КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 213
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Александра, махни личните данни поне.
Изтеглих ти карти
Рицар на жезлите
Рицар на мечовете
Отшелникът
Иначе .. историята ти е като шаблон за измама, трий всичко каквото можеш и го блокирай навсякъде.

Здравейте,
Няма съмнение, че това е измама. Обаче кое в картите го показва? Вероятно отшелникът предупреждава, че трябва да се отдръпнем, да преценим. Не разбирам тия рицари какво правят тук. Бих очаквала седмица мечове или дявола при измама.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 09:50 от Cafe

# 421
Цитат
Александра, махни личните данни поне.
Изтеглих ти карти
Рицар на жезлите
Рицар на мечовете
Отшелникът

Иначе .. историята ти е като шаблон за измама, трий всичко каквото можеш и го блокирай навсякъде. Това е като нигерийският принц, дето цял живот си търси пустите роднини да им завещае наследството си. Спри се.

Здравейте,
Няма съмнение, че това е измама. Обаче кое в картите го показва? Вероятно отшелникът предупреждава, че трябва да се отдръпнем, да преценим. Не разбирам тия рицари какво правят тук. Бих очаквала седмица мечове или дявола при измама.

Рицарите показват неговите действия, че е активен и омайва РЖ, динамичен , стластен, чаровен и променлив
А РМ комуникацията по интернет, соц. Мрежи, приложения, чатове
Мечовете са точно това предимно комуникация от разстояние

# 422
  • там, където ми харесва
Здравейте, има питане по тези карти. По принцип си гледам сама , но когато някои комбинации ме затрудняват питам тук в темата.
Въпросът е какво е приятелството ми с А.? Като във въпроса съм включила и уточнения като завист, добро отношение или надменност.
Картите са:
Петица мечове  Шестица жезли  Деветка пентакли
Някакво мниние?
Благодаря!

А относно горния пост Рицар Меч може да означава , че я наблюдава в соц. мрежи и др.

# 423
Здравейте!От скоро се запознах с картите Таго и сега с интерес ги уча.Опитах се днес да ги тълкувам.Попитах:"Как ще се развият отношенията между двама души?".Изтеглих:
Крал жезли
Рицар жезли
Десятка купи.
Според мен има желание и воля да са заедно.но ги деле разстояние.Каро резултат мисля,че ще се съберат,даже и като семейство.
Ще съм благодарна,ако споделите,дали съм на прав път.Благодаря!

# 424
Здравейте!От скоро се запознах с картите Таго и сега с интерес ги уча.Опитах се днес да ги тълкувам.Попитах:"Как ще се развият отношенията между двама души?".Изтеглих:
Крал жезли
Рицар жезли
Десятка купи.
Според мен има желание и воля да са заедно.но ги деле разстояние.Каро резултат мисля,че ще се съберат,даже и като семейство.
Ще съм благодарна,ако споделите,дали съм на прав път.Благодаря!

Често струпване на дворцови карти показва и замесени по вече хора,
10 та е и максимум в о_я, приключване на някакъв цикъл и започва нов...

# 425
От година имам лесен,но все още нерешен служебен въпрос,който ми тежи.Исксм просто да се реши правилно,но за сега няма решение.Попитах картите,дали проблема скоро ще се реши в положителна насока.Изтеглих:
Десятка пентакли,Шестица жезли,Асо мечове.Надявам се отговорът да е положителен.Вие какво мислите?Благодаря предварително на отзовалите се!
По отношение на връзката между двама души,дамата пита как ще се развият отношенията им:Крал пентакли,петица мечове,Асо жезли-влошаване на отношенията,злонамерена външна намеса,но пък асото на трета позиция ми говори за силно привличане между двамата.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 10:10 от Az samata

# 426
Привет,
Искам да питам за комбинацията колелото на съдбата и отшелникът - излизала ли ви е при раздяла?
Също някой може ли да препоръча някаква литература за комбинациите, дали има такова нещо изобщо?

