Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 29

• 67 161
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,момичета!

Фили Hug,така е! WinkНаборки са Севда и Зейнеп-родени 1993 г.!Дори вчера Зейнеп е имала РД,сега разбрах като погледнах в Уикипедия!Родена е в Чанаккале,откъдето е и Онур! Simple Smile А Севда е на 3 октомври.

от ТТ....копирам и цитирам след като го преведох чрез гугъл...
''Благодаря на приятелите на Онур, които споделят тези снимки.
Жалко, че самият той не е много близо до феновете си и постоянно се крие.''

Скрит текст:

ЗейАл...

Желая ви приятен летен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 601
Злати Hug , и аз видях тези снимки , но не ми прилича на него въобще , по нищо . Колкото и да се променя човек си личи все пак . А Онур пак се е покрил .Ако не му беше РД нямаше въобще да се появи . Особняк си е той .
За разлика от него всичките му бивши колежки от ЗЯ и ЧД са много активни Grinning

# 602
Добро утро,момичета!

Фили HugHeart

нова на Севда с приятелки...

Желая ви приятна почивка!

# 603
Привет, дружки!Flowers Hibiscus

Благодаря за споделеното!
Мен след кратката почивка такава центрофуга ме завъртя, че нямам време името си да кажа, но благодарение на вас съм информирана за нашите любимци.

Севдичка е страшна сладурана така неглиже и безгрижна на почивна вълна.
Отива й по-късата косичка.

И на мен хич не ми прилича на Онур малкото момченце от снимките.
Не може човек до такава степен да не прилича на себе си, ама фенска работа.
Нека си се покрива сега Синеочко, да си почива активно, но наесен да ни зарадва с поредната страхотна роля.

Има нова фотка с Несрин и Гьокхан.

Тези не помня дали са пускани в темата.
Ако се повтарям, простете.

Вчера имаше снимки с Несрин, която е била на пазар със свой приятел.
Папараците вместо да я питат нещо съществено първо са я питали защо си е свалила маската като е излязла от магазина, а после дали все още иска да има 7-8 деца и какво мисли Гьокхан по въпроса. А тя отговорила, че нямал против. Еми да се захващат тогава, че часовника тиктака, пък бройката е сериозна...Grinning

Страшно харесвам Зейнеп Бастък.
Откакто участва в „Ябълката” съм голям фен на песните й и постоянно си ги слушам, особено акустичните версии на известни турски поп парчета, в които си партнира с популярни изпълнители и актьори.
Сватбата й очевидно е била много весела. Дано да е много щастлива...

Фотка и на Хазал Тюресан.
Мислех, че и тя  е на почивка нейде, но май снимката е част от онази морска фотосесия за някакво списание със Синем Юнсал.

Новината за новия сериал на Синем Юнсал  в който ще си партнира с Екин Коч излезе вярна, за което много се радвам. Вчера мернах някъде, че снимките на „Може би някой ден”/„Elbet Bir Gun” започват тези дни.
Това ще бъде историята на две сестри, които търсят майка си.
В ролята на сестрата ще видим актрисата Шебнем Бозоклу.
Героинята на Синем ще носи името Мевсим.

Толкова от мен засега, пожелавам ви хубави почивни дни, мили дружки!Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomNature High Brightness

# 604
Здравейте Ябълки Hug
Злати Heart Дъгичка Heart , мерси за инфото .
Много се радвам ,че Несрин и Гьокхан са още заедно , че клюкарите ги бяха разделили Angry
Аз загледах неговия сериал с Ягмур Тан... , клише , но приятно , а и те са хубава двойка .
Както казах , добре ,че са момичетата от ЗЯ и ЧД , че да не скучаем Grinning 
Снощи гледах ЧД , един от любимите ми епизоди . Много беше хубав сезон 1 , много !

# 605
Добро утрооо!

Благодаря за новите снимки,инфо и коментари! HugTwo HeartsFlowers Cherry Blossom

нови със Севда от вчера...красавица...

нова и с Онур...

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … t_-201732739_1448

Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан са били на мероприятие на ELLE в Бодрум....

Срещнах инфо,че снимките за 5 сезон на ЗЯ ще започнат в началото на септември.На екран-през октомври!

Желая ви чудесен ден!

# 606
Привет! Flowers Hibiscus

ЗлатиYellow Heart

Еда е споделила нови фотки от почивката си.
Хубави местенца посещава.

