КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 174
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Каква е цялата комбинация. Има разни статии, но доколко са достоверни...

Колелото на съдбата - Отшелник - 3 чаши. Въпросът беше как ще се развият отношенията между двама души (във връзка са). Попаднах на такова тълкуване в един сайт и затова попитах. Търся опровержение Grinning Засега отношенията са добри.
Според мен тенденцията не е добра ,отношенията навлизат във фаза на отдалечаване, което няма да се усети веднага, Отшелникът е бавна карта.  Нещо се е случило, Колелото се е завъртяло и тези двама души ще се отдалечат един от друг.
Може би 3 чаши накрая леко смекчават нещата, просто ми се струва по тях, че ще има клюки, приказки, обсъждане на отношенията им. Но тенденцията не е светла, така мисля.

# 436
  • В Европа!!!
Привет момичета.Много ме вълнува вашата тема и я следя от известно време.Днес реших да задам въпрос и да изтегля три карти.Аз успях поотделно да разчета картите но трите заедно ме затрудни.Ако може да ми помогнете Hands Pray
Въпросът е дали ще започна работа на избраното от мен място и на желаната от мен позиция.
А това са картите:
Ace of Swords
Three of Wands
The Emperor
Всичките са нормално обърнати но втората и третата имат цифри които не знам как се тълкуват.

# 437
Това онлайн теглене ли е ?  Ако да, аз лично дълбоко се съмнявам в достоверността на тегленето и въобще смятам за безсмислено да се тълкува.
Как разчетохте поотделно картите? Просто имената?
"Здравейте!
Един познат мъж има грижи със здравето-депресия,неврози.Попитех го дали жеае да изтегля карти -не вярвал в такива глупости.Въпреки това изтеглих:
Кулата
Рицар мечове
Петица чаши
Вие какво мислите.Понеже съм начинаеща не се наемам сама да ги тълкувам,но ме притесняват.
Благодаря!"
А какъв е въпросът конкретно?  Ако е за здравословно състояние, в този форум някой просто ще се изкаже, колкото да не мълчи. А би било добре

# 438
От година имам лесен,но все още нерешен служебен въпрос,който ми тежи.Исксм просто да се реши правилно,но за сега няма решение.Попитах картите,дали проблема скоро ще се реши в положителна насока.Изтеглих:
Десятка пентакли,Шестица жезли,Асо мечове.Надявам се отговорът да е положителен.Вие какво мислите?Благодаря предварително на отзовалите се!
По отношение на връзката между двама души,дамата пита как ще се развият отношенията им:Крал пентакли,петица мечове,Асо жезли-влошаване на отношенията,злонамерена външна намеса,но пък асото на трета позиция ми говори за силно привличане между двамата.

Да си побутна питането.

Знам, че търсиш мнението на опитен човек, но ето моето:
По първия въпрос, мисля, че ще имаш реална възможност да си разрешиш проблема, вероятно ще се изисква действие и от твоя страна.
По втория тълкуването ми може да граничи с фантастиката, но ето го:
Единият може да е малко авторитарен или пък отношенията да са твърде земни (без романтика) (крал пентакли) - другият ще се разбунтува, ще има конфликт, някакво размърдване (петица мечове) - в резултат на конфликта отношенията ще станат по-пламенни и това ще бъде добър шанс да се работи за развитието на връзката в желаната посока.

За петица мечове не знам дали може да се тълкува просто като конфликт, или винаги трябва да се свързва с някакви гадни чувства.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:56 от Cafe

# 439
Здравейте, може ли някой да погледне на карти Таро, дали ще запиша да уча в чужбина или по-вероятно в България? Връщам жеста с Таро, обикновени карти или кафе.

# 440
Това онлайн теглене ли е ?  Ако да, аз лично дълбоко се съмнявам в достоверността на тегленето и въобще смятам за безсмислено да се тълкува.
"Здравейте!
Един познат мъж има грижи със здравето-депресия,неврози.Попитех го дали жеае да изтегля карти -не вярвал в такива глупости.Въпреки това изтеглих:
Кулата
Рицар мечове
Петица чаши
Вие какво мислите.Понеже съм начинаеща не се наемам сама да ги тълкувам,но ме притесняват.
Благодаря!"
А какъв е въпросът конкретно?  Ако е за здравословно състояние, в този форум някой просто ще се изкаже, колкото да не мълчи. А би било добре
Попитах има ли здравословни проблеми С,защото непрекъснато се оплаква.Благодаря!

# 441
  • там, където ми харесва
Здравейте, може ли някой да погледне на карти Таро, дали ще запиша да уча в чужбина или по-вероятно в България? Връщам жеста с Таро, обикновени карти или кафе.

