КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 157
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте на всички дами! Научих за този сайт от приятелка на която даже сте помагали с гледанки. Бих искала и аз да попитам въпрос, ако не е нахално. Имаме конфликтна ситуация с приятелят ми К., ще я преодолеем ли? Ще се оправят ли нещата между нас?
Благодаря!

# 451
Аз пак с моите карти преследвачи. Вчера задавах различни въпроси и на втора позиция винаги ми излизаше Колелото на съдбата. Освен това Жрецът и Жрицата ми излязоха на първа позиция при въпрос относно финансовото ми положение, което се оказа по-лошо, отколкото  си мислех. Ще чета тепърва, но ако някой може да сподели личен опит с тези карти, ще бъде чудесно.

# 452
Преди извънредното положение-продавачите отказаха сделката в последния момент.Сега много хора му дават акъл и не знам.
Ще съм благодарна и други да споделят мнение.

Продавачите може да са отказали сделката, защото той не е бил доволен от условията. Не знам как иначе  биха се обяснили тези 4 чаши. Може би прекалено е обмислял или дълго се е колебаел. Сега ми изглежда също недоволен от нещата, които му се предлагат. Определено се е разочаровал и заради това сега пропуска възможности.

# 453
Здравейте! Днес имам рожден ден и реших да наредя един келтски кръст с въпроса:"Какво да направя за да се събера с любимия?". Картите вдна по една си ги тълкува, но ще бъда благодарна, ако и някоя от вас го направи като подарък за мен. Благодаря!

# 454
  • Варна
Мога ли да питам картите за нещо в миналото? Дали е било така?

# 455
# 456
  • Варна
Добре, още един въпрос позната иска да зададе въпрос дали партньорът, който е до нея ще е "ТОЙ",дали той ще е мъжът до нея. Не съм аз тази позната Joy Въпросът много общ ли е? Опасявам се, че се отнася за по - дълъг период питането, а картите отговарят за кратки срокове... Как да зададем въпроса и после нахално ще ви помоля за коментар Relaxed. Казали са ѝ нещо странно и притеснително при гледачка, която според мен си има виждането и ѝ предложих да зададем въпрос на картите.

# 457
Ивка, могат да показват и по-дълги периоди, зависи от картите и позициите.
Аз лично намирам въпроса за глупав. Какво значи "мъжа до нея"?
Ще се оженят ли в някакъв срок?  Как ще се развият отношенията им....
Според мен Таро не е фен на любовните трепети и аз лично, не съм виждала карти по тази тема, които да показват цветя и рози. Освен ако някой не тълкува 2 чаши, примерно като върха на споделеността ,защото тогава проблема не е в картите.

# 458
Благодаря за тълкуването на моята подредба! Има забрана за получаване на лични съобщения, за това пиша тук! Благодаря!

# 459
Момичета ползвали ли сте Таро за намиране на изгубен предмет?
Моят мъж си изгуби ключовете за служебната кола, прибра се с нея и тази сутрин ги няма. Изтеглих 3 карти.
Някой ако иска да се включи с асоциации.
Първо помислих, че е изгубен някъде навън покрай колата, заради Света, но го няма. Живеем в къща и колата е паркирана пред къщата.

# 460
Като гледам картите, ми хрумва:
1. Изпуснал ги е или ги е забравил на вратата (капака) на колата и някой ги е взел (но вероятно този някой щеше да вземе и колата Simple Smile Може някой да ги е прибрал и да разлепи съобщения, че е намерил ключове.
2. Заговарял ли се е с някого, след като е излязъл от колата? (евентуално на това място да потърси)
3. Минавал ли е по кратък път от колата до вас?
4. Деца да имате и те да си правят някаква шега?
5. Ако е носил някакви документи, да провери при тях.

Това ми хрумва като гледам изображенията, чисто буквално.
Дано ги намерите Simple Smile

# 461
На мен ми хрумнаха горе-долу същите неща. Клоня че го е загубил навън и някой го е взел, и по картите, и по разсъждения.
Благодаря за отговора.

# 462
На мен ми хрумнаха горе-долу същите неща. Клоня че го е загубил навън и някой го е взел, и по картите, и по разсъждения.
Благодаря за отговора.

Сега се сетих още нещо като гледам първата карта - ако е говорил по телефона, може в същото време да е сложил ключа някъде, където не помни.

# 463
Четеш ми мислите Simple Smile Не помни, но пък иначе би чул, че ключът е паднал.
Колата е прибрана в охраняем паркинг и ще бъдат направени нови ключове.
Иначе за мен беше интересно, за първи път ползвам Таро по такъв въпрос, четох в интернет, доста хора се хвалят че са намерили предметите - ключове най-често Simple Smile

# 464
Четеш ми мислите Simple Smile Не помни, но пък иначе би чул, че ключът е паднал.
Колата е прибрана в охраняем паркинг и ще бъдат направени нови ключове.
Иначе за мен беше интересно, за първи път ползвам Таро по такъв въпрос, четох в интернет, доста хора се хвалят че са намерили предметите - ключове най-често Simple Smile

Ще бъде интересно, ако някой ден разберем какво се е случило с ключа Simple Smile
И да споделя едно прозрение за девятка пентакли - излезе ми обърната и впоследствие установих, че е показала властна жена в зряла възраст.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:42 от Cafe

Общи условия

Активация на акаунт