Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 29

• 66 803
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти, Злати.
Сега изчетох и рускините, пишат че Махмут се е хванал на въдицата на Шахика и й е помогнал, но вече бил разбрал, че тя го е използвала за целите си. Май Седаи му е разказал, че сега с видеото изнудват Хасан Али да им даде акциите. Идеята била да заснемат това видео, с което да злепоставят Хасан Али и да го вкарат в затвора и така Махмут да  му отмъсти за смъртта на баща си. Ама как ще злепоставят дядката, като Махмут лично влачи трупа,  не ми е ясно, ама карай да върви.

Ендер обяснявала на Шахика, че Хасан Али е заявил, че не може да прехвърли акциите на човек, който не е член на неговото семейство и тя отсякла, че трябва веднага да се ожени за него. Ендер отказала, а Шах отговорила: "Нима не си се омъжвала вече четири пъти?"

Фериде прави няккави циркове пак, за да блесне. Поканила е дами от висшето общество, за да се запознаят със снаха й. Асуман се била разголила по този повод.

Има и култови фрази в епизода:

Шахика към Джанер и Ендера: Да не сте посмели да ме излъжете!
Ендера: Нима е възможо това. Заради нас ти умря и възкръсна.

Шахика: Докато бях мъртва, много ми беше мъчно за вас.

# 106
Дъга,благодаря за преразказаното! Hug Гледах финала! Simple Smile

# 107
Дедко мислеше, че се жени за Ендера, а получи Шахика. Как стана това, дори идея си нямам.
Длъжностното лице спомена името на булката - Ендер Екинджи.
Значи документите са на нейно име.
Не знам как не се гътна младоженеца като си видя истинската съпруга.
Повече ще разберем с превода, дано е скоро.

Благодаря за компанията, Злати.
Лекичка!

# 108
Здравейте,дружки!

Дъга HugPurple Heart

ЗЯ
Онлайн озвучката от снощи....
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-98-seriya.html

Simple Smile

Рейтингът е страхотен,при това сме на 98 еп.,4-ти сезон...
Покачен и в трите групи...Hands Plus1Hands Clap

ПВС

нова със Севда от гримьора....

https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci&section=search&z=v … _-172847911_10762

рейтингът в Тотала и АВ-малко е паднал,а АВС- се е покачил

при всички сериали от снощи....
Скрит текст:
✅🆕Телевизионный рейтинг за 15.02.2021 г. (понедельник)

▪Total:
1. Пробуждение. Великие сельджуки [TRT1] - 10.27⬇(-0.11)
3. Запретный плод [FOX TV] - 7.98⬆(+0.92)
4. Марашанец [ATV] - 7.75⬆ (+0.75)
5. Чукур [SHOW TV] - 7.75⬆(+0.18)
15. Дочь посла [STAR TV] - 4.16⬇ (-0.20)

▪AB:
1. Пробуждение. Великие сельджуки [TRT1] - 11.84⬇(-0.37)
2. Запретный плод [FOX TV] - 7.64⬆(+1.19)
4. Марашанец [ATV] - 6.80⬆(+0.05)
5. Чукур [SHOW TV] - 6.44⬆(+0.86)
17. Дочь посла [STAR TV] - 2.80⬇(-0.84)

ЧД

Имаме 2-ри фрагман...Али е припаднал и вече 10 дни е в кома..не се събужда

репликите на руски ез.
Скрит текст:
Второй фрагмент к 50-серии💥
Перевод:
Прошло 10 дней.
Он упал в обморок и все еще не показывает никаких признаков пробуждения.
Что будем делать?
Он не просыпается.
Делать больше нечего.
Мы будем ждать, когда он проснется.
Понятно,что нужно делать.
Я переведу Али в сервис паллятивной помощи.
Я не говорил,что потерял надежду.
Ты все еще надейся,но не занимай реанимационную.
Жизнь должна продолжаться.
А это одно учереждение.
Я его больше не брошу!
Учитель!
Али, ты должен меня услышать.
Сейчас, ты должен услышать!
Ты слышал меня!
Есть много всего о том,что ты должен знать об учителе Адиль.
Али,ты должен меня услышать!
Али!
Есть вещи об учителе Адиль, о которых ты должен знать!

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 109
Привет!

Злати

# 110
Добра вечер дружки Heart Eyes
Севдето много секси на тези снимки , изглежда по зряла и не особено невинна Grinning Онур я е лайкнал в Инста Smiley , клюкарствам като подругите .
Междудругото Бурак , приятелят на Онур беше публикувал много хубави снежни снимки със Сарио .Този кучо много ми се иска го настискам хубаво Stuck Out Tongue
Злати Hug Дъгичка Hug
Танче Flowers Four Leaf Clover , горе главата Heart

# 111
Добро утро,дружки!

Дъга Hug Фили Hug

Таня HugHeart EyesFlowers Four Leaf Clover

Онур с кучо...Wink

Новите снимки за 50-ти еп. на ЧД.....