Лина, твоите карти за приятелството ми станаха интересни. Доста четох за петица мечове, тъй като досега не са ми се падали.
Имала ли си открит конфликт с този човек?
Моето виждане за петица мечове е, че или сте имали някакво неприятно преживяване (спречкване, конфликт, заяждане), или пък някой с действията си е обидил или ощетил другия.
Друг вариант е между вас непрекъснато да има някакво открито или прикрито напрежение. В същото време обаче, това е малък аркан (плюс това бърз), така че повече клоня това да е  преходно положение.
Трите карти ми изглеждат като малка история - конфликт (петица мечове) - единият излиза като победител (шестица жезли) - другият се оттегля и се затваря, за да се съхрани (9 пентакли).

Ако пък на всяка карта се гледа като на характеристика на вашето приятелство, вероятно то е променливо и прелива от конфликти или недобри чувства (петица мечове) към радостно общуване (6 жезли), а понякога може да се дистанцирате или пък да се доволни от положението, в което се намирате (9 пентакли я тълкувам двояко).
Не знам дали улучих нещо, ти ще кажеш Simple Smile Уча се и ще се радвам да кажеш какво мислиш.

Обърква ме това, че от една страна въпросът е глобален (какво е приятелството), от друга страна излизат малки, а не големи аркани и не знам как е правилно да се подходи.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:13 от Cafe

# 427
Каква е цялата комбинация. Има разни статии, но доколко са достоверни...

# 428
Здравейте!
Един познат мъж има грижи със здравето-депресия,неврози.Попитех го дали жеае да изтегля карти -не вярвал в такива глупости.Въпреки това изтеглих:
Кулата
Рицар мечове
Петица чаши
Вие какво мислите.Понеже съм начинаеща не се наемам сама да ги тълкувам,но ме притесняват.
Благодаря!

# 429
Здравейте!
Един познат мъж има грижи със здравето-депресия,неврози.Попитех го дали жеае да изтегля карти -не вярвал в такива глупости.Въпреки това изтеглих:
Кулата
Рицар мечове
Петица чаши
Вие какво мислите.Понеже съм начинаеща не се наемам сама да ги тълкувам,но ме притесняват.
Благодаря!

До колкото разбрах едва ли някой ще се наеме тук да тълува, но според мен картите отразяват изцяло психическото състояние на твоя познат.
Според мен става въпрос за сериозни вътрешни конфликти.
Спроред мен приятелят е има нужда от добър психотерапевт, кйто да работи със него за решаването на вътрешните конфликти.
Не е нужно да споменаваш картите, все пак човекът не вярва в такива неща, но щом сам осъзнава пробшема е направил първата крачка към поне опит за решаването му. Тук е нужна професионална помощ.

# 430
Каква е цялата комбинация. Има разни статии, но доколко са достоверни...

Колелото на съдбата - Отшелник - 3 чаши. Въпросът беше как ще се развият отношенията между двама души (във връзка са). Попаднах на такова тълкуване в един сайт и затова попитах. Търся опровержение Grinning Засега отношенията са добри.

# 431
Благодаря,Cinnamon Cookie!
По въпросите за здравето избягвам да тегля карти,но в този случай го направих.
Сега попитах катртите дали мъжът ще потърси помощ:
Кралица чаши
Колесницата
Асо жезли.
Смятам,че да.
Да попитам все пак,при отговор предполагащ да/не за случване се четат картите дали показват действие или са статични?
Благодаря!

# 432
Колеблив е, но аз също смятам, че ще потърси във един момент.
На мен колесницата вече ми е показвала раздвижване на определена тематика във правилната посока. И найстина така стана.

# 433
  • там, където ми харесва
Cafe благодаря! Така казват картите като се разчитат, но аз към този човек нямам лошо намерение, като каране или разногласия. Мисля , че картите показват нейното отношение към мен, което се доближава до истината.

# 434
От година имам лесен,но все още нерешен служебен въпрос,който ми тежи.Исксм просто да се реши правилно,но за сега няма решение.Попитах картите,дали проблема скоро ще се реши в положителна насока.Изтеглих:
Десятка пентакли,Шестица жезли,Асо мечове.Надявам се отговорът да е положителен.Вие какво мислите?Благодаря предварително на отзовалите се!
По отношение на връзката между двама души,дамата пита как ще се развият отношенията им:Крал пентакли,петица мечове,Асо жезли-влошаване на отношенията,злонамерена външна намеса,но пък асото на трета позиция ми говори за силно привличане между двамата.

Да си побутна питането.

Общи условия

Активация на акаунт