КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Аз си позволих да ти изтегля карти дали е влюбен,защото предните ми бяха много интересни за необвързан човек.Паднаха се Отшелник,3 жезли,Дявол Една луна само липсва пак,но пък тези 3 жезли в средата,какво ли показват.Пак проблеми с обвързването за мен

Нещата са приключили,но не и за него . Забил е и не успява да прекъсне веригата  буквално.
Абсолютно неспособен е да вземе някакво решение ,така виждам аз 3 жезли между два тежки ГА. Уж на моменти има пориви да установи какво му е всъщност статуквото,обаче се самозалъгва ,решил си е ,че ще бъде на неговата и това е.

Малко са като само на приказки нещата...Уж необвързан ,ама в е в емоционален затвор ,който сам си създава.

Не твърдя,че мнението ми е категорична последна инстанция,на мен и двете комбинации ми водят в тази посока.

# 241
Какво мислите за тези карти по въпрос “Обвързан ли е мъж?”

Справедливост Луната Жреца
За мен е обвързан. И, ако някой има желание да бъде с него, няма да стане.

По Жреца ли ?

Ни знам, защо аз имам усещане по тези карти, че показват, че е обвързан. Не мога да го подкрепя с теория.

Иначе на предишното мнение, че се чувства обвързан - има нещо такова. Той е имал една връзка от няколко години, която отдавна е приключила и не може още да прежали този край. Може и това да е...
По цялата комбинация. Луна + Жрец ме навежда на мисълта на много дълбока връзка, много емоционална, където всичко е приемано със сериозно отношение. Именно това минало, което се потвърждава и от Справедливостта, ще е пречка пред следваща евентуална връзка.
Да е обвързан не е задължително до себе си да има непременно жена, тя може да му е и спомен, който му е много скъп и не иска да пусне.

# 242
Аз си позволих да ти изтегля карти дали е влюбен,защото предните ми бяха много интересни за необвързан човек.Паднаха се Отшелник,3 жезли,Дявол Една луна само липсва пак,но пък тези 3 жезли в средата,какво ли показват.Пак проблеми с обвързването за мен

Мноооого ти благодаря 💌 Отшелник и Дявол - ужасна комбинация. Трите жезли по средата ... на мен винаги това ми е била една много пасивна карта. Човека стои и чака нещо да се случи, да дойде някъде отвън, а не самия той да действа. Да, изглежда като страх от обвързване тази комбинация. Значи, със сигурност не е обвързан.

# 243
Влюбен до уши и не вижда нищо друго. Това ми напомня за ситуацията, когато момичето се жени, а момчето поне година стои само и даже не му се излиза навън, а страда по нея денонщно.

# 244
Влюбен до уши и не вижда нищо друго. Това ми напомня за ситуацията, когато момичето се жени, а момчето поне година стои само и даже не му се излиза навън, а страда по нея денонщно.

Дааам.... Изглежда има нещо такова. Вече съм при картите ми и току що изтеглих на въпроса “Влюбен ли е”

Асо Чаши Рицар Чаши Асо Пентакли

Значи излизаме до извода, че не е обвързан, няма реална връзка в момента, но можем направо да кажем, че все още обича причината момиче и реално няма никакъв шанс да започне друга връзка в момента?

# 245

Дааам.... Изглежда има нещо такова. Вече съм при картите ми и току що изтеглих на въпроса “Влюбен ли е”

Асо Чаши Рицар Чаши Асо Пентакли

Значи излизаме до извода, че не е обвързан, няма реална връзка в момента, но можем направо да кажем, че все още обича причината момиче и реално няма никакъв шанс да започне друга връзка в момента?
Еми, какво да ти кажа, виж си картите. Сега положението е такова. След време може и да се промени, но по-скоро не бих разчитала много.

# 246
Права си.. Понякога си мисля, че има някои хора, на които просто им е добре да си страдат. А мамичето не знам , дали има връзка, женена ли е вече и т.н, но я видях на снимки от времето на тази връзка и сега и определено има коренна промяна визуално към по-добро, а често визията показва, какво ти е отвътре. На това момиче определено й е супер без бившия й приятел.

