Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 29

• 66 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Добро утроо!

Фили Hug

Няма нови снимки на Онур и Севда!За сега по всички сайтове се повтаря инфото за новия сериал  ''El Kızı'' с гл.героиня Севда!За останалите актьори дават името само на Перихан Саваш.Режисьор: Фериде Кайтан...а сценарист - Хилал Йълдъз.Снимките започвали след празника в Мугла.

Несрин Джавадзаде, попитана дали са се сдобрили  с Гьокхан Алкан е отговорила, че никога не са се разделяли. Сега любимият й участва в сериала в Антакия, за това журналистите не ги виждат заедно.

За ЗЯ новините също се повтарят.Снимките започват на 1 септември,а премиерата на 5 сезон е за октомври...

Приятен ден и щастлива седмица! Two HeartsFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 631
Здравейте, дружки!

Злати

Ами супер си е новината за Севдичка.
Дано случи на хубава история и на партньор.
Харесва ми, че ще е екранизация по роман.
А това, че скоро почват снимките е чудесно.
Значи и повече подробности ще научим.

Йозге Йоздер/Кавалджъм от „Доктор Чудо” е на лятна почивка.
Дъщеричката и е пораснала и е страшна сладурана, а тя е в отлична форма.

В момента гледам нашите сладури.
Тъкмо Алихан отиде да прибира нашето момиче от участъка, след като я обраха на улицата.

Приятна вечер!

# 632
И аз ги гледам .Вече свикнах с гласовете . Колежките ми са очаровани от първа серия и вече го следят даже са го препоръчали на приятелки . Едната ми вика - ама онзи хубавецът играе доктора  Grinning
Нашият Онур ще завъди фенки в БГ , особено след отпускарския сезон Smiley

# 633
  • Плевен / София

В момента гледам нашите сладури.
Тъкмо Алихан отиде да прибира нашето момиче от участъка, след като я обраха на улицата.

Приятна вечер!
Да...и заради едно ожулено коляно искаше да я води в болница....Повече ми хареса "инатива коза" от  превода на БТВ...

# 634
Добро утроо!

Благодаря за споделеното!Наминавам набързо,че съм с гости.Вечер и аз гледам ЗЯ!

Приятен ден!

# 635
Днес рожден ден празнува Хазал Тюресан. Тя навършва 36 години. С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи, любов и само успешни проекти за бъдеще!!!

# 636
Да е жива ,здрава и успешна Хазал и една любов и пожелавам Heart Eyes
Не съм и фенка , а на Белиз - въобще , но наистина има специфична красота и и отиват студени и лоши героини . Може би заради това сякаш не я възприехме като Белиз ...
Синем я е поздравила за РД , предполагам и останалите момичета от групата ЧД .Само не разбирам какво се случи между момичетата и момчетата от ЧД , струваше ми се преди ,че бяха приятели Sad
Злати Hug Мими Hug

# 637
Добро утроо!

Фили Hug Миме Hug

нови...

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

# 638
Да е жива ,здрава и успешна Хазал и една любов и пожелавам Heart Eyes
Не съм и фенка , а на Белиз - въобще , но наистина има специфична красота и и отиват студени и лоши героини . Може би заради това сякаш не я възприехме като Белиз ...
Синем я е поздравила за РД , предполагам и останалите момичета от групата ЧД .Само не разбирам какво се случи между момичетата и момчетата от ЧД , струваше ми се преди ,че бяха приятели Sad
Злати Hug Мими Hug
ЧРД на Хазал и от мен! Не мислите би, че има един стереотип в турдизи "лошите" момичета са обикновено руси и синеоки... Хазал влиза в категорията и и дават подобни роли често. Интересен типаж е. С Онур не и се получи много, но аз не съм от тези, които превъзнасят несъразмерната двойка Онур-Севда...Хубав ден!

# 639
Добро утро!

Ново само това открих.

И колажи от ЗЯ!

Приятен прохладен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 640
Привет, дружки!

Снощи изпуснах половината серия на „Ябълката”, но много се хилих с това:
Зейнеп за Алихан:
„Егото му няма да се побере дори и в мезонет.”
Обожавам тези моменти, в които ЗейАл флиртуваха.

Севдичка са я хванали папараците на почивката.
Цитат
Севда Эргинджи отдыхает со своим возлюбленным Йылмазом Кунтом в Бодруме. Пару, котора вскоре должна сесть за свадебный стол, на отдыхе сопровождала семья.

И със старата си дружка Симай Барлас.

Ето я и Еда.

Приятна вечер!

# 641
Добро утроо!

Да изпием кафето си с наслада и започнем деня с
усмивка и положителни мисли.Хубавото предстои.

Дъга Hug,благодаря за новите снимки със Севда и Кунт! Two Hearts

Какъв сватбен стол,да не се женят?До колкото четох снощи коментарите при рускините на една от снимките се виждали  двете  сестри и майката на Кунт.А може да са решили там да изкарат празника и журналистите веднага си съчиниха,че ще говорят за  сватба! Simple Smile
Цитат

Нови снимка ...Онур и Елиф са заедно по време на празника

Желая ви прохладен ден! Wink

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 09:30 от Zlatina3

# 642
Здравейте дружки Hug Heart Eyes
Злати Hug , Онур е на почивка и най после се осмели да го снимат с Елиф . Явно е разбрал ,че момичето ще се обиди , ако продължава да я крие . Все пак е обикновена обща снимка , не е любовна поза . Но блогърката миналата година нямаше това щастие Joy , за това тя пък постоянно публикуваше снимки и всички разбираха с кого е Stuck Out Tongue Winking Eye . Има огромна разлика между нея и Елиф Simple Smile , тя е много скромна и дискретна .
Ние не знам защо много не го харесвахме Кунт , но той е хубаво момче . И ако се обичат им желая щастие . Няма да е първият с по-успяла половинка . Но винаги съм се питала защо веднага започват да ги женят ? Sweat Smile
Продължавам да гледам Изкушението , много ми е интересен Smiley

# 643
Добър ден,момичета!

Днес кафенцето е за следобед! Wink
Скрит текст:
Бях на плаж ...и не успях да е сутрешно...

Скрит текст:

Фили Hug

нова снимка на Севда от Бодрум...и Мелиса Аслъ Памук се е присъединила...

Скрит текст:

нова на Онур с малка фенка

тази съм я пускала,но сега в по-близък кадър....

нова с Еда,пусната вчера...

нова от Синем

Желая ви приятен следобед!

# 644
Привет, дружки!

Злати Фили
Дойде време за следващата ми порция лятна почивка и тутакси пристигнах на морето, че през последните седмици буквално се стопихме от жега. Тук бива, даже в момента ми е леко хладно. Но обожавам лятото.
Ще имам време и по-редовно да наминавам в темата.

Биран Дамла Йълмаз се готвела за новата си роля в 5 сезон на „Ябълката”.
Да видим какъв партньор ще й измислят на тая хубавица.

Шафак/Зехрата също ще е с нова роля в адаптация на американския сериал „Любовници”.
Това са партньорите, но за Елчин Сангу май не е потвърдено.
Дано този път да изиграе някое по-умно момиче...Grinning

Момченцето, което играеше ролята на малкия Али Вефа в „Доктор Чудо” също с нова роля в драматична история с Лейля Ферай и Арас Айдън.

Ах, тези сини очи.

И една от любимите ми фотки със ЗейАл.

Приятна вечер, дружки!

Общи условия

Активация на акаунт