КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 28 116
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Ранча, благодаря, че отговори. Въпросът ми е: ще се преместя ли да живея на ново място и с нови обстоятелства в близкото бъдеще?

# 541
Мой близък ме помоли да изтегля карти с въпроса:"Ще сменя ли местоживеенето си до една година?".
Изтеглих:
Страшният съд
Крал жезли
5 пентакли.
Според скромният ми опит,ще има промяна ,кото вече се е задвижила.Трябва да внимава да не изпусне най-удачния момент за това.
Ще съм благодарнна на мнения!
По-скоро е изпуснал момента. Смятам, че не. Колкото и да му се иска, не мисля.
До сега не е имал такъв момент,иска промяна ,но малко зависи от него.
Днес изтеглих три карти с въпроса :"Какво ме очаква в близко бъдеще?"
Изтеглих:
Асо жезли
Рицар жезли
Двойка жезли.
Много жезли,много нещо.
Това ,че са три споредмен значи,че това което е започнато ще завърши благополучно-нова работа,нови отношения.
Ранча,пробвай се с твое тълкувание.Ще ми е итересно да прочета.И аз се занимавам от скоро ,тук ми е уютно и приятно.
Не е за спора. Страшният съд на първа индикира процес на промяна, толкова дълго отлаган, че вече няма възможност за него. Пропуснат шанс за промяна, за поемане на отговорности и решения. Следващите карти го потвърждават. Няма да му е леко.
Благодаря,menarini.Така е!
По въпроса ми за трите поредни жезли,някой моля да пише!

Vessita13,
Въпросът ми е: ще се преместя ли да живея на ново място и с нови обстоятелства в близкото бъдеще?
На бърз въпрос изтеглих Асо чаши-ДА.
Трите карти са:
Тройка мечове
Паж пентакли
Двойка пентакли
Признавам с три карти ми е по-трудно.Според мен преместването няма да реши грижите ви.
Моля ,за коментар по-опитните!
Благодаря!

# 542
Момичета, начинаеща съм и моля за малко съдействие. Задодох въпрос: ще ми отпуснат ли кредита? Излезнаха 5 чаши, 6 чаши и асо пентакли?

# 543
  • Пловдив
Ще опитам да тълкувам според моето виждане:
Чашите по принцип  показват емоционалното състояние на питащия, и в случая 5 чаши  е  дълъг период на трудности, и не си виждала смисъл във възможностите които са ти предлагани.
6 чаши  те връща назад към опита и миналите събития и това което е било преди . От там може би те е било страх да предприеме нещо ново.
Асото , показва, че ще почакаш известно време тъй като се пада и трета карта в твоя случай, /може би ще трябва да събереш някакви документи или докато те одобрят/ но в крайна сметка отговора е ДА ще ти отпуснат кредита.

# 544
Здравейте, може ли да изтеглите карти и за мен Flowers Hibiscus
Въпросът е - ще сменя ли местоживеенето си в близко бъдеще.

# 545
Момичета, начинаеща съм и моля за малко съдействие. Задодох въпрос: ще ми отпуснат ли кредита? Излезнаха 5 чаши, 6 чаши и асо пентакли?
Моето мнение е, че няма да го отпуснат. За съжаление нито на първа, нито на втора позиция има карти, които да потвърждават събитието. А третата карта подпечатва, че просто няма да стане в този момент, в който ти си решила. Когато Асо пентакли е последно, нещата не се случват по нашия план.

# 546
Преди време някой предложи да направим подредба за Ковид. Попитах: Как ще се развие ситуацията с епидемията?
Излязоха:
4 пентакли/Колелото на съдбата/Умереността. Май добре се получи, на мен ми мирише да оправяне на положението.
Ако иска някой друг също да направи подредба и да сравним и да обсъдим. Или пък ме поправете, ако не виждате положителен развой в тези карти.
Може някой да се сети и за по-свестен въпрос.

# 547
Моите са: глупакът, четворка чаши и съдът.
Това, което ми прави впечатление е, че и в двете подредби има кармични карти.
Моите (без да съм специалист) ги тълкувам по следния начин: наивитетът, с който  гледахме на епидемията е останал в миналото, но в резултат на развитието  на епидемията  много хора са останали самотни и нещастни. Когато отработим всичко онова, което сме замитали под килима и може да преминем през катарзиса, ще се възстановят нещата, но те вече ще са
различни, силно трансформирани.

# 548
Преди време някой предложи да направим подредба за Ковид. Попитах: Как ще се развие ситуацията с епидемията?
Излязоха:
4 пентакли/Колелото на съдбата/Умереността. Май добре се получи, на мен ми мирише да оправяне на положението.
Ако иска някой друг също да направи подредба и да сравним и да обсъдим. Или пък ме поправете, ако не виждате положителен развой в тези карти.
Може някой да се сети и за по-свестен въпрос.
Ама кой да го задвижи това Колело... Много тегави карти,вцепенени направо... Ще има да почакаме... Не е лошо да задаваме срок на въпросите, все пак.
Глупакът на първа обезсмисля напълно следващите карти. Просто няма отговор.

# 549
Как ще се подобри  ли ситуацията с епидемията до три месеца?
Изтеглих:
Дяволът
Паж купи
Четворка купи
За мен в този срок катгорично не1
А вие как мислите?

Lilka

Здравейте, може ли да изтеглите карти и за мен
Въпросът е - ще сменя ли местоживеенето си до три месеца?.
Като по -неопитна първо тегля една карта за бърз отговор ДА/НЕ.
Изтеглих:Смъртта-не.
Изтеглих и три карти със срок три месеца:
Смъртта
Двойка жезли
Паж пентакли
Ами и тук категорично -не.
Ще съм благодарна и на други мнения.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 11:24 от Sause baus!

# 550
Аз категорично не смятам,че една карта може да даде какъвто и да бил отговор,освен ако не е излетяла по време на разбъркването.
Гадни карти за пандемията наистина.

# 551
При мен едната карта подкрепя в проследствие отговора на трите карти.Не знам,някак си това ме улеснява,не подвижда при разчитането.
Сега зададох въпроса :Дали дадено събитие ще се случи до два месеца?Само три карти изтеглих и се затрудних,но:
Десятка жезли
Двойка мечове
Петица чаши
Жезлите и мечовете са бързи,но тези чаши ме разбиха.Ще стане ,но не в този срок.
Ще съм благодарна на мнения!Благодаря!

# 552
Как ще се подобри  ли ситуацията с епидемията до три месеца?
Изтеглих:
Дяволът
Паж купи
Четворка купи
За мен в този срок катгорично не1
А вие как мислите?
Понякога си мисля, че знам какво казват картите, но в този случай дори нямам идея. Обаче ми прави впечатление, че и в трите тегления има 4-ки (ограничение, застиналост).
Менарини, за моето теглене - не знам - големите аркани май нямат нужда някой да ги бута, те сами се случват. Относно срока, четох, че колелото може да указва януари, умереността - февруари. Това е интересно съвпадение (че са поредни месеци)- може би другата година.

# 553
Cafe,къде си чела за сроковете?Моля,сподели!

# 554
Sause baus!, благодаря 😊, ще си стоя на сегашното местоживеене за момента.
Тази карта със смъртта ме притесни😔, дали би могла да се тълкува като наследство?

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 12:08 от Lilka N.

Общи условия

Активация на акаунт