Твърдо си решила това или си взела решение да учиш в чужбина. Имаш силата и волята. Първата карта е АСо меч , което означава потенциал, волеви съзнателен акт и пълен успех.Но трябва да знаеш , че ще има борба по пътя и усложнения.Изтеглих 4 карти , защото последните две ги хванах заедно, а картите са:
Асо меч Десетка жезли Кралица пентакли Петица жезли
Кралица пентакли в подредбата говори за следното ( цитирам):В най-добрия случай Кралицата на жезлите може да опише някаква привлекателна, отворена и добронамерена личност, способна да бъде вдъхновение, съюзник и подкрепа в начинанията. В най-лошия случай това е ярък противник, предимство пред когото ще бъде изключително трудно да се докаже.
Между другото Въпросът , които зададох е: Ще учиш ли в чужбина?

# 442
  • В Европа!!!
Много ти благодаря за отговора.
Тегленето го направи моя позната която ми каза само имената на картите но самата тя също не може да ги разгадае.
Относно разчитането на картите се надявам да не ме иронизираш че съм прочела само имената.
Първата карта-относно професионален въпрос си мисля че може да е самоувереност и сигурност при вземането на решения в дадена ситуация.
Втората карта-три жезъла ме озадачи.Може би ще се получи някаква помощ(понеже човекът се е подпрял на единият жезъл).Или това е постигнато благодарение на някакви връзки заради тези три жезъла.
Третата карта разбрах че е силен аркан и ако питането ми е било за работа ,го тълкувам като някакъв вид управление,ръководство,или някаква влиятелна личност.
Тепърва ги разучавам и се старая да вникна в смисъла но така не си намирам отговора Rolling Eyes

# 443
Не, не е необходима толкова докачливост, но аз не видях разчитане на картите, а и начинът, по който ги анализираш, показват, че не си търсила особено информация за значебията им, особено за 3 жезли. Начинът, по който с снимани и описанията на английски ми бият на онлайн теглене, което за мен е недостоверно.
Смятам, че грешиш - Асо меч е изключително слаба карта, особено на първа. Цялата комбинация ми говори, че имаш някакви идеи, но засега си остават само на ниво говорене, заявяване на желание и абсолютна невъзможност желанието да се случи. Император на трета е кофти.Непроменима ситуация за момента.

Трудна работа по тези карти...

# 444
  • В Европа!!!
Не, не е необходима толкова докачливост, но аз не видях разчитане на картите, а и начинът, по който ги анализираш, показват, че не си търсила особено информация за значебията им, особено за 3 жезли. Начинът, по който с снимани и описанията на английски ми бият на онлайн теглене, което за мен е недостоверно.
Смятам, че грешиш - Асо меч е изключително слаба карта, особено на първа. Цялата комбинация ми говори, че имаш някакви идеи, но засега си остават само на ниво говорене, заявяване на желание и абсолютна невъзможност желанието да се случи. Император на трета е кофти.Непроменима ситуация за момента.

Трудна работа по тези карти...

Ами аз още не съм се ориентирала какви карти да си купя и питах една позната.Тя ми каза имената им и аз ги намерих в нета и оттам ги копирах.
Трудно ми е тълкуването и ето че правилно се усъмних в прочета.🤦🏻♀

# 445
Асо меч,10 жезли,Кралица пентакли,5 жезли
Според мен по тези карти в България ще бъде ученето. Кралица Пентакли при мен излиза само за хора в страната,не извън нея.

# 446
Здравейте!
От три години мой близък е в търсене за закупуване на имот свързан с дейността му.Вече за втори път се разпадат нещата .Тъй като в известна степен това ще окаже влияние на работата ми попитах:"Н.ще сключи ли сделка за имот за дейността на фирмата си?"
Паднаха ми се:
4 чаши
8чаши
Кралица жезли
Много чаши ,дали това не е израз на моето желание да стане.
Кралица жезли на трета позиция ми дава отговор ДА.
Може би трябва да задам въпроса със срок?
Моля,за помощ.Благодаря!

# 447
Здравейте,
аз като гледам картите, мисля че сам е виновен за разпадането на сделките. Според мен кралицата отразява вашето желание и нетърпение да станат нещата.

# 448
Преди извънредното положение-продавачите отказаха сделката в последния момент.Сега много хора му дават акъл и не знам.
Ще съм благодарна и други да споделят мнение.

# 449
Преди извънредното положение-продавачите отказаха сделката в последния момент.Сега много хора му дават акъл и не знам.
Ще съм благодарна и други да споделят мнение.

Аз като не съм сигурна какво точно ми казват картите, питам същия въпрос с различни срокове и се опитвам да видя някаква тенденция.

Общи условия

Активация на акаунт