КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 267
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Аз никога не връщам в тестето изпаднала случайно карта. Мисля, че няма нищо случайно Blush

# 391
Здравейте,
Преди време @Cafe хвърли едни карти за мен относно проблемите с половинката ми. Тъй като вече се отчайвам, а ситуацията ту се оправя, ту влошава. Може ли някой да погледне дали неговите близки се мешат между нас (съмнявам се за майка му). И дали ще бъдем както преди. Ще можем ли да преборим тези неща и да имаме семейство?
Много благодаря предварително!

# 392
Днес попитах катите:"Как ще се развият отношенията между М и А?"
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

Средната карта ме притеснява.Ще съм благодарна на всяко споделено мнение.

# 393
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

А кой пита?

# 394
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

А кой пита?
Пита М.,жената от двойката.
Някой да даде мнение,моля!Благодаря!

Честита Баба Марта!Бъдете здрави!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:49 от Sause baus!

# 395
Здравейте!
Нямам в момента карти ,затова ще помоля някой,ако има желание  да ми изтегли карти
Първият въпрос е дали ще си намеря работа до 4 месеца,а вторият е дали ще си намеря работа в желаната от мен сфера до края на годината.
Благодаря!

# 396
Здравейте дами!
Имам питанка, на всеки включил се, мога да погледна на карти или турско кафе, защото  е енергия и оценявам, просто ми трябва съвет или мнение, защото се влюбих в човек който не го познавам достатъчно добре.. Мислех си за него още август, но той спря комуникация с мен и ме махна от фейсбука си по незнайни причини. В същото време ми даде Инстаграма си преди да ме махне и ми следеше профила редовно( все още го прави ), харесваше ми нещата, гледаше ми историята. Публикувах мое видео до река, как плуват патенца, също аквариум с риби и той се свърза с мен след 6 месеца. Питаше ме на колко години съм, откъде съм и тн, питаше ме и за семейството ми, все едно не си бяхме писали. Поиска да ми види къщата, след това той си показа неговия апартамент, снимки, показа ми стаите си. Прекалено ми е съмнителен, изключил си е активността навсякъде, няма приятелка до себе си, имал е 3 приятелки сериозни. Качва само негови снимки без никакви хора. Няма и коментари. Обича да пътува но най ме шокира като ме помоли да остане у моята къща и да го разведа из София и по-големите градове. Просто ми дойде като гръм от ясно небе! Готов е наистина да дойде до България, работи в австрийска авиолиния. Не се оказа фалшив профил, но тази потайност ми е много плашеща... Има много малко приятели, повечето от работата му, но има момичета, всяка от различни държави. Реших да го пробвам като му задам въпрос който много добре знам, къде се запознахме онлайн и той каза приложение което аз ползвам от 2месеца. А него го познавам от август. Което ме навежда на мисълта че има нещо наистина странно... Има прекалено добро излъчване а имам някакво друго усещане за него.
Казва се Дук Нгуен( Duc Nguyen ), въпроса ми е, има ли лоши намерения към мен, просто какво показват картите.
Връщам жеста с Карти Таро или турско кафе. Благодаря ви и бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 12:06 от Александра Сотирова 640696

# 397
Александра, махни личните данни поне.
Изтеглих ти карти
Рицар на жезлите
Рицар на мечовете
Отшелникът

Иначе .. историята ти е като шаблон за измама, трий всичко каквото можеш и го блокирай навсякъде. Това е като нигерийският принц, дето цял живот си търси пустите роднини да им завещае наследството си. Спри се.

# 398
  • там, където ми харесва
Съгласна съм и аз , че е съмнителен и много лесно си се доверила.

# 399
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

А кой пита?

Да си побутна въпроса !
Благодаря за труда ви и мненията ,които споделяте.
Започнах да чета темите наред,уча се старателно.

# 400
Александра, махни личните данни поне.
Изтеглих ти карти
Рицар на жезлите
Рицар на мечовете
Отшелникът

Иначе .. историята ти е като шаблон за измама, трий всичко каквото можеш и го блокирай навсякъде. Това е като нигерийският принц, дето цял живот си търси пустите роднини да им завещае наследството си. Спри се.
Благодаря, писах ви на лично съобщение, както и на lina&. Heart благодаря че се включихте. Подлъгах се по външността на момчето много. Прекалено е симпатичен..

# 401
Ако някой иска да дойде от друга страна да се запознаете ще си наеме хотел и въобще няма да те разпитва за къщата ти и т.н. Дори на мъже в същия град не е нужно да им казваш адреса си уж да те вземат и изпратят...
Иначе една колежка в университета така се ожени ... писаха си писаха с един испанец и той дойде до София, обаче беше наел хотел само за себе си! И така няколко пъти и после тя занима при него вече 10 години.
А една друга позната, ама те бяха колеги дипломати и той работеше в САЩ и дойде, за да се запознаят, като отново нае хотел, а не се настани у тях, пътуваха известно време из страната заедно с още двама колеги, не се получи между тях, но общото е че си личи кога хората са нормални и сериозни (и пак нямаш гаранции), но има неща като това, които отдалеч крещят , че е измама ..

Писах ги тия неща, защото пишеш че си родена 2000 и си влюбена.... Абе според мен е важно като стават някакви неща да се споделят с близките.

И да не е спам, нямам карти сега, ще ти изтегля онлайн  - паж пентакли, 3 меча, паж меча

# 402
Ако някой иска да дойде от друга страна да се запознаете ще си наеме хотел и въобще няма да те разпитва за къщата ти и т.н. Дори на мъже в същия град не е нужно да им казваш адреса си уж да те вземат и изпратят...
Иначе една колежка в университета така се ожени ... писаха си писаха с един испанец и той дойде до София, обаче беше наел хотел само за себе си! И така няколко пъти и после тя занима при него вече 10 години.
А една друга позната, ама те бяха колеги дипломати и той работеше в САЩ и дойде, за да се запознаят, като отново нае хотел, а не се настани у тях, пътуваха известно време из страната заедно с още двама колеги, не се получи между тях, но общото е че си личи кога хората са нормални и сериозни (и пак нямаш гаранции), но има неща като това, които отдалеч крещят , че е измама ..

Писах ги тия неща, защото пишеш че си родена 2000 и си влюбена.... Абе според мен е важно като стават някакви неща да се споделят с близките.

И да не е спам, нямам карти сега, ще ти изтегля онлайн  - паж пентакли, 3 меча, паж меча
Благодаря ви много, наистина сте права!❤️

# 403
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

Тук ме напъдиха, че пиша глупости, но все пак ще си позволя да кажа 2 думи за тези карти. Предупреждавам, че нямам опит.

Тази комбинация на мен ми говори за неискреност от някоя от двете страни.  Има нещо скрито и недоизказано, завършва комбинацията със 3 жезела, съзможно е да става въпрос за трети човек, може би има нещо непривяно със бивш партьор.

Благодаря на ralica101!
Забранила си лични за това тук го правя.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 12:55 от Cinnamon Cookie

# 404
Изтеглих:
Кулата
Магьосникът
Тройка жезли

А кой пита?

Да си побутна въпроса !
Благодаря за труда ви и мненията ,които споделяте.
Започнах да чета темите наред,уча се старателно.

В твоя случай, Магьосника е човек, който се харесва на жените, харизматичен е, умее да омайва. В комбинация с Кулата е женкар, това не е мъж за една жена. Обаче, тук си мисля, че има изневяра, кавги, скандали и тн.

Общи условия

Активация на акаунт