КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 107
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
За дневна карта ми се падна 4 пентакли. Лошо ми се пише Grinning
4 пентакли може да означава и стабилност. Тъй като денят вече е минал ще се радвам да споделиш как ти резонира картата.

# 526
За дневна карта ми се падна 4 пентакли. Лошо ми се пише Grinning
4 пентакли може да означава и стабилност. Тъй като денят вече е минал ще се радвам да споделиш как ти резонира картата.

На мен напоследък всички дни ми минават еднакво и не мога да ги отлича особено. Аз уж се шегувах във връзка с по-горния си пост за 4 пентакли, ама може и да излезе вярно Grinning
Но мога да споделя за обърната 6 чаши (съсредоточеност в бъдещето) - така се случи, че в този ден си оправях CV, за да кандидатствам на нова работа.

# 527
  • Пловдив
Здравейте.
Синът ми иска да заминава в чужбина /на мен ми е леко притеснено,  но не искам да го спирам/
Изтеглих три карти, за да видя дали ще се случи, та ви моля за помощ в тълкуването.
Висшата жрица, Глупакът, Тройка чаши.

# 528
Здравейте! Моля някой да опита да разтълкува моите карти. Зададох въпроса какво ме очаква в следващите 6 месеца в личен план. Ето какво се падна: Рицар на чашите (обърната),  Рицар на пентаклите (обърната), Жрецът (права). Надявам се да получа отговори, тъй като ситуацията ми в момента не е никак блестяща.

# 529
Мой близък ме помоли да изтегля карти с въпроса:"Ще сменя ли местоживеенето си до една година?".
Изтеглих:
Страшният съд
Крал жезли
5 пентакли.
Според скромният ми опит,ще има промяна ,кото вече се е задвижила.Трябва да внимава да не изпусне най-удачния момент за това.
Ще съм благодарнна на мнения!
По-скоро е изпуснал момента. Смятам, че не. Колкото и да му се иска, не мисля.
До сега не е имал такъв момент,иска промяна ,но малко зависи от него.
Днес изтеглих три карти с въпроса :"Какво ме очаква в близко бъдеще?"
Изтеглих:
Асо жезли
Рицар жезли
Двойка жезли.
Много жезли,много нещо.
Това ,че са три споредмен значи,че това което е започнато ще завърши благополучно-нова работа,нови отношения.
Ранча,пробвай се с твое тълкувание.Ще ми е итересно да прочета.И аз се занимавам от скоро ,тук ми е уютно и приятно.

# 530
Мой близък ме помоли да изтегля карти с въпроса:"Ще сменя ли местоживеенето си до една година?".
Изтеглих:
Страшният съд
Крал жезли
5 пентакли.
Според скромният ми опит,ще има промяна ,кото вече се е задвижила.Трябва да внимава да не изпусне най-удачния момент за това.
Ще съм благодарнна на мнения!
По-скоро е изпуснал момента. Смятам, че не. Колкото и да му се иска, не мисля.
До сега не е имал такъв момент,иска промяна ,но малко зависи от него.
Днес изтеглих три карти с въпроса :"Какво ме очаква в близко бъдеще?"
Изтеглих:
Асо жезли
Рицар жезли
Двойка жезли.
Много жезли,много нещо.
Това ,че са три споредмен значи,че това което е започнато ще завърши благополучно-нова работа,нови отношения.
Ранча,пробвай се с твое тълкувание.Ще ми е итересно да прочета.И аз се занимавам от скоро ,тук ми е уютно и приятно.
Не е за спора. Страшният съд на първа индикира процес на промяна, толкова дълго отлаган, че вече няма възможност за него. Пропуснат шанс за промяна, за поемане на отговорности и решения. Следващите карти го потвърждават. Няма да му е леко.

# 531
Sause baus!, благодаря! Flowers Hibiscus

Ще се пробвам с картите на Feis за заминаването на сина ѝ - Висша жрица, Глупак, 3 чаши - според мен картите са отразили нейното притеснение, че постъпката е необмислена. Най-вероятно синът ѝ само е споделил свой порив, но той реално нищо не е предприел като проучване и подготовка как това да се случи, няма карти, които да показват, че на практика нещо е предприето. Идеята му е хрумнала спонтанно и му се е сторила много готина, това показват Глупакът и 3 чаши, но реално това е една много мъглява идея, затова Висшата жрица е най-отпред.
 Feis, не знам дали си задала срок, аз знам, че е добре да се пита от... до... ще се случи ли нещото. Но поне засега отговорът е Не, няма да замине, според мен.