Пожелавам ви успешна нова седмица, дружки!
[/b][/color]Flowers Four Leaf Clover

# 607
Добро утроо!

Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня! Coffee

Дъга HugTwo Hearts

по-близи кадри от последните нови снимки на Севда....от ТТ

Скрит текст:

Скрит текст:

с Онур няма ново,яко се е покрил...

Желая ви приятен ден и хубава лятна седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 608
Най-после нашият се показа - ''на капитана му трябват сили ''

Брадата му е тръгнала много надолу Grinning
Здравейте дружки Two Hearts
Злати Hug
Нещо от началото на сезон 1 за загрявка Simple Smile

# 609
Добро късно утро!

Фили Hug,а...Онур се е появил!И неизменно с новата си лятна шапка! Wink

и колаж спретнаха в ТТ от новите им снимки...

Приятен макар и горещ ден!

# 610
Биран Дамла Йълмаз ще участва в пети сезон на Забранената ябълка. Младата актриса е участвала в Оскърбени цветя и Язовирна стена.

# 611
Онур и неговата любов към шапките Grinning
Злати Hug
Официално
Биран Дамла се присъединява към ЗЯ .Щяло да се появи ново семейство и тя е дъщерята . Само се чудя каква кучка ще бъде - малка или голяма Satisfied
Дали ще използват приликата им с Еда да заформят някоя роднинска интрига Smiley .СЦ в мен заговори Stuck Out Tongue Winking Eye

Как сте , дружки ? Хайде драснете някой ред Revolving Hearts
Дъгичка Hug , да добавиш в заглавието ''Опасно изкушение '' ,че си имаме ново име Stuck Out Tongue , когато правиш новата тема . А сега може ли в тази да се добави ? ( сори , аз не съм наясно )

# 612
Привет, дружки!

Как сте в тази жега?
Лятото е хубаво нещо и дълго го чакаме, но де да бяхме цяло лято отпуска…

Злати , ходиш ли на плаж?

Дружки, благодаря за споделеното!

Днес има доста новини за „Ябълката”.
Шевал Сам все пак решила да остане в пети сезон.

В пети сезон ни чакали големи промени. То това си е традиция, свикнали сме.
Биран Дамла Йълмаз наистина ще има главна роля в сериала.
Семейство Куюджу ще напусне историята и на негово място щяло да има друго семейство – това на героинята на Биран Дамла.

Виж ти, симпатичния дедко Хасан Али няма повече да ни весели, нито шармантната  г-жа  Фериде.
Интересно дали и Чаги поне ще остане, или ще си вземе бившата и детето и дим да ги няма. Ако е така, дано най-накрая да измислят някой хубавец за Йълдъзка.

Занулиха Шахика и затова и Йомер също напуска.
Така и не реализираха намерението да ги направят двойка.

Разбира се, Йълдъзка отново ще е в центъра на историята.
Паралелно с това ще работи и върху личния си проект за сериал на интернет платформа, който сама ще продуцира.  
След почивката в Америка щяла да се заеме с това.
Пети сезон, както вече беше написано тук наистина щял да започне снимки през септември, а ще започне излъчване през октомври.

Видео с Шевал Сам за „Lancome”.

https://vk.com/video-48367274_456240843Flowers Hibiscus

И още фотки с нея.

И Баръш.

Фили, разбира се, че ще добавя бг заглавието.
Нямам търпение да започне по БТВ и да гледаме как ще се влюбят един в друг ЗейАл.
Приятна вечер!Flowers Cherry Blossom

# 613
Хазал Тюресан ще участва в нов сериал. Той ще се казва Yalanci и Бурчин Терзиоулу ще е в главната роля. Ще се излъчва по Show TV.

# 614
Добра вечер , дружки Hug
Въобще не съм се съмнявала ,че Шевал ще продължи , както казах рядко ще има такава роля за жена на нейната възраст
Онур се е появил пише за някакви кучета , знаем го колко обича животни .Еда също публикува за кучета .Но има и една неприятна новина - Кажу , котаракът на Севда ( помним ,че на него беше кръстено кученцето им с Алихан в ЗЯ ) се е загубил .Оставен е и телефон , дано го намери .Разбирам я , защото аз също загубих любимото си куче на една Нова година , 3 дни липсваше , щяхме да се побъркаме всички , особено аз . Такова щастие изпитах , когато го намерихме . Пожелавам и на Севда да го намери Heart .Ако не е кастриран ( аз съм против кастрирането , сори ), може и да е забягнал по любов( мъжка им работата Grinning ) , ще се върне ...

Общи условия

Активация на акаунт