и озета
Али е заседнал на недостъпно място и всички са отчаяни. Междувременно Вуслат започва да налага сурови санкции, за да върне болницата към нормалното функциониране. Но Ферман и Назлъ правят последен опит да стигнат до Али и да станат мишена на стрелите на Вуслат. Междувременно, научавайки за смъртта на Адил, Езо е решена да говори с Али. Но й е забранено да напуска клиниката, преди лечението да приключи. В крайна сметка ветровете на промяната отново ще духат в болница Берхаят и само няколко късметлии ще достигнат това, което искат.

ЗЯ
панталонът на Йълдъз е от марката Zara на стойност 229,95 TL (2421,26 RUB)

нови с Несрин

-Чай? Simple Smile

Да отбележим,че днес е...
Световен ден на добротата!
Нека бъдем по-добри! Heart
Скрит текст:

Желая ви спокоен ден! Flowers Four Leaf Clover

=======================================================================

Допълвам......

Доктор Чудо 49 епизод Бг. суб.

Тук 49_1 👉🏻 https://ok.ru/video/2436306045460
Тук 49_2 👉🏻 https://ok.ru/video/2436306373140
и в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288
Благодаря много на екипа! Two HeartsFlowers BouquetFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 11:36 от Zlatina3

# 112
Мерси на момичетата за чудесните преводи на ЧД и останалите сериали на нашите любими Онур , Севда и Еда  . Подругите събират пари , а вие безвъзмездно ни радвате Heart Flowers Hibiscus
Мерси и на нашата чудесна домакиня Злати Hug Blue Heart ,че поддържа малката ни тема Flowers Cherry Blossom
Таня Hug Flowers Four Leaf Clover , надявам се ни четеш и гледаш любимите сериали , за да се разведряваш Flowers Tulip
Откакто Бурак се раздели с жена си май ще се съглася с рускините ,че живее у Онур . Както и да е , явно много често се срещат ергените и Бурак постоянно пуска снимки или сторита с Онур или неговата менажерия от котки и сладкото Акита ину Grinning
Знам ,че навремето той беше фен на ЗейАл и пускаше снимки и инфо за Онур  , особено като Онур изчезна от Инста и Туитър ( той няма нито фейсбук , нито тик ток ) , по времето ,когато беше съпруг на Кобрета Ендера Stuck Out Tongue Winking Eye
Така да продължава ,че Онур обича да изчезва , а не трябва , защото си е избрал тази професия .Сори , ако иска лично пространство да беше си останал икономист Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 113
Добро утро,дружки!

Фили Hug

https://turkru.tv/zapretnyy-plod-98-seriya.html

Шевал и Ердал зад кадър....

Днес е денят на ЧД.
Очаква ни тежък епизод!Аз няма да гледам онлайн!

паралел Ферман и Али в кома...

от Мурат Айген....
Скрит текст:
Больница Берхаят в сериале #MucizeDoctor на самом деле является частной больницей в районе Пендике Стамбула.
Съёмочный процесс продолжается. Команда сериала работает в интенсивном темпе, чтобы снимать эпизод продолжительностью более 120 минут каждую неделю.
На данный момент в эфир вышло 49 серий сериала.

Перед 50-й новой серии, которая будет показана в четверг, 18 февраля, со съемочной площадки Мурат Айген, успешно воплотивший в жизнь персонажа Танжу в сериале «Чудо-доктор», опубликовал фото этого счастливого момента в своем Instagram-аккаунте.

Хлопушка, используемая для съемок , привлекла внимание на фото, на которой также был изображен Фырат Алтунмеше, и где команда сериала встретилась.
На хлопушке была цифра 1000.
Как видно из публикации, съемочная группа испытывает огромное счастье снимать 1000-ю сцену …
Мурат Айген написал следующее сообщение из своего Instagram-аккаунта:

"Одна тысяча. «Вы не можете быть героем, если вокруг вас много героев».

ПВС
още  кадри със Севда...от новата фотосесия..

https://turkru.tv/probuzhdenie-velikie-seldzhuki-21-seriya.html

Хубав и успешен ден! HugHeart

===========================================================

хаштага е  #sensizbirdünya - #един свят без теб

линкове за онлайн гледане
1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin
2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1
3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full
4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33
5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle
6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 17:14 от Zlatina3

# 114
Другарки Hug , хайде на лечение при д-р Фрерман Grinning
Злати Hug , гледам Еда и си мисля ,че итя като Онур , колкото по-зряла става , толкова е по-красива Smiley
А Севда , каква разлика със Зейнеп от началото на сезон 1 на ЗЯ Purple Heart
Танче Heart Flowers Four Leaf Clover , като обещах всеки ден ще ти изпращам детелинка за здраве и късмет Simple Smile

# 115
Здравейте,дружки!

Фили Hug

Таня HugHeartFlowers Four Leaf Clover

ЧД....

ето  фрагмана за 51 еп.

https://youtu.be/fCkJnk1fkhQ

репликите от фрагмана на руски ез.
Скрит текст:
Фрагмент к 51-серии💥
Перевод:
Я настолько соскучилась по тебе...
Я хочу сделать с тобой кучу прекрасных вещей.
Учитель,мы помирились.
Я очень рад.
Из-за этого он бросил меня?
Я не уверенна,но...
Эзо что-то чувствует к Али.
Я хочу попросить у тебя кое-что.
Нет. Нет. Нет.
Если это связано с Али,то забудь.
Это вчерашняя тема. Али меня еще не узнал.
Скажи,что ты хочешь?
Гос-жа Вуслат, зовет нас к себе.

рейтингът...нещо се бави...само тези са пуснати

ЗЯ

според инфо от Бирсен.....Джан Нергиз/Мерт скоро ще напусне сериала...

ПВС

Желая ви ползотворен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 09:47 от Zlatina3

# 116
ЧД - О, Езо ще започне работа в болницата както си мислех Grinning , ще си имаме лИбовен триъгълник .Този Али голям любовчия се оказа ( макар и от разстояние , в духа на социалната дистанция Stuck Out Tongue Winking Eye
Яд ме е ,че Ферман  пак ще забрави обидите на Белиз и ще се върне при нея , освен ако не въведат една нова хубава героиня за него Heart
ЗЯ - значи и Мерт напуска . Не се изненадвам ...
Злати Hug Танче Flowers Four Leaf Clover
Дружки Heart Eyes

# 117
Привет, дружки!

Злати  Фили

Танче , с теб сме! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Минавам само да се индикирам. Нищо не съм гледала от неделя и нищо не съм чела, освен нашата тема. Добре, че сте вие. Спешно трябва да започна да наваксам, тази вечер почвам.
Сега сядам поне да почна „Ябълката“, днес си откраднах няколко часа почивка през деня. Да видя как точно забъркаха сватбата нашата двойка кучки, че в понеделник ми дойдоха гости и гледах само края. Хасан Али най-после ще разбере от първо лице, че думите на Йълдъз за Шахика и Ендер са верни. И да искаш да стоиш далече от тях, няма начин. Те са като пиявици и все намират начин да ти се лепнат. Да му е честита третата булка на дедо, макар че и той не знае коя е.

Злати, писала си, че Мерт напуска сериала. Ами то отдавна му беше време, пък и вече получи, каквото желае – акциите. Не знам Зехрата какво ще прави изоставена и бедна и на чия шия ще увисне сега. Няма го тати да замита след нея и да прощава.

Слагам още една красива Йълдъзка за разкош.

Набързо погледнах фрага на „Докторите“ и май става и там много интересно. Аз съм вече с две серии назад, но снощната със сигурност е била доста интересна. Важното е, че Али вече е добре и с Назлъ са се сдобрили. И Езо вече е в акция, а и май не е безразлична към Али.

Фили, разсмя ме. Всеки има нужда от любов, включително и Али. Няма да е лошо и Езо да е в болницата, ще стане доста интересно. Чакам да разгърнат образа на Вуслат. Предполагам, че ще ни изненада с решенията си в бъдеще. Тя непременно има концепция, не е дошла просто така.

За Ферман, това не искам да го чувам. Поизбелиха й образа на неуравновесената глезана Белиз, но не я искам за нашето момче със златно сърце. Не вярвам да се върне при нея, или да се вземат с Назлъ, или да вкарват друга. По-скоро второто, че първото Али няма да го преживее, пък нали ни е важен...

Хубав петък, дружки!
Nature High Brightness

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
П.П.
Имаме ябълков фраааг…
Ще умра от смях.

https://cloud.mail.ru/public/q3jk/8S8NcFnan

Шахика и Ендера най-после са си върнали акциите и вече са вече в холдинга.
Джанер обещава, че ще ги нарича вече „непобедимите“,  а Шах иска да я наричат „ госпожо председател“.
Страхотен диалог между Хасан Али и новата му съпруга.

Хасан Али: Къде отиваш?
Шахика: Да спя.
Хасан Али: Къде, с мен ли?
Шахика: С кой друг, със Седаи ли?

Не мога да спра да се хиля. Искам да видя с очите си реакцията на Фериде като види как жената, която смяташе за перфетна да й стане снаха храни със собствените си ръце бившия й, по когото тя самата още въздиша. А той хич не се противи, явно разиграват поредния спектакъл.

Аз в момента гледам предишната серия и много се забавлявам.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:00 от * Дъга

# 118
Добро утро,дружки!

Дъга ,и аз видях снощи фрагмана и много съм се смяла! Мислех да го пусна сутринта,но сега видях че си  редактирала и си го пуснала!

Фили Таня HeartFlowers Four Leaf Clover

Queens Wear CrownWear Crown

ЧД
Вчера имало срив в системата и за това не излезе рейтинга.Инфото го прочетох във ВК.

50 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/chudo-doktor-50-seriya.html?utm_source=turksin … btitry_turksinema

ПВС
нова със Севда в обектива на Джем Талу

Желая ви приятна събота!

# 119
Привет, дружки!

„Ябълката“

С голямо закъснение най-после изгледах серията на руски.
Доста се посмях и се позабавлявах, доволна съм.

Махмут голям глупак излезе. На юнашко доверие повярва, че шефа и благодетеля му е убил баща му и тръгна да му отмъщава. Версията на Шахика издишаше отвсякъде, но той не се замисли. Сега след дъжд качулка тръгна да проверява, но какво от това. Интересно какво щеше да прави като вкарат Хасан Али в затвора. Сега поне има дом и работа, ама нейсе. Ще видим какво ще стане с него и ще разбере ли Хасан Али, че благодарение на него се сдоби с куп проблеми и засукана съпруга… Grinning

Смяла съм се с глас с опитите на Шахика тотално да побърка Зехрата. Направи го от скука и за забавление и разбира се за отмъщение и добре й се получи. Както сама каза Шах, преди Зехрата имаше мозък колкото на птиче, сега и той излетя. Никой не й повярва, решиха че или пак е пила, или и полудяла. Зехрата пък умно заключи, че няма как Шахика да е умряла, преди да закопае всеки един от тях. Ами права е.

Асуман вече достига до висоти в простотията и алчността си. Толкова са й смешни напъните да се съревновава с Фериде, че не е истина. Непрекъснато злепоставя Йълдъзка и й я кара да се срамува, а тя е доста мека с нея. Отвратителен беше начина, по който пред гостите накара Фериде да подари на дъщеря й колието семейна ценност, но пък стана веселийка.  В този  ред на мисли, в сериала ни показват дамите от висшето общество като много тъпи парчета. Завистливи злобарки и сеирджийки и големи клюкарки. Да не говорим, че и дума не може да става за приятелство и топли чувства между тях. Само се перчат една на друга с възможности и фалшиви ценности.

Джансуто става все по-противна и нагла. Няма да може още дълго да поддържа имиджа си на божа кравичка. Един по един започнаха да се усещат, вкл. и Йълдъзка, само Хасан Али още не е, че си има други проблеми. Разсъдлив дядка беше и доста хитър, но напоследък и той нещо се бъгна. Около него само предатели и използвачи – Махмут, Джансу, двете кучки. Фериде и тя е вечния опонент. Дано си върне настройките и да ги поразхвърля малко.„

Аз ако съм на Чаатай щях кажа на Хасан Али за случилото се с Джансу и за терора, който му налага след случката се и ингригите, които плете. Дядката хем ще я сложи на място, хем няма да й  позволи да си развява коня, хем ще се светне каква е всъщност.

Мерт хич няма да ми липсва, той и без това беше само за декор в сериала. Дали ще отнесе и акциите на Халит със себе си не знам, но ми се иска поне да се разкрие, че има дете.

Шах и Ендер така го врътнаха дядката, че му се изкривиха очите от изненада. Как не получи инфаркт човечеца, дожаля ми за него. Планът на Шахика беше наистина перфектен.  Хасан Али се ожени за Ендер Екинджи № 2, а Ендер Екинджи № 1 им пожела семейно щастие. Пълен цирк. Сега чакам да видя как ще съобщят на семейството за брака и най-вече реакцията на Фериде.
Шахика перфектно планира собствената си смърт и възкръсване а сега ни чака много смях.
А сериала ни вече не знам в кой жанр премина, но на мен ми е супер забавен.

Предишните снимки на нашата Севдичка не ми харесаха много, но тази последната е много нежна. Как ми липсва хубавото ни момиче, но нямам нито време, нито желание в момента за "Селджуците". Но много се радвам че нашето момиче прави успешна роля и се харесва на зрителите. Тя го заслужава.

Този уикенд трябва да наваксам и с „Докторите“, дано ми се получи, защото умирам от любопитство. Сякаш си върна живеца сериала ни и ми е много интересно какво се случва.

Хубава събота, дружки! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт