Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 29

• 67 171
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Фили
Скрит текст:
Благодаря ти!
В Несебър съм.
Днес уж реших само да погледна новия сериал на нашия Керим от „Ябълката”- симпатягата Гьокхан Алкан и изгледах първата серия, която е излъчена снощи на един дъх. Много ми хареса „Сърдечна рана”. На пръв поглед клиширана история, но добре показана.  Два силни характера и зараждаща се красива любовна история на фона на прекрасната Антакия.  Това, което ме нави да го погледна е не само участието на Гьокхан, а по-скоро защото това е завръщането в сериалите на една велика жена, създала най-големите звезди на турското кино - Томрис Гиритлиоолу. Партньорката на Гьокхан е страшна сладурана и много си пасват. Момичето е красиво и има невероятна усмивка.

Докато разцъках контакта да прочета за „Сърдечна рана” попаднах на много снимки на „снахата” Елиф Доан, която е била партньорка на Гьокхан в сериала „Богати и бедни”.
Много е хубавка  и има страхотна усмивка.

Не помня да е слагано в темата, че Седа Бакан ще има нова роля в сериала „Другото ми аз” за „Нетфликс”, в който главните роли ще играят Туба Б. и певеца Мурат Боз.
Ще бъде семейна драма за три жени, приятелки от училище. Звучи любопитно.

След фотките с Йозге/Кавалджъм  и малката Ева Луна, да сложа и още една подобна красота – Седа и сладката Лейля.

И една Седа, която имитира Шакира за настроение.

https://vk.com/video-46308288_456245044

# 571
Дъгичке , аз също много харесвам Несебър Heart
Да , Седа ще участва , говореше  се ,че и Онур , но ето Мурат Боз ще е партньорът на Туба . Дано причината за това е ,че Онур ще участва в новия сериал на Асена и Аксой като ГГ - Прокурорът .Не знам как ще се казва този римейк .
Аз също бих погледнала този сериал с Гьокхан и Ягмур Т... ,харесвам я от Фериха. Но онлайн ще си гледам Рецептата с прекрасната двойка Кадир - Сера Grinning
Имаме си наистина не само хубава снаха , ами и 2 прекрасни мами в темата Озге и Седа . На мен зетьовете ( разбирай Кунт и баскетболиста )  са ми малко нюню , ама нейсе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
”Опасно изкушение” е заглавието, с което сериала ще бъде излъчван в България.

# 573
Добро утро в последния ден на месец юни!

Кафето е сервирано и ухае ароматно. WinkCoffee
Да ви е усмихнато и слънчево днес и изпратим месеца в добро настроение
и с вяра, че новият месец, който идва, ще сбъдне мечтите ни и донесе късмет!

Дъга Фили Миме,благодаря за новите снимки и инфо.Някои знаех,други-не!

От летните сериали  за сега съм само с ''Приказка на острова''.Не започвам други,че ако продължат на есен ще станат много с др.които очаквам! Simple Smile Снощи погледнах началото на ''Сърдечна рана'',за който Дъга е писала само заради Антакия.Да си видя познатите от ''Аси'' места.Явно Томрис Г.се завръща с написаната история.Иначе фирмата не е нейната,която снима сериала,а на ''Сиреч филм''!

Скрит текст:

Не знам дали този постер е официален или фенски...пуснат в ТТ...

новото от Бирсен А. е че Биран Дамла Йълмаз ако влезе в ЗЯ,тъй като още се водят преговори,няма да заеме мястото на Несрин Дж.,а на Еда Едже,която започва нов проект.Очакваме как ще свърши всичко за което пишат.
Скрит текст:
» Запретный плод

🆕🔥 Биран Дамла Йылмаз ведёт переговоры на участие в пятом сезоне сериала #ЗапретныйПлод где станет одной из главных героинь. По слухам актриса придёт не на замену Несрин Джавадзаде, а займёт место Эды Эдже, которая уйдёт в новый проект.

