КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Какво мислите за тези карти по въпрос “Обвързан ли е мъж?”

Справедливост Луната Жреца

Според мен е такъв, какъвто казва. Ти знаеш ли отговора?

# 226

Според мен е обвързан, но сякъш само по документи...

Здравейте!
Моля някой от по-разбиращите от мен,да ми обясни тази комбинация.Въпроса е какво да очаква жената от мъжа,скоро са се запознали.
Много благодаря!
Господинът е доста привлечен от жената и много ще внимава как действа.

# 227
Знаем със сигурност, че не е женен, семеен.  Не можем да разберем, дали има приятелка, защото поведението му е такова.. А тези карти ме объркаха още повече. В други гледания за него, включително на по-големи подредби никъде не излиза жена или обвързаност. Обаче, когато зададем конкретен въпрос, дали е обвързан винаги излизат карти като тези, които са изключително странни. А Справедливостта е картата, която почти винаги присъства.

# 228
Колко интересно, а ако се пита дали е влюбен? Така може поне да излезе нещо на сърцето му, евентуално.

# 229
Колко интересно, а ако се пита дали е влюбен? Така може поне да излезе нещо на сърцето му, евентуално.

Добра идея, ще пробвам така и ще напиша и тук картите

# 230
Знаем със сигурност, че не е женен, семеен.  Не можем да разберем, дали има приятелка, защото поведението му е такова.. А тези карти ме объркаха още повече. В други гледания за него, включително на по-големи подредби никъде не излиза жена или обвързаност. Обаче, когато зададем конкретен въпрос, дали е обвързан винаги излизат карти като тези, които са изключително странни. А Справедливостта е картата, която почти винаги присъства.

Сякъш все още се чувства обвързан, а всъщност не е.
 Интересно какви карти ще се паднат на въпроса "Влюбен ли е?"

# 231

За мен е обвързан. И, ако някой има желание да бъде с него, няма шанс.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 15:40 от Silky_soft

# 232
Днес попитах картите :"Как ще се развият отношенията между двама души?"
Изтеглих:
Крал пентакли
Колелото на съдбата
Глупакът

Този крал на първа позиция сякаш е мъжът в двойката.
Нещата са се задвижили и ще има резултат в най-близко бъдеще,какъв обаче не знам.
Третата карта в контекста на предните две определено ме затруднява.
Става дума за двойка от много време с конфликти помежду им.
Ще съм благодарна за мнение.

# 233

За мен е обвързан. И, ако някой има желание да бъде с него, няма да стане.

По Жреца ли ?

Ни знам, защо аз имам усещане по тези карти, че показват, че е обвързан. Не мога да го подкрепя с теория.

Иначе на предишното мнение, че се чувства обвързан - има нещо такова. Той е имал една връзка от няколко години, която отдавна е приключила и не може още да прежали този край. Може и това да е...

# 234
Според мен има страх от сериозно обвързване,заради неща от миналото по справедливостта на 1ва. Връзката от миналото му е била много силна и според мен това са показали картите.И затова му излизат карти,все едно е обвързан,той си е още обвързан психически и не е прежалил според мен старата връзка.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 12:21 от Jaienvie

# 235
Според мен има страх от сериозно обвързване,заради неща от миналото по справедливостта на 1ва. Връзката от миналото му е била много силна и според мен това са показали картите.

По картите е това... Луната е тук алкохол и подобни неща, според мен, защото след тази раздяла той живее от купон на купон вече 2-3 години. На теория картите показват това. Вероятно още обича това момиче, в душата си е обвързан така да се каже, затова може би е и това мое усещане, за което споменах по-горе.

Като се добера довечера до картите ми ще задам и въпроса, дали е влюбен и ще видим и тях

# 236
Това с алкохола май си го понагласяш, да ти кажа. Човекът има нещо от миналото, по което още страда, периодът е мъчителен за него. Това по Справедливостта и Луната. Сякаш не знае какво точно се е случило, защо, опитва да си изясни доста неща.
Вероятно изглежда и се държи като обвързан, защото го иска, смятам че той самият още не е приключил в главата си с тази връзка. Иска да изглежда обвързан, като да не му пдне реномето.
Щом често излиза Справедливост ,търсете нещо в миналото му, особено ако е на първа.
По тези карти любов няма, излишен въпрос е дали е влюбен.
Аз така ги виждам нещата. Ама алкохол-не.

# 237
Аз си позволих да ти изтегля карти дали е влюбен,защото предните ми бяха много интересни за необвързан човек.Паднаха се Отшелник,3 жезли,Дявол Една луна само липсва пак,но пък тези 3 жезли в средата,какво ли показват.Пак проблеми с обвързването за мен

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 13:10 от Jaienvie

# 238
Това с алкохола май си го понагласяш, да ти кажа. Човекът има нещо от миналото, по което още страда, периодът е мъчителен за него. Това по Справедливостта и Луната. Сякаш не знае какво точно се е случило, защо, опитва да си изясни доста неща.
Вероятно изглежда и се държи като обвързан, защото го иска, някак му е важно да се представя така заради някакво хорско мнение. Да не му падне реномето.
Аз така ги виждам нещата. Ама алкохол-не.

Луната показва И алкохол и зависимости или нещо греша? Може в тази комбинация да не показва това, но това е едно от значенията на картата. А след като знам, че има и такива моменти от неговото ежедневие, нормално е да предполага, че картата се появява И в това си значение тук.
Иначе тълкуването ти е добро и логично, благодаря ти, за което

# 239
.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 05:03 от MilaMira

Общи условия

Активация на акаунт