# 247
Днес попитах картите :"Как ще се развият отношенията между двама души?"
Изтеглих:
Крал пентакли
Колелото на съдбата
Глупакът

Този крал на първа позиция сякаш е мъжът в двойката.
Нещата са се задвижили и ще има резултат в най-близко бъдеще,какъв обаче не знам.
Третата карта в контекста на предните две определено ме затруднява.
Става дума за двойка от много време с конфликти помежду им.
Ще съм благодарна за мнение.

Да си побутна молбата.

# 248
Нещата ще си продължават по същия начин и нито един от двамата няма реална воля да се промени.

# 249
Изтеглих:
Крал пентакли
Колелото на съдбата
Глупакът

Нещата са се задвижили и ще има резултат в най-близко бъдеще,какъв обаче не знам.
На мен ми прилича на положение,в което каквото и да правят все стигат до 0 или Глупака,въртят си се на това колело и си повтарят караниците и грешките и крал пентакли на 1ва показва една стабилност в тяхната въртележка.Дано греша и да показват картите,че Глупака е пътят към по-добри отношения.

# 250
Изтеглих:
Крал пентакли
Колелото на съдбата
Глупакът

Да си побутна молбата.

Добре, според мен. Струва ми се, че ще имат чисти отношения, като отпушване. Като глътка свеж въздух.

# 251
  • Варна
Здравейте, може ли помощ за тълкуване?
Императрицата, 3 мечове, Крал мечове. Въпросът е дали ще вземат лицето Х на работа. Императрицата е хубава карта, но не знам как да тълкувам Краля на последна позиция. А иначе конкретен отговор се очаква вторник от работното място и е хубаво, че ще мога да върна адекватна обратна връзка тук.
Мисля,че не . Императрицата е хубава карта,но не и до тези .
3 меча не е никак добра карта за сделки,работа ,договори,а Крал меч на трета не мисля,че води нещата до положителен край. Освен това смятам,че тази работа не е съвсем по вкуса на питащия ,малко като компромисен вариант ,сякаш чака от доста време ,избирал е от различни варианти , все недотам хубави,но с този мисля,че няма да стане.

Ще чакам да дадеш отговор.
Днес са се обадили на жената от следващия понеделник, че може да започне работа там и да прецени "ако ѝ харесва".Реално не се знае още какво ще се случи в крайна сметка, но обаждане с положителен отговор има поне, колкото и работата да не е това което е искала да прави.

# 252
Здравейте, може ли помощ за тълкуване?
Императрицата, 3 мечове, Крал мечове. Въпросът е дали ще вземат лицето Х на работа. Императрицата е хубава карта, но не знам как да тълкувам Краля на последна позиция. А иначе конкретен отговор се очаква вторник от работното място и е хубаво, че ще мога да върна адекватна обратна връзка тук.
Мисля,че не . Императрицата е хубава карта,но не и до тези .
3 меча не е никак добра карта за сделки,работа ,договори,а Крал меч на трета не мисля,че води нещата до положителен край. Освен това смятам,че тази работа не е съвсем по вкуса на питащия ,малко като компромисен вариант ,сякаш чака от доста време ,избирал е от различни варианти , все недотам хубави,но с този мисля,че няма да стане.

Ще чакам да дадеш отговор.
Днес са се обадили на жената от следващия понеделник, че може да започне работа там и да прецени "ако ѝ харесва".Реално не се знае още какво ще се случи в крайна сметка, но обаждане с положителен отговор има поне, колкото и работата да не е това което е искала да прави.
Че не й се нрави се вижда по 3 меча. Има склонност да изчаква по Императрицата и 3 меча. Кажи след седмица дали са се получили нещата, но според мен няма.

# 253
  • там, където ми харесва
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Хвърлих едни карти и реших да питам за мнение по тях. Въпросът ми е Как ще се развият отношенията с М. до шест месеца? Картите са :
Кралица жезли Жрецът Крал меч
Ако някои има желание да даде едно тълкуване.  Yum

# 254
Здравейте, ще направя едно включване и аз. Момичето, което тълкува картите, все още се учи, затова питам и за вашите мнения. Питането е от любовно естество, отнася се за човек, с когото никога не съм имала връзка.

Въпросът е: какво трябва да знам за мен и В.?

Подредбата е от 3 карти и е следната:
минало: Паж Пентакли - обърнат
настояще: Влюбените
бъдеще: Страшният съд

Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт