Размяна на парфюми - 69

• 68 317
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
Разменен...!!!Здравейте! Предлагам за размяна 100мл продукт с кутия,..едно към едно с Черната орхидея на Том Форд
https://www.fragrantica.com/perfume/The-Woods-Collection/Secret-Source-40595.html

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 22:15 от kamelita

# 451
  • Русе
Chanel Coco Mademoiselle edp ,80/100, продукт с кутия.

Търся: By Kilian Princess/Kissing,Tom Ford Fleur de Portofino,Bottega Veneta edp/legere/velour

Нилските градини - мостра от Brasty,8/10 ml
Alien Fusion -отливка,20 мл
Flowerbomb nectar - 2 мл
Lancome Idole intense - 2-3 мл
VCA Neroli Amara - 4 мл

Търся за проба от: Dior Joy Intense ,Мусоните на Hermes,Flowerbomb Dew,Libre intense,Santal blanc

# 452
Търся някои от следните или нещо в този стил:

CK Eternitiy Intense
JHAG Citizen Queen
Boucheron Iris de Syracuse
Montale Powder Flowers
Mondale So Iris
Dior Homme Parfum/Intense

# 453
Добро утро. Дълго се чудих дали да повдигам въпроса, надявам се да не "събудя" излишни емоции. Темата е за РАЗМЕНИ, така е и озаглавена и аз лично за това съм тук. Поглеждам си комуникацията три месеца назад и от 12 мои запитвания за РАЗМЯНА... получавам 9 с директен отговор от отсрещната страна, че всъщност е тук за да продаде парфюмите си. Един бил натрупал много, друг все нещо не уцелвал при размени, трети нямал интерес към размени (по принцип). Факт е, че и аз съм стигала до покупка, след определена дискусия и невъзможност за друг тип споразумение. Това се е случвало1-2 пъти за три години. Сега сякаш масово сме тук за да продаваме. Дали не е редно да се направи отделна тема ПРОДАВАМ, така че да знам какво да очаквам когато участвам...
С пожелания за слънчеви почивни дни.

# 454
Добро утро. Дълго се чудих дали да повдигам темата, надявам се да не "събудя" излишни емоции. Темата е за РАЗМЕНИ, така е и озаглавена и аз лично за това съм тук. Поглеждам си комуникацията три месеца назад и от 12 мои запитвания за РАЗМЯНА... получавам 9 с директен отговор от отсрещната страна, че всъщност е тук за да продаде парфюмите си. Един бил натрупал много, друг все нещо не уцелвал при размени, трети нямал интерес към размени (по принцип). Факт е, че и аз съм стигала до покупка, след определена комуникация и невъзможност за друг тип споразумение. Това се е случвало1-2 пъти за три години. Сега сякаш масово сме тук за да продаваме. Дали не е редно да се направи отделна тема ПРОДАВАМ, така че да знам какво да очаквам когато участвам...
С пожелания за слънчеви почивни дни.

Добро утро,абсолютно съм съгласна с написаното.Най-пресен случай ми е от снощи.Предложих на съфорумка парфюм ,който тя е обявила,че търси.Директно ми се отговори,че тя всъщност ги продава и ми обяви цени.После едва ли не се обиди,че не ме устройва продажба.Мисля,че никоя от нас не е тук,с цел търговия.Има други платформи за тази цел,в които съм виждала много от вас,включително аз също продавам част от парфюмите си там.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 08:22 от Ина.Д

# 455
Рядко поглеждам тази тема. 2-3 пъти съм пускала нещо за размяна през годините. Друго напоследък  ме дразни- когато искам да прочета нещо за някой парфюм, форумната търсачка ми предоставя мнения единствено от тази тема или от раздел туризъм, ако има географско наименование, докато преди и да не се изписал цялото име се появяваше и всичко писано от съседната тема Парфюмни размисли и страсти.

# 456
Разменям:
YSL Libre 90мл
Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale EDP 97/100ml,продукт,не пазя кутията и без висулката-за него ориентировъчно си търся Van Cleef & Arpels  Santal Blanc,Flowerbomb nectar,Libre intense, Idole L'intense,My way и др.
Twilly poivree 29/30ml
La nuit tresor a la folie 30/50ml
La nuit tresor 35/50ml
La nuit tresor musc diamant 22/50ml
Scandal a paris 30/50ml
Scandal by night 30ml-нов
Scandal 40/80ml
Miss dior rose n rose 20/50ml

# 457
Търся Desigual Oriental Velvet

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 11:25 от Vikki327

# 458
 Търся Parfait de Rôses Lancome.

# 459
  • София
Зависи от гледната точка. Има два варианта:
1. Да има предложения за размяна и изписани желани. Хубаво, ама аз нямам желаните парфюми на съфорумката, а много искам нейните предложения. В такъв случай си признавам, че съм питала за цена, защото няма друг вариант да ги имам. Няма смисъл от упражнението да купувам, каквото тя иска, за да направим размяна. Този вариант е супер и не го виждам неправилен.
2. Има обаче един втори вариант, за който Whatever писа. Не е нормално да има предложения и изписани желани, които в последствие не се оказват желани, а са написани просто така.
Чета Ви тук и съм разменяла с момичета, които пишат разменям, а не пишат, какво искат. Предлагам, отсрещната страна я устройства и сме разменяли. Не съм пускала пост за размяна, защото не знам какво искам.
Ето, сега знам и ще използвам момента да напиша и първата си публикация:
Предлагам малка отливка на Chanel Coromandel за същото количество на друг Chanel от същата серия с цел запознаване, тъй като в България няма къде да се пробват.
Редактирам се като посочвам, че серията е les exclusifs de chanel. Част от тях са Lion, Beige, Руската кожа, но и други. Благодаря

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 11:20 от FatalSnare

# 460
  • Sofia
Случвало ми се е да получа число в отговор на списък с предложения .
Понякога въпреки,  че нещо е желано,  може да не е равностойно на исканото отсреща.

# 461
  • виртуално
Тук предимно разменям, за продажби има olx. Случвало се е след няколко нежелани предложения да дам цена, но само ако са ми поискали такава.

# 462
Съгласна съм, че тук всичко зависи от гледна точка.
Не виждам противоречие между размяна/ продажба стига и двете страни да са доволни.
В 90% от случаите тук в форума, парфюмите съм си ги купила от милите дами, по простата причина, че съм нямала парфюм за размяна, а много ми се е искало предлагания да го имам.
Много по-важни въпроси според мен са:
1. оригиналност на парфюма
2. не спекулативна цена (иначе, наистина тук ще се превърне в olx)

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 13:54 от e_luchik

# 463
  • Sofia
Аз също няма какво да предложа за размяна, но следя темата, за да не си купувам пълни опаковки от парфюми, които не познавам. Намирам го за екофрендли 😁 някой не иска нещо, а аз искам парфюм ( без отливки). Директно питам за цена.

# 464
Аз също няма какво да предложа за размяна, но следя темата, за да не си купувам пълни опаковки от парфюми, които не познавам. Намирам го за екофрендли 😁 някой не иска нещо, а аз искам парфюм ( без отливки). Директно питам за цена.

Едно е да питаш за цена,след като нямаш какво да предложиш,друго е директно да ти кажат цена,при положение,че предлагаш нещо,което уж търсят.Аз също нямам против доплащане или закупуване,но не по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт