КАРТИ ТАРО - ТЕМА 25

• 27 561
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Дами,моля да ми помогнете с една комбинация.

Въпросът е дали колежка ще бъде освободен от работа.

2 жезли-Колелото на съдбата-Паж мечове

Според мен я проучват  все още.Но и сякаш има интриги,клюки.

Да подчертая,че ние останалите не искаме да я освобождават.

# 646
На кантар е, но клони към да.

# 647
На кантар е, но клони към да.
Според мен няма ясен отговор на въпроса,особено с този Паж накрая.
2 жезли-без отговор,несигурност
Колелото на съдбата-ето я светлината в тунела.
За пажът писах.
Здравейте!
Ще ми помогнете ли в тълкуването на тези карти,защото аз съм пристрастна.
1.Ще започна ли работа до 2 месеца-кралицата според мен отговаря с ДА,но следващите две карти не дават ясен отговор.
КРАЛИЦА ЖЕЗЛИ-6 ЖЕЗЛИ  -2 ПЕНТАКЛИ
Не съм сигурна дали тази кралица не показва мен самата и по скоро моята решимост да си намеря работа възможно по-бързо ,това като комбинация с 6 Жезли.Не ми харесва тази 2 Пентакли на края.Чела съм ,че показва преход от едно състояние в друго или ангажираност с много неща накуп.В крайна сметка не мога да разбера какво искат да ми кажат картите.
2.Ще си намеря ли работа по специалността до 5 месеца,защото все пак ми се иска да работя във сферата,в която съм работила до сега.
ВЛЮБЕНИТЕ-4 ЖЕЗЛИ-8 ПЕНТАКЛИ Според мен,да 4 жезли са твърдо да.
С Влюбените явно ще трябва да направя някакъв избор,но не я навързвам с 4 Жезли.8 Пентакли е добра карта за работни отношения.Начало на нещо ,усъдие и т.н
Мона беше споделила някъде ,че на Жезлите са им необходими Пентакли ,за да засветят.Значи имам шанс...Ще се радвам да чуя и други мнения.
Моля,дайте обратна връзка ,за да си сверим часовниците!

# 648
Е как по една карта и то 4 жезли реши, че е твърдо да?
По първият въпрос мисля, че е добре да теглите след седмица пак.
По вторите... По-скоро клоня към не. Избира се от няколко варианта, но аз мисля, че няма да е нова работа.Големи съмнения и колебания имате .

# 649
Здравейте!
Ще ми помогнете ли в тълкуването на тези карти,защото аз съм пристрастна.
1.Ще започна ли работа до 2 месеца
КРАЛИЦА ЖЕЗЛИ-6 ЖЕЗЛИ  -2 ПЕНТАКЛИ
.....
2.Ще си намеря ли работа по специалността до 5 месеца,защото все пак ми се иска да работя във сферата,в която съм работила до сега.
ВЛЮБЕНИТЕ-4 ЖЕЗЛИ-8 ПЕНТАКЛИ
.....

Първата комбинация отразява желанието ти да си намериш работа бързо, но в същото време не си склонна да се хванеш на първата, която се появи. Така че ще започнеш след повече време, не след 2 месеца, според мен. А по втората комбинация мисля, че това, което ще започнеш, ще бъде нова дейност, различна от това, което си правила досега. 4 жезли ми е показвала общност, събиране, но на група от по-широк кръг, в такава група хората не са си близки, всеки си е сам за своя интерес, така че аз тълкувам 4 жезли + 8 пентакли като нов колектив, но тъй като Влюбените показват доста резерви и колебания, оттам пък смятам, че работата няма да ти е съвсем по твоето желание, ще е известен компромис, т.е. няма да е по специалността ти, ще е нещо, с което не си се занимавала досега .

# 650
Благодаря на включилите се.
Другата седмица ще знаем отговора,но просто сега всички сме под напрежение.

# 651
Благодаря ви много,момичета.Наистина не съм много съгласна да се хващам на каква да е работа,засега.В момента съм на борсата и сумата която получавам е добра,защото бях осигурявана на добра заплата,а и се хванах да уча една магистратура ,която отнема доста от времето ми.Това обаче не може да продължава дълго,затова съм решила да се заема по активно в търсенето.Иска ми се да се захвана аз самата с нещо и да не завися от работодатели,но затова се изисква смелост,идеи и пари.Ще дам обратна връзка след време.

# 652
Здравейте, машини! Направо съм в захлас, колко много знаете за Таро и още по-хубавото е, че нещата в реалния живот се нареждат така, както и на картите. Преди повече от месец ходих при една жена в Пловдив да ми гледа на карти, и буквално ме "закова" с неща, които бяха съвсем реални за момента, но мина време и започнаха разминавания в ситуациите.
Бих се радвала, ако имате време, да погледнете отношенията ми с човек, който замина да живее в чужбина, а главата и сърцето ми вече месеци не спират да мислят за него. Та, въпросът ми, който отправям е: "А. и И. ще бъдат ли отново заедно?" и ако е въпросът ми не е зададен правилно, да ме ориентирате как да го задам, за да Ви олесня. Благодаря Ви много! 🍀

# 653
  • Пловдив

Изтеглих ти тези карти
Кралицата най-вероятно описва теб, уверена, игрива , но и упорита жена.
Втората карта ни показва, че трябва да се вземе някакво решение, да притеглиш плюсовете и минусите на тази връзка , но и да не си крайна и да намериш баланс,  от друга страна пък говори за промяна на местожителството и прекратяване на връзка. Каквато е и ситуацията ви.
4 меча - подсказва, че трябва да обмислиш нещата, да поспреш и премислиш ситуацията.

Та аз конкретен отговор не разчетох
Нека и други се включат.

# 654

Според мен я проучват  все още.Но и сякаш има интриги,клюки.

Здравейте.
Колежката  ще бъде освободена от работа.Шефката е казала,че другите колеги не я искат,което не е вярно.

# 655

Изтеглих ти тези карти
Кралицата най-вероятно описва теб, уверена, игрива , но и упорита жена.
Втората карта ни показва, че трябва да се вземе някакво решение, да притеглиш плюсовете и минусите на тази връзка , но и да не си крайна и да намериш баланс,  от друга страна пък говори за промяна на местожителството и прекратяване на връзка. Каквато е и ситуацията ви.
4 меча - подсказва, че трябва да обмислиш нещата, да поспреш и премислиш ситуацията.

Та аз конкретен отговор не разчетох
Нека и други се включат.

Пълна мъгла, каквато е реално и ситуацията Simple Smile) Първите две карти описват добре нещата, а останалото може би просто съвет за търпение... ! Благодаря за отделеното време и внимание! 😊🙏

# 656
Скрит текст:
Четох, че Слънцето, двойка чаши, Императрицата и ред други карти са положителни, като цяло в сайта на 78 истории. Пак там четох и за доста други карти, които според авторката са положителни. Тук, обаче излиза, че не са...
Ясно ми е, че картите не се тълкуват една по една, и се гледат и останалите карти в една комбинация, но откъде идва това голямо разминаване във вашите тълкувания и тези в този сайт и други сайтове за тълкувания на картите?
Първо от източника на информация и второ, подкрепено от опит с картите.
Дайте пример за изключително щастливо развитие със Слънце и 2 чаши!
Тази комбинация може и да не значи щастливо развитие. В зависимост от човека на когото се гледа, от ситуацията , а тези неща са строго индивидуални.
Пример: Може да означава и летен романс за един месец примерно , отивате на почивка с някои прекарвате си добре и до там .Така картите ви показват, че ще преживеете нещо , макар и не дълго време.

Пак нещо не се разбрахме... Никъде не съм казала, че такава комбинация ми се е падала на мен. Написах, че карти, като Слънце, Императрицата, двойка чаши и ред други карти в сайта 78 и други сайтове за Таро пишат, че са положителни. Това написах, не знам защо започнахте да тълкувате това, като комбинация.

Четох, че Слънцето, двойка чаши, Императрицата и ред други карти са положителни, като цяло в сайта на 78 истории. Пак там четох и за доста други карти, които според авторката са положителни. Тук, обаче излиза, че не са...
Ясно ми е, че картите не се тълкуват една по една, и се гледат и останалите карти в една комбинация, но откъде идва това голямо разминаване във вашите тълкувания и тези в този сайт и други сайтове за тълкувания на картите?
Тази комбинация може и да не значи щастливо развитие. В зависимост от човека на когото се гледа, от ситуацията , а тези неща са строго индивидуални.
Пример: Може да означава и летен романс за един месец примерно , отивате на почивка с някои прекарвате си добре и до там .Така картите ви показват, че ще преживеете нещо , макар и не дълго време.
Ми то просто няма нищо положително в тези карти. Какви градации до 2 чаши? Да очакваш любов, а то просто несериозен флирт. За вече съществуващи отношения е едно очакване, че ще получиш от другия нещо, но си оставаш с очакването.
Жената е написала, че нищо не се е получило, картите, за съжаление, са били ясни.

Това към мен ли е?
Към който е пуснал комбинацията. Нещо карате ли се?
[/quote]

Не. Ни най-малко.
Видно от темата вие смятате своето мнение за меродавно и се изказвате като последна инстанция.

# 657
Може ли някой да ми каже ще се получат ли някога нещата между мен (С.) и А. И чувствата ми взамни ли са? Благодаря много Simple Smile

# 658

Според мен я проучват  все още.Но и сякаш има интриги,клюки.

Здравейте.
Колежката  ще бъде освободена от работа.Шефката е казала,че другите колеги не я искат,което не е вярно.

Само с прави карти ли си правила подредбата? Първата карта 2 жезли или мечове е?

# 659
Скрит текст:

Пак нещо не се разбрахме... Никъде не съм казала, че такава комбинация ми се е падала на мен. Написах, че карти, като Слънце, Императрицата, двойка чаши и ред други карти в сайта 78 и други сайтове за Таро пишат, че са положителни. Това написах, не знам защо започнахте да тълкувате това, като комбинация.

Ми то просто няма нищо положително в тези карти. Какви градации до 2 чаши? Да очакваш любов, а то просто несериозен флирт. За вече съществуващи отношения е едно очакване, че ще получиш от другия нещо, но си оставаш с очакването.
Жената е написала, че нищо не се е получило, картите, за съжаление, са били ясни.

Това към мен ли е?
Към който е пуснал комбинацията. Нещо карате ли се?

Не. Ни най-малко.
Видно от темата вие смятате своето мнение за меродавно и се изказвате като последна инстанция.
[/quote]
Картите са били повече от ясни, не аз.
Щом си ви харесва 78 истории, ползвайте си го. Просто не обвинявайте нито картите, нито мен, че отговорът не е това, което Ви се иска.
Хубаво е поне, че давате обратна връзка, макар да не е никак изненадваща.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 10:40 от menarini

Общи условия

Активация на акаунт