Момче на 32 съм . Бившата ми приятелка е на 28 .
Няма да изпадам в подробности . Имали сме много хубави моменти , както и скандали .
Връзката ни беше точно 8 години .
От година и половина нещата изобщо не бяха розови, макар , че и в този период сме имали хубави моменти . Живеем заедно от 8 години .
Последния месец няколко пъти ми заявяваше , че е най-добре да си дадем почивка . Че сме се измъчвали по този начин . Аз разбира се, я спирах , и и казвай , че това са пълни глупости . Искала временно да се разделим , че само така можело нещата да се оправят , да си долипсваме . В крайна сметка , тя остана но всяка вечер излизаше с приятелки , при въпроса ми , къде си какво правиш " Е нали се разбрахме , да не се питаме и ти не поиска да си тръгна, сега защо ме питаш , нали си даваме време " или нещо от тоя сорт . Тя явно да не ми е тъпо , ми праща снимки къде е , с кой е ( обикновенно ходеше при майка си или с най - добрата си приятелка на разходка )
Така продължихме 2 седмици , аз от своя страна се измъчвах , не ми беше приятно , да се прибирам вечер след работа и нея да я няма но си мълчах . Е разбира се , през това време е търсила контакт с мен,говорили сме си, споделяла ми е , излизали сме за малко като сме били свободни .
Усетих , че нещата може би леко се "пооправят " И в момента, в който и казах , че съм запазил хотел на Тасос , всичко се срина . Аз го направих с цел да я изненадам , да си починем , да си дадем капка въздух и да си изясним ситуацията ни. Тя от своя страна , " ето , пак запазваш , пак не ме питаш , пак си правиш каквото искаш без аз да знам... " Започна с оправданията,че с нашата кола не било ОК , била в цикъл тези дати и тн . Е да , аз намерих кола, бях готов да сменя датите но нещата ескалираха, видя , че не се предавам и на Следващия ден, ми каза , много ме притискаш , не ми даваш нужното време , не искам никакво море . Отиде при майка си , събра си багажа. Последната седмица вижда,че идва до вкъщи да си досъбира нещата,което мен ме убива .
Чуваме се през ден/два , за общи неща и за кратко .
Вчера беше точно седмица , от както не съм я виждал . Няма да изпадам в подробности , как заспивам вечер в празния апартамент,как се справям на работа и тн,Ясно ви е .
Звъннах и вчера,говорихме 10 минути , споделяше ми доста неща от ежедневието й и разбира се ,пак оплесках нещата)
Попитах я,дали вечерта е свободна , иска ли да хапнеп,да пием кафе и тя отговори
'Ти за това ли ми се обади,уж да ме питаш как съм , а пак ме притискаш , много ми е натоварено,търся си работа,оправям си багаж и тн "
Аз от моя страна и казах,че не съм искал да я притискам,просто съм загижен за нея и тн .
Според вас има ли смисъл да подържам така лека връзка с нея , да я чувам как е ,дали има нужда от нещо и тн ?
Сега е при майка си , до колкото знам, била плакала вечер . (според мен и е мъчно но иска да ме забрави )
Каза ми ,че не би се върнала отново в този апартамент , да си превхръяла пак багажи и тн , Мислила,че ще го освобождавам .
Тя има самочувствие,красива е , според мен , колкото и да и липсвам , няма да ми каже в прав текст - искам да се върна .
Може ли съвет ? Обмислях варианта, да я блокирам и да продължа напред - Но тя е жената на живота ми , много я обичам и не искам да се откажа.