Желая ви щастлив последен юнски ден!

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 10:08 от Zlatina3

# 574
Както току що писах във Фатиха , на 06.04 забравих да почерпя за сина , но днес да почерпя за мъжо Grinning , че става с 1 година по-мъдър Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати Hug , предполагам ,че това не е официален плакат ,защото Шахика ще се появи след 100 бг епизода .
Нека Биран Дамла да влиза , а Еда да излиза ,тя направи хубав образ , стана любимка на публиката . Да продължава напред . Виж при Шевал е друго , обикновено няма такива благодатни роли за жени на нейната възраст , играят майките на ГГ , а не такъв образ като Ендера Grinning
И аз бях запленена от сериала Аси и заради това много искам да отида в Антакия , но все се каним с приятелки , защотото Рожденника не си го представям да обикаля с мен Източна Турция , той само до Бодрум е стигал , до хотелския комплекс Joy

# 575

Злати Фили Миме, благодаря за споделеното!

Фили, честити да са любимите ти момчета!:four_leaf_clover:

За „Ябълката”
Напълно е възможно Биран Дамла да влезе в сериала с централна роля,  но едва ли ще заеме нечие място. Нито на Шахика, нито на Йълдъз, нито на Ендер, това просто е смешно. Тя евентуално ще е напълно нов образ който ще вплетат в сюжета. А Еда едва ли ще напусне, защото ако беше така, нямаше да включат интригата с Чаатай, бившата и детето около която ще се върти пети сезон. И ще станат излишни сума ти герои. Предполагам, че Еда се е съгласила да остане и 5 сезон и той ще е последен. Виж за Шевал не съм сигурна, защото и Кая няма да го има. Иначе съм съгласна, че това беше изключително благодатна роля за актриса на нейната възраст и определено връх в кариерата и на актриса досега. Дано пак успеят да ни изненадат наесен и да ни задържат пред екраните.

Еда сигурно още е в Ню Йорк.

А Шевал какво тяло вади....
Но сигурно яде само трева...Grinning

Приятна вечер, дружки! Flowers Hibiscus

# 576
Добро утро в първия юлски ден!

Всеки изгрев е красив и е ново начало.Да бъдем благодарни, че можем
да видим слънцето и се радваме на утрото.Честит нов месец, нека ни
донесе радост и късмет! Да си пожелаем здраве и сбъднати мечти!

Фили Hug,със закъснение,честито за рожденниците!Много щастие с любимите ти мъже!

Дъга Hug

Излезе инфо,че новият сериал #Mahkum - турската версия на корейския сериал
 #InnocentDefendant с участието на #OnurTuna, производството се отлага до ноември.

Скрит текст:
https://twitter.com/SeriesTurcasMex/status/1410445348372455424

Севда с кучето си Биттер....

от ИГ й...

нова с Еда от НюЙорк

Скрит текст:

Дните на излъчване на летните сериали...и кои  ще са с нови сезони...
https://kinoturkey.ru/

Желая ви приятен ден и щастлив месец!

# 577
Moмичета , поздрав по случай 01.07  от една рокаджийка , която обича и турски сериали Grinning

Превод от испански на описанието на бъдещия сериал Заключен , или как там ще се нарича . ( не ми е най-силния език испанския  , но се справям Smile)
Юнг Ву е данъчен ( явно на висок пост , някои казват прокурор )  . Светът се стоварва върху него , когато един ден се събужда , обвинен в убийството на жена си , а дъщеря му е изчезнала .Той страда от амнезия и не си спомня нищо .Ще се бори , за да си възвърне паметта и да изчисти името си .
Много хубава роля за Онур , в негов стил , интересни са ми другите участници , особено жена му ( предполагам ще има флашбеци ) , а и сигурно ще има и друг важен женски персонаж Smiley
НО чакам официално потвърждение от Асена и МФ , не искам да се надяваме и да останем разочаровани .
Злати Hug

# 578
Здравейте,момичета!

Фили Hug,благодаря за описанието на новия сериал с Онур!Доста ще почакаме ако снимките започнат през ноември.

Днес нашия синеочко е рожденник! WinkBlue Heart

Честит да е Онур!
Много здраве,любов,нови роли и творчески успехи!
Има си и половинка в момента.Много щастие с Елиф!

İyiki Doğdun OnurTuna!
Mutlu yıllar! BirthdayBalloonTada

Нека денят ни бъде хубав и успешен! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 09:10 от Zlatina3

# 579
Здравейте момичета ,
Злати Hug , да ни е жив и здрав рожденника - много творчески успехи и да намери истинската си половинка Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Но е много пасивен напоследък , никакъв го няма . Миналата година имаше публикации около РД . Сега  от немай къде публикува 1 снимка от сватбата на Танер и то в сторито  ( впрочем и там беше много сдържан и вял  ) .Надявам се ,че твори песните си и се подготвя за новия сериал , а няма някакъв сериозен проблем Heart
E, чакаме го да се появи днес Grinning Ех, тези раци , познавам ги аз много добре , нали съм си избрала един преди години Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се , аз никога не съм вярвала в зодиите ,че определят характера и пътя в живота Smiley
Любимата ми Онурова песен , поздрав за нас в групата  Flowers Rose

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 13:28 от Phillipine

# 580
Честит рожден ден на Онур! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и само успешни проекти за бъдеще!!! ❤🤗

# 581
Привет, дружки!

Да е жив и здрав рожденика Онур!
И да постигне удовлетворение и щастие в личен и професионален план!

И едно клпиче за ЧРД от арабските почитатели.

https://vk.com/video-188449702_456241822

Цитат
По сообщению Бирсен Алтунташ Барыш Кылыч, которому после ухода из сериала Запретный плод предложили роль в сериале компании Medyapım Лжец и свеча / Yalancı ve Mumları, а также сделали ряд других предложений, неожиданно остановил свой выбор на сериале компании 25 Film Сказка далекого города / Uzak Şehrin Masalı. Он разделит главную роль в проекте с Аслыхан Гюнер, Тимуром Аджаром и Гонджей Вуслатери. Автор сценария - Джан Синан. Режиссер - Мустафа Шевки Доган.

За новия проект партньорката на Баръш, актрисата  Аслихан Гюнер е сменила цвета на косата си и сега изглежда така.

Ще се излъчва по Фокс, а историята била за срещата на беглец с една силна жена.

Цитат
  Эда Эдже против показа бренда в соц сетях.

«В отличие от Influencer, я считаю, что такие посты осуждаются. Есть люди, чья ситуация с доходами изменилась из-за коронавируса. Вы художник, и для публики вы — профессия. Я стараюсь не делиться своими вещами, потому что их стоимость известна.»

И нова от пътуването в Америка.

Приятна вечер, дружки!Animal Crying Cat FaceFlowers Four Leaf Clover

# 582
Не е ли старичък за Аслъхан ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Онур най после се е появил в Инста , благодари на всички .Има много поздравления най вече от колеги от ЧД , в сторито си е публикувал снимка с Аслъ Къзмас , авторката на филма с Хазал Кая .Дано скоро излезе ,че сега кината са отворени , след месец два не се знае Grinning

# 583
Фили, ами може и така да се каже, но зависи героите им какви ще са.
Аслъхан е на 33, Баръш на 43.

# 584
Дъгичка , значи само 10 г , за Турция е нормално . Тази актриса я помня от Аси , тогава беше много млада и леко дундеста , но сега е станала голяма красавица . А Баръш го харесвам много още от Фериа . Много чаровен и изискан мъж Heart
Нашият рожденник се е активизирал малко . Радвам се ,че се излюпи най после . Очаквам с нетърпение подробности за сериала и дебют на филма с Хазал Кая .А другата Хазал и Синем нито поздравиха Онур , нито Танер за сватбата . Какво ли се е случило ?

Общи условия

Активация на акаунт