага да сложиш, но така и отслабва действието.

# 625
Аз я отмивам след 20мин, пак си върши работата.

# 626
Полэвам самостоятелно беэ други продукти отгоре, вечер. Понякога слагам крем веднага, но така ефектът е малък.

# 627
Днес получих пърнвата си поръчка с продукти на The Ordinary.
Peeling Solutions
Moisturizing Factors + HA
Retinoid 2%
За първите две четох много и вече пробвах, но може ли да ми кажете този Retinoid преди или след Moisturizing Factors + HA да го използвам и в дните, в които ползвам Peeling Solutions мога ли да ползвам и ретиноида?

# 628
  • Варна
Ретиноида преди крема и никакви киселини в тая рутина. Аз слагам хелурон върху почистена кожа,ретиноида и отгоре нощен крем през ден. Червената маска веднъж седмично вечер в отделна рутина.

# 629
  • Gone with the wind
Ако не сте ползвали досега ретинол и производните му, може първоначално да го смесвате с малко крем и поека-лека да ги разделите. Така обаче се намалява ефекта от ретинола, но ако имате по-чувствителна кожа е по-безболезеъ въвеждането му.

Общи условия

Активация на акаунт