КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 160
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Хм,интересно наистина!
И азизтеглих карти за едни влюбени с въпроса :Имат ли общо бъдеще?
Тройка мечове
Двойка купи
Смъртта

Честно казано,страх ме да ги тълкувам,особено с тази трета позиция.
Ако някой напише мнения ще съм благодарна!

# 271
Трета позиция... А първата карта защото е много хубава. То даже и двойка купи не е хубава, защото е чаши и нищо не значи дълбоко и значимо.

Вече мисля, че в Таро няма хубави карти, нито комбинации.... още повече за отношения

# 272
Трета позиция... А първата карта защото е много хубава. То даже и двойка купи не е хубава, защото е чаши и нищо не значи дълбоко и значимо.

Вече мисля, че в Таро няма хубави карти, нито комбинации.... още повече за отношения
Да напоследък и аз така мисля.Но,пък ако всичко е о.к. хората нямя да питат таро.
Много от отдавна има желания да ги питам картите по този въпрос-и то какви изтеглих.

# 273

Да напоследък и аз така мисля.Но,пък ако всичко е о.к. хората нямя да питат таро.
Много от отдавна има желания да ги питам картите по този въпрос-и то какви изтеглих.
Ами аз понякога съм питала когато съм излизала с някого няколко пъти и искам да видя някаква перспектива има ли (разбирай вечеряли сме веднъж и имаме следваща уговорка, и си пишем) и изведнъж излизат притеснителни карти... И аз вече не искам да излизам или мисля само за това, че нещо не е ок....
Може би трябва да се пита много рядко и внимателно при определен казус. И да дадеш шанс да опознаеш човека. Не знам..  едва ли картите могат да ти кажат след първа среща това ли е мъжът на живота ти

# 274
Ами аз нямам много опит и познания, но смъртта за мен не е лоша карта. Доколкото съм разбрала при цялото четене, тя означава внезапна промяна, която не зависи много-много от нас. Ако положението е било лошо до този момент, смъртта може да означава развитие към добро. Даже на едно място четох, че в комбинация с не помня коя карта (май беше асо), може да означава бременност. Дори невинаги означава край на нещо, а край на това нещо такова, каквото е било до този момент (край на една фаза).
Може и аз да гледам прекалено оптимистично, но като цяло за мен картите не са присъда, а съветник и помощник.

# 275
И аз нямам много опит,но смъртта не винаги е и хубава карта.Тя е промяна и трансформация,но не винаги може да се осъществи.С 3 меча и 2 чаши незнам колко ще е положителна. По картите си има предистория,предполагам,че и трети човек е имало,може да не е така,така си мисля аз.Смъртта е и когато не можем да пуснем нещо да си иде,проблеми с доверието,раздяла,а някъде дори пише,че означава и любов от пръв поглед?! Затова трябва да се гледа и около какви карти се появява,с 3меча и 2 чаши,незнам какво положително може да се очаква.

# 276
Без да съм специалист, чисто интуитивно определям комбинацията между влюбените и страшния съд като кармични отношения, които няма как да заобиколиш и които те изправят пред съдбоносен избор. Дори и да няма връзка, си мисля, че чувствата на питащия са дълбоки, а отношенията ще оставят следа в емоционално отношение. Въпреки това, развитие на връзка, тип живели мирно е щастливо 100 год., тук няма.

# 277
Хм,интересно наистина!
И азизтеглих карти за едни влюбени с въпроса :Имат ли общо бъдеще?
Тройка мечове
Двойка купи
Смъртта

Честно казано,страх ме да ги тълкувам,особено с тази трета позиция.
Ако някой напише мнения ще съм благодарна!

В момента добри или лоши са им отношенията? От колко време са двойка?
Първо, доколкото съм разбрала, таро рисуват картина за определен период, не знам дали картите могат да дадат окончателен отговор за нещо (за години напред).
Тройката мечове може да показва караници, обтегнати отношения, както и период на мъка. Нещо кара някого да се чувства зле, може да са думи или отношение. Гледах, че за да показва изневяра, трябва да има и други карти, които тук не виждам.
Двойка чаши - има привличане, желание на двамата да постигнат хармония и близост. Ако погледнем на комбинацията като ситуация в развой, тогава след гадния период от първата карта идва тази положителна енергия. Още повече, че тройката мечове с цялата си трудност може да донесе пречистване, предполагам тук е важно и доколко зрели и осъзнати са въпросните влюбени.
Смъртта - ако я погледнем като трансформация, може да означава, че всичко, което двамата ще преживеят, ще промени връзката им. Може да я задълбочи, не съм сигурна дали може да се тълкува като край на връзката. Може би е добре да се изтегли поясняваща карта за смъртта с въпроса какво ще приключи в тази връзка и да се види дали ще свършат трудностите или пък цялата връзка.
Пак да кажа, това са си само мои разсъждения, може и напълно да греша.
Някой по-опитен може да хвърли повече светлина.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:03 от Cafe

# 278
Изтеглих Паж жезли като поясняваща карта.
В момента са крайно лоши взаимоотношенията, връзката е от години. Според мен раздялата е добър вариант и за двамата, за да разбера това теглих картите. Подхожда много емоционално към картите и определено разчитам на мнения от по опитни. Благодаря!
Ще напиша и моето тълкуване на нещата:
Тройката мечове на първа позиция недвусмислено ми показва лоши взаимоотношения,кавги.
Двойката купи-имало е хубави неща между двамата,но за това ,че е двойка везвъзвратно са отлетели.
Смъртта и аз тълкувам като преломен момент и за това щом нещата са били зле,предполагам че ще се подобрят и това не зависи от хората във връзката,а от някакво събитие.
Пажът жезли точно това ми показва като пояснение на Смъртта-съобщение ,събитие извън тези хора,което така и така ще се случи и кардинално ще подобри нещата.Кога, според Пажът в недалечно бъдеще.
Вие напишете,как съм се справила като начинаеща с тълкуването.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 11:18 от Sause baus!

# 279
Пак аз!
На въпроса :Има ли той чувства към мен?
1 . Слънцето
2 . Умереност
3 . Висшата жрица

Понеже съм новак с Тарото,пак се допитвам до вас.
Моето тълкуване е,че няма чувства към мен,но има надежди за такива.Има някаква тайна,или той ме пази в тайна.Отношенията ни са в началото.
Моля кажете,какво мислите?

# 280
CupidCupid
Пак аз!
1 . Слънцето
2 . Умереност
3 . Висшата жрица

Моето тълкуване е,че няма чувства към мен,но има надежди за такива.Има някаква тайна,или той ме пази в тайна.Отношенията ни са в началото.
За момента нищо не зависи от теб при тези отношения...
за чувства е много рано да се говори, Жрицата не обича да говори
Даже бих казала, че  е напълно вероятно да има и друга кандидатка тук за сърцето на този господин. Той също й обръща внимание
Може ни след 2-3 месеца задай този въпрос отново към картите
Simple SmileHearts
човекът не очаква на този етап нещо определено

# 281
Според мен, ако има чувства, трябва да изчакате, за да се разкрият. На този етап или не е е наясно със себе си или изчаква да се изяснят външни обстоятелства, свързани с други фактори/ лица. По тези карти, на този етап,  не бих отрекла категорично чувства или възможности за развитие.

# 282
CupidCupid
Пак аз!
1 . Слънцето
2 . Умереност
3 . Висшата жрица

За момента нищо не зависи от теб при тези отношения...
за чувства е много рано да се говори, Жрицата не обича да говори
Даже бих казала, че  е напълно вероятно да има и друга кандидатка тук за сърцето на този господин. Той също й обръща внимание
Може ни след 2-3 месеца задай този въпрос отново към картите
Simple SmileHearts
човекът не очаква на този етап нещо определено
Заради висшата жрица ли може да има друга жена? А по какво разбираш, че й обръща внимание и на нея ?

# 283
За мен също има друга в прочита 😟

# 284
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,

Предстоят ми сериозни работни срещи, моля някой да ми изтегли карти за въпроса  - Ще има ли негативни последствия за мен след срещите?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт