Временна раздяла съществува ли , моля за съвет ?

• 3 799
  • 40
  •   1
Отговори
Здравейте ,

Момче на 32 съм . Бившата ми приятелка е на 28 .

Няма да изпадам в подробности . Имали сме много хубави моменти , както и скандали .

Връзката ни беше точно 8 години .

От година и половина нещата изобщо не бяха розови, макар , че и в този период сме имали хубави моменти . Живеем заедно от 8 години .

Последния месец няколко пъти ми заявяваше , че е най-добре да си дадем почивка . Че сме се измъчвали по този начин . Аз разбира се, я спирах , и и казвай , че това са пълни глупости . Искала временно да се разделим , че само така можело нещата да се оправят , да си долипсваме . В крайна сметка , тя остана но всяка вечер излизаше с приятелки , при въпроса ми , къде си какво правиш " Е нали се разбрахме , да не се питаме и ти не поиска да си тръгна, сега защо ме питаш , нали си даваме време " или нещо от тоя сорт . Тя явно да не ми е тъпо , ми праща снимки къде е , с кой е ( обикновенно ходеше при майка си или с най - добрата си приятелка на разходка )

Така продължихме 2 седмици , аз от своя страна се измъчвах , не ми беше приятно , да се прибирам вечер след работа и нея да я няма но си мълчах .  Е разбира се , през това време е търсила контакт с мен,говорили сме си, споделяла ми е , излизали сме за малко като сме били свободни .

Усетих , че нещата може би леко се "пооправят " И в момента, в който и казах , че съм запазил хотел на Тасос , всичко се срина . Аз го направих с цел да я изненадам , да си починем , да си дадем капка въздух и да си изясним ситуацията ни. Тя от своя страна , " ето , пак запазваш , пак не ме питаш , пак си правиш каквото искаш без аз да знам... " Започна с оправданията,че с нашата кола не било ОК , била в цикъл тези дати и тн . Е да , аз намерих кола, бях готов да сменя датите но нещата ескалираха, видя , че не се предавам и на Следващия ден, ми каза , много ме притискаш , не ми даваш нужното време , не искам никакво море . Отиде при майка си , събра си багажа. Последната седмица вижда,че идва до вкъщи да си досъбира нещата,което мен ме убива .

Чуваме се през ден/два , за общи неща и за кратко .

Вчера беше точно седмица , от както не съм я виждал . Няма да изпадам в подробности , как заспивам вечер в празния апартамент,как се справям на работа и тн,Ясно ви е .

Звъннах и вчера,говорихме 10 минути , споделяше ми доста неща от ежедневието й и разбира се ,пак оплесках нещата)

Попитах я,дали вечерта е свободна , иска ли да хапнеп,да пием кафе  и тя отговори
'Ти за това ли ми се обади,уж да ме питаш как съм , а пак ме притискаш , много ми е натоварено,търся си работа,оправям си багаж и тн "

Аз от моя страна и казах,че не съм искал да я притискам,просто съм загижен за нея и тн .

Според вас има ли смисъл да подържам така лека връзка с нея , да я чувам как е ,дали има нужда от нещо и тн ?

Сега е при майка си , до колкото знам, била плакала вечер . (според мен и е мъчно но иска да ме забрави )

Каза ми ,че не би се върнала отново в този апартамент , да си превхръяла пак багажи и тн , Мислила,че ще го освобождавам .

Тя има самочувствие,красива е , според мен , колкото и да и липсвам , няма да ми каже в прав текст - искам да се върна .

Може ли съвет ? Обмислях варианта, да я блокирам и да продължа напред - Но тя е жената на живота ми , много я обичам и не искам да се откажа.

# 1
  • Terra incognita
Това с онази, мързеливата ли е?
Стига се натискай, не разбра ли, че има друг?Да си дадем време= има по- интересен на хоризонта. Отивай сам на Тасос да пиеш студена водичка.

# 2
Не разбираш ли,че всичко е свършило?!
Не желае да прекара целият си живот с теб.
За 8 години си й писнал,иска нов мъж,а може вече да си го е намерила.
Не всички любови завършват с хепи енд,остани си с хубавите спомени и не я търси.

# 3
  • У дома... някъде
Няма временни раздели.
Казвам го като жена.
Осем години сте били заедно и сте живели заедно.
Вие мъжете се осъзнавате донякъде чак след като претърпите загуби.
Нещата които сте оплескали се оправят веднага,не след почивки, време и т.н.

Вчера нямаше ли подобна тема на тази?

# 4
Офф стига вече с тази претоплена манджа всеки ден. Предният път авторът беше напуснал и заключиха темата. Съветвам го пак да напусне и пак да има ключ. В старата тема имаше много хубави коментари, вземи си ги прочети, стига си ни занимавал с едно и също нон-стоп.

# 5
  • София
Мен най-силно ме вълнува какво се случва с кучето.

# 6
Уж нямаше да изпадаш в подробности.
Не съществува такова животно.

# 7
Е, пропуснал е кучето, костенурката, как от 2 дни се тъпче с антидепресанти, как искал да я вкара в правия път, колко е мързелива, точен брой на кредитните ѝ карти като безработна и пр.
Още 5-6 теми и ще останат само годините на лирическите герои и въпросът как да си я върне.

# 8
Момче на 32... Въй, въй
Кога ще станеш мъж?

# 9
Мда, и аз на момче на 32 се позамислих. Нали тази тема я имаше преди няколко дни, какво стана?

# 10
  • Terra incognita
Смятай, щом не иска и да чуе за почивка с теб, значи не може изобщо да те диша.

# 11
Пич, ако така си се държал и с нея както тук, да те гонят,а ти да продължаваш да се туряш, нормално е да избяга. Малко чувство за мярка ти трябва. Надявам се да го прочетеш това преди да те баннат отново. Жените не обичат, а и никой по принцип хората без достойнство да се бутат там, където очевидно не ги искат. С тая почивка хептен си омазал нещата, разбери, че проблема е в теб, тя не те иска, не те уважава, не те зачита за човек, а ти лазиш пред нея и се молиш. Спести си униженията пред нея и тук и се спри. Напий се, при нужда повтори, след известно време ще я прежалиш и ще минеш на следващата, само не повтаряй същите грешки както ти писах в първата ти тема

# 12
  • София
Това е може би четвъртия акаунт, който пуска тази тема. Не мога да повярвам, че това е 32 годишен мъж. 4 теми в бг мама за раздяла с различни акаунти. Кажи честно?

# 13
  • У дома... някъде
Ако това е авторът наистина на съседната тема, макар че никнейма е на нов потребител..
Не знам защо се учудва толкова, че жената не иска да се връща при него.
От 1 г имате проблеми,пред нас непознати потребители само я плюе в предната тема, изтъквайки себе си и накрая била жена на живота му, много я обичал.
Вие мъжете трябва да разберете,че никоя жена няма да избяга от качествен мъж и обичащ мъж.
Изкара я лигла,мързелива пред чужди хора.Защо ти е такава?
Има хиляди жени които искат да се натискат да бъдат издържани с цената да ги мачкат,обиждат,да се държат с тях като зависими от теб.
Твоята очевидно не е такава и недоумявам как не си го разбрал за толкова време под един покрив.
Почивката в Тасос е след дъжд -качулка.
Ефект нулев.
Напълно нормално е да не иска да ходи никъде с теб.
Пак казвам,че мъжете много късно се осъзнавате,а грешката на жените е,че твърде много даваме шансове на хора, които не заслужават нито един.
Приемай,че е мързелива, чакаща издръжка,мигли,спонсор и прочее и продължавай напред.
Не прави същите грешки да я плюеш зад гърба и!
Жените са за уважение, любов и хармония в семейството,уют, топлина и баланс.
Научете го това.

# 14
  • БУРГАС
Никакъв смисъл...абсолютно никакъв , писнал си й и вече си гради нов живот. Ще се присъединя към мнението,  че щом не ще на почивка с теб.. значи нещата са необратими. Игнорирай , изцяло започни нов живот , всичко друго само ще те тормози.

Общи условия

Активация на акаунт