# 532
  • Варна

Казвам го само, за да се представя и да следя темата, понеже ще ми бъде полезно да се упражнявам  с тълкувания за хора, за които не знам нищо предварително, а и да задавам въпросите си.
Ранча, може да се пробвате с мен, понеже все аз си тегля карти, а момичетата много помагат с тълкуването. Имам въпрос. "На какво се дължат "дрязгите" в отношенията ми с Х? " Ще се радвам да чуя вашето тълкувание, а аз ще ви дам обратна връзка. Heart

# 533
Ранча, може да се пробвате с мен, понеже все аз си тегля карти, а момичетата много помагат с тълкуването. Имам въпрос. "На какво се дължат "дрязгите" в отношенията ми с Х? " Ще се радвам да чуя вашето тълкувание, а аз ще ви дам обратна връзка. Heart

Ивка, Х дете ли е? Или някой, който ти въприемаш като дете, което има нужда от напътствия и закрила?
Мисля, че всичко си е нормално като цяло, преживявате някакви нормални за момента сътресения,  които няма да доведат до някакво сериозно влошаване на отношенията. Имаш чувството, че не се справяш с ролята си, но всичко ще се подреди. Той/тя е по-самостоятелен/а, отколкото ти се струва, нещата които те тревожат не са реална опасност между вас. Даже той/тя може да не възприема дрязгите ви като нещо особено и да не си ги слага на сърце. Ти си тази, която залита в посока да обгрижва хората прекалено.

Картите ми бяха Висша жрица  - Паж чаши - 10 чаши.

Ако искаш не ми казвай още дали съм права, да може някой да сподели също мнение по комбинацията.

Blush

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 23:12 от Ранча

# 534
Здравейте! Моля някой да опита да разтълкува моите карти. Зададох въпроса какво ме очаква в следващите 6 месеца в личен план. Ето какво се падна: Рицар на чашите (обърната),  Рицар на пентаклите (обърната), Жрецът (права). Надявам се да получа отговори, тъй като ситуацията ми в момента не е никак блестяща.

Ранча, може ли да тълкувате и моите карти?

# 535
  • Пловдив
Ранча, сърдечно благодаря за тълкуването, много точно и изчерпателно Hug
Защото аз по съвсем друг начин  ги "прочетох" /но съм пълен лаик/
А що се касае за срока , то той е определен за 18.04 /от фирмата организатор/  така че четенето е за този период.

# 536
  • Варна

Ивка, Х дете ли е? Или някой, който ти въприемаш като дете, което има нужда от напътствия и закрила?
Мисля, че всичко си е нормално като цяло, преживявате някакви нормални за момента сътресения,  които няма да доведат до някакво сериозно влошаване на отношенията. Имаш чувството, че не се справяш с ролята си, но всичко ще се подреди. Той/тя е по-самостоятелен/а, отколкото ти се струва, нещата които те тревожат не са реална опасност между вас. Даже той/тя може да не възприема дрязгите ви като нещо особено и да не си ги слага на сърце. Ти си тази, която залита в посока да обгрижва хората прекалено.

Картите ми бяха Висша жрица  - Паж чаши - 10 чаши.

Ако искаш не ми казвай още дали съм права, да може някой да сподели също мнение по комбинацията.

Blush
Няма проблем, много ти благодаря, няма да споделям още. Само ще кажа, че е мъж.

# 537
Здравейте, с радост ще се присъединя към вас , ако нямате нищо против. От известно време се интересувам от таро , предстои ми и курс през април.
Имам един въпрос за тълкуване , защото ме затрудни много : въпроса беше , какво си е мислел за мен човека след комуникацията ни миналата седмица.
Картите са: Императрицата, Магът, Смърт,Справедливост,Умереност и Луната.

Да си побутна въпроса.
На какви позиции са изтеглени картите?

Първо изтеглих : Императрицата, Магът, Смърт и понеже Смъртта трябва да се поясни, изтеглих още 3 - Справедливост,Умереност и Луната.

Ранча, може ли да те помоля да изтълкуваш и моите карти.

# 538
Vessita13, нямам опит с обърнати карти, освен ако сами не изпаднат при разбъркването обърнати. Даже тогава пак ги връщам в колодата изправени. Не искам да си съчинявам. Ако искаш по-късно мога да пробвам аз да тегля карти, свързани с това, за което казваш, че ти тежи, но по-конкретно.

milenag - на курса, на който ходих, ме посъветваха да не тегля само големи аркани, тъй като те отразяват общи нагласи и тенденции, а по-скоро малките са тези, които показват случки. Само с ГА отговорът е много общ.

# 539
Vessita13, нямам опит с обърнати карти, освен ако сами не изпаднат при разбъркването обърнати. Даже тогава пак ги връщам в колодата изправени. Не искам да си съчинявам. Ако искаш по-късно мога да пробвам аз да тегля карти, свързани с това, за което казваш, че ти тежи, но по-конкретно.

milenag - на курса, на който ходих, ме посъветваха да не тегля само големи аркани, тъй като те отразяват общи нагласи и тенденции, а по-скоро малките са тези, които показват случки. Само с ГА отговорът е много общ.

Ами аз изтеглих само такива.

Общи условия

Активация на акаунт