КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 800
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Днес си изтеглих три карти за мен:
Колелото на живота
Рицар пентакли
тройка мечове

Оптах се да ги разчета:Нещата са се задвижили и започва нов цикъл от живота ми,който ще се случи в бъдеще,но ще има и разочарования.
Вие как бихте ги тълкували?Благодаря!

Как е бил точно зададен въпроса?

# 106
Днес си изтеглих три карти за мен:
Колелото на живота
Рицар пентакли
тройка мечове

Оптах се да ги разчета:Нещата са се задвижили и започва нов цикъл от живота ми,който ще се случи в бъдеще,но ще има и разочарования.
Вие как бихте ги тълкували?Благодаря!

Как е бил точно зададен въпроса?
Какво ме очаква в близко бъдеще?
Благодаря !

# 107
Купих си карти и се ентусиазирах и аз. Тепърва започвам, обаче.
По горния въпрос си изтеглих и аз, Какво ме очаква в близко бъдеще?
Паднаха се - кралица на жезлите, глупакът и умереност.
Ще се радвам на мнение. Simple Smile

# 108
Sause baus!, по тези карти мисля, че имаш някакви намерения, за които вече имаш план. Смятам, че си задала въпроса не по принцип, а именно заряди тези намерения, по-точно казано цели. Искаш да се случат дадени неща. За тях вече действаш по план, но -както сама каза, ще има и разочарования. Според мен, картите тук давят картинка на възможен вариант и ти го показват като съвет да видиш къде имаш пропуски, за да предотвратиш тези разочарования. Това Колело на щастието (аз гледам с таро на Уайт и го знам като Колело на съдбата) на първа позиция показва, че си задвижила събития в тази посока - действаш по нещо методично, планираш и вървиш по пътя, който си избрала, но той води и до разочарования. Затова, отново казвам, преразгледай и виж къде, какво пропускаш. След като тези разочарования с ниска карта като 3 меча, мисля, че все още можеш да обърнеш нещата в твоя полза, но използвай енергията на картата. Тя показва мечове. Противодействай с тази енергия - с решителни действия и ясни намерения да направиш най-доброто за себе си.

# 109
  • София
Здравейте, одавна не съм се включвала в темата. Сега обаче намерих време за картите и имам нужда от друго мнение. Теглих карти на въпрос Какви емоции е изпитал мъжът към жената при случайната им среща вчера (отношенията между тях са неуточнени)
Светът, Асо Пентакли и 4 Жезли, отдолу Глупакът.
На следващия въпрос ще предприеме ли някакви действия той - Рицар Жезли, Кралица Чаши, 9 Чаши и отдолу Крал Пентакли.
Моята интерпретация е, че след вчерашната им среща ще започне нов цикъл, имат шанс от съдбата да подобрят отношенията си и да започнат на чисто. Мъжът има голямо желание за действие, но като че ли е за да задоволи прищявките на егото си.
Не съм сигурна до колко правилно разчитам картите, за това ако може някой да удари едно рамо...

# 110
  • Варна
Днес си изтеглих карти, защото от известно време се чувствам депресирана и изнервена и попитах картите каква е причината за това? И какво изтеглих? 3 карти от боя мечове! Паж мечове, 6 мечове, 7 мечове.  Прочетох, че много мечове в подредбата означава, че питащия търси решение на проблеми, свързани с вътрешни и външни борби. Някои от картите говорят за липса на информация, клюки. 6М пък съветва да се дистанцирам, да "избягам" от ситуациите около мен ли? Ако е така, това физически не е възможно, обаче.

# 111
Много мечове много нещо, или много мислиш и сама се депресираш, или те натоварва комуникацията с някакви хора
Хубавото е че няма 5 меча, ще се оправиш

# 112
  • Варна
И аз бях стъписана, Канела, от тези мечове Simple Smile Ами аз съм зодия Риби, много емоционална и чувствителна и принципно много мисля и се натоварвам. Отделно ме товари и отношението на един човек към мен в личен план като че ли най - много, имам и нещо което искам да усвоя като умение, а имам затруднения, притискат ме и работни ангажименти. Затова изтеглих картите, да си изясня.

