The Ordinarу + DECIEM (Тема № 7)

• 56 424
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви за отговорите !

# 736
А аз дапопитам като нанасяме вит ц сутрин задължително ли е след ъовада слагаме слънцезащита? Понеже аз не ползвам. А искам дазапочна вит Ц?

# 737
  • София
Да, задължително.

# 738
В този ред на мисли, някой използва ли слънцезащитата на Woden spoon харесва ли ви или напротив? Може ли отзив?

# 739
В този ред на мисли, някой използва ли слънцезащитата на Woden spoon харесва ли ви или напротив? Може ли отзив?
Старата, с цинков оксид(ако не бъркам) беше ужасна.Няма размазване и стои като блажна боя, освен, че е гъста и кофти миризма.Новата била подобрена формула, може би вече не е като гипсова шпакловка.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 13:13 от ДХ3

# 740
  • София
Ползвам я, но не за лице.

# 741
А бихте ли споделили от коя слънцезащита за лице сте доволни? Търся нещо, което да не стои като маска и да не е тежко.

# 742
И аз имам подобни изисквания към СПФ, ползвам ежедневно и чувствителната ми кожа бързо реагира. От почти година ползвам слънцезащитата на Garnier Ambre Solaire Sun fluid 50 - модерни филтри, леко матов завършек, понася се с всеки мой серум/крем отдолу и сравнително бюджетна и лесно достъпна. Като минус - има алкохол минимално количество, но го толерирам добре и не получавам обриви от нея.
https://myskincareregime.com/2021/08/28/review-garnier-ambre-sol … face-fluid-spf50/

# 743
Здравейте ! Някой може ли да ми каже дали след Granactive retinoid на ТО трябва да нанасям и хидратиращ крем или може и без, понеже е мазен ? И дали е удачно да нанасям ниацинамида след ретиноида ?
Кма ли нужда от въвеждане ? Колко често да нанасям ?
Благодаря !

# 744
Аз лично нанасям крем след него, защото кожата ми е суха и ретиноида я изсушава допълнително. В някои вечери слагам и масло след крема, особено зимата.
Ниацинамид ползвах преди ретиноид.
Не мисля, че е необходимо въвеждане, продуктът е доста нежен и щадящ.

# 745
Здравейте ! Някой може ли да ми каже дали след Granactive retinoid на ТО трябва да нанасям и хидратиращ крем или може и без, понеже е мазен ?
Аз не слагам крем кожата по принцип ми се омазнява бързо сутрин даже не е попил ретиноида,мазно стои. Нямам дразнене или изсушаване,като не слагам крем.Та зависи... ти с каква кожа си?

# 746
Ако не сложа хидратиращ крем, кожата ми е супер суха и опъната, няма вариант да не слагам. Но нямам нужда от нещо силно, за да я хидратирам. Вчера без да слагам крем след ретиноида ми беше ок.
Но не ми се иска да пропускам ниацинамида и много се чудя дали преди или след ретионоида да нанасям.

# 747
Ако не сложа хидратиращ крем, кожата ми е супер суха и опъната, няма вариант да не слагам. Но нямам нужда от нещо силно, за да я хидратирам. Вчера без да слагам крем след ретиноида ми беше ок.
Но не ми се иска да пропускам ниацинамида и много се чудя дали преди или след ретионоида да нанасям.
То машко зависи и от консистенцията на серумите, но аз нанасям преди .

# 748
Да, нали някои серуми се водят безводни и това има значение за поредността на нанасяне.

# 749
Здравейте! С какво мога да заместя Magnesium Ascorbyl Phosphate 10? Няма го никъде.....

Общи условия

Активация на акаунт