# 113
Една комбинация за мен, за която се надявам да чуя вашите мнения.
Работя по един проект и се надявам на успех. Зададох въпрос “Какво трябва да направя, за да го постигна?”

Асо Жезли 7чаши 10 Пентакли

7 чаши е възможно да имат общо с това, че работя много със съзнанието си, визуализирам, правя духовни практики и т.н

# 114
Работя по един проект и се надявам на успех. Зададох въпрос “Какво трябва да направя, за да го постигна?”

7 чаши е възможно да имат общо с това, че работя много със съзнанието си, визуализирам, правя духовни практики и т.н
Според мен, трябва да си поставиш ясни и постижими цели. Мечтите са хубаво нещо, но не и когато се втурваме към много неща наведнъж, защото така се разпиляваме - Асото като първа карта и 7 чаши като централна ми говорят за хвърляне малко слепешката. А иначе мечтата е за сериозен успех.

# 115

На мен ми хрумват две неща по картите.Че това,с което си се захванала се прави с голям кеф и желание и с 10 пентакли е напълно възможно да се постигне,стига да не се заблудиш и да не си остане само като мечта или ти самата да си сигурна в успеха,пък да не стане така както си го искала и представяла.Другото,което ми хрумва по картите е да се опиташ да привлечеш повече хора към проекта си,такива които споделят твоите виждания и биха били полезни и за материалната страна на проекта.

# 116
Благодаря ви, момичета 🌺

Да, мечтата е за голям успех. Не смятам, че това го прави нереален или нещо подобно, най-малкото, защото от 7 години се занимавам с развитието на този проект и пак от това време спя по 4-5 часа на ден и почти нямам почивни дни. Затова смятам, че не е като на трябва да си занижа критериите 😄

Иначе по картите асото го виждам като самите идеи и като първа карта и толкова ниска не му обръщам внимание. Проблемът ми беше със 7 чаши. Може би действително е разпиляване, тъй като имам един проблем, че искам да свърша огромен обем работа и не си структурирал правилно задачите.

# 117
Напоследък ме преследва 9 пентакли, и то в гледания по различни въпроси/теми. Последно като съвет как да изляза от положението, в което се намирам. Заради лозите ми хрумна, че е предупреждение да намаля виното Grinning Някой има ли впечатления от тази карта? Тегля само по една карта.

# 118
Cafe, тегли си поне 3 карти. Една е крайно недостатъчна. Иначе, 9 Пентакли е много специална карта. Прочети повече за нея. На мен ми излизаше постоянно в един период, след който последва промяна. Тя не беше лесна, но беше хубава, светла промяна.

# 119
Cafe, тегли си поне 3 карти. Една е крайно недостатъчна. Иначе, 9 Пентакли е много специална карта. Прочети повече за нея. На мен ми излизаше постоянно в един период, след който последва промяна. Тя не беше лесна, но беше хубава, светла промяна.

Опитвам се да чета каквото намеря Simple Smile Попаднах на руски форум, в който пише за промяна, както казваш и ти. И се сетих, че колелото на съдбата също ми се падна веднъж-дваж.
Беше странно, защото реших да питам за два въпроса, които ме вълнуват, като сменям зададените периоди. И тази девятка не спря да излиза, при положение че разбърквах много упорито картите. Отделно, по други въпроси също се появява. Веднъж излезе и обърната, което ме притесни. 
Живот и здраве, ще пиша, ако се случи нещо.
А когато теглите три карти, за какво ги теглите - минало, настояще, бъдеще  или отговор, коментар, съвет?
Или нещо друго?
Аз пробвах да тегля една като отговор и други две като пояснителни, но се обърках съвсем.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 10:16 от Cafe

Общи условия

Активация на акаунт