Временна раздяла съществува ли , моля за съвет ?

• 3 845
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Хайде пак се почна, авторът не бил правил достатъчно. Аи стига с тия глупости, авторът е правил много повече от достатъчно, просто е безгръбначно същество и за това го е зарязала

# 16
  • София
Скрит текст:
Здравейте ,

Момче на 32 съм . Бившата ми приятелка е на 28 .

Няма да изпадам в подробности . Имали сме много хубави моменти , както и скандали .

Връзката ни беше точно 8 години .

От година и половина нещата изобщо не бяха розови, макар , че и в този период сме имали хубави моменти . Живеем заедно от 8 години .

Последния месец няколко пъти ми заявяваше , че е най-добре да си дадем почивка . Че сме се измъчвали по този начин . Аз разбира се, я спирах , и и казвай , че това са пълни глупости . Искала временно да се разделим , че само така можело нещата да се оправят , да си долипсваме . В крайна сметка , тя остана но всяка вечер излизаше с приятелки , при въпроса ми , къде си какво правиш " Е нали се разбрахме , да не се питаме и ти не поиска да си тръгна, сега защо ме питаш , нали си даваме време " или нещо от тоя сорт . Тя явно да не ми е тъпо , ми праща снимки къде е , с кой е ( обикновенно ходеше при майка си или с най - добрата си приятелка на разходка )

Така продължихме 2 седмици , аз от своя страна се измъчвах , не ми беше приятно , да се прибирам вечер след работа и нея да я няма но си мълчах .  Е разбира се , през това време е търсила контакт с мен,говорили сме си, споделяла ми е , излизали сме за малко като сме били свободни .

Усетих , че нещата може би леко се "пооправят " И в момента, в който и казах , че съм запазил хотел на Тасос , всичко се срина . Аз го направих с цел да я изненадам , да си починем , да си дадем капка въздух и да си изясним ситуацията ни. Тя от своя страна , " ето , пак запазваш , пак не ме питаш , пак си правиш каквото искаш без аз да знам... " Започна с оправданията,че с нашата кола не било ОК , била в цикъл тези дати и тн . Е да , аз намерих кола, бях готов да сменя датите но нещата ескалираха, видя , че не се предавам и на Следващия ден, ми каза , много ме притискаш , не ми даваш нужното време , не искам никакво море . Отиде при майка си , събра си багажа. Последната седмица вижда,че идва до вкъщи да си досъбира нещата,което мен ме убива .

Чуваме се през ден/два , за общи неща и за кратко .

Вчера беше точно седмица , от както не съм я виждал . Няма да изпадам в подробности , как заспивам вечер в празния апартамент,как се справям на работа и тн,Ясно ви е .

Звъннах и вчера,говорихме 10 минути , споделяше ми доста неща от ежедневието й и разбира се ,пак оплесках нещата)

Попитах я,дали вечерта е свободна , иска ли да хапнеп,да пием кафе  и тя отговори
'Ти за това ли ми се обади,уж да ме питаш как съм , а пак ме притискаш , много ми е натоварено,търся си работа,оправям си багаж и тн "

Аз от моя страна и казах,че не съм искал да я притискам,просто съм загижен за нея и тн .

Според вас има ли смисъл да подържам така лека връзка с нея , да я чувам как е ,дали има нужда от нещо и тн ?

Сега е при майка си , до колкото знам, била плакала вечер . (според мен и е мъчно но иска да ме забрави )

Каза ми ,че не би се върнала отново в този апартамент , да си превхръяла пак багажи и тн , Мислила,че ще го освобождавам .

Тя има самочувствие,красива е , според мен , колкото и да и липсвам , няма да ми каже в прав текст - искам да се върна .

Може ли съвет ? Обмислях варианта, да я блокирам и да продължа напред - Но тя е жената на живота ми , много я обичам и не искам да се откажа.
А кучето как е?

Не те бива с пързалките.

# 17
Звучиш като жалкар. Иди на психолог. Всичко ще ти разяснят.

# 18
Кой храни костенурката мен живо ме интересува. Тя горката е самичка в другия апартамент на автора.

# 19
Кой храни костенурката мен живо ме интересува. Тя горката е самичка в другия апартамент на автора.

"Главният" апартамент не е на автора явно, щом се очаква да го освободи, след като съквартирантката се е изнесла.

Кучето, горкото, ако е истина, в някаква вила, до която може и да не се ходи всеки ден да го хранят. Ама важното е, че не реве при автора.

# 20
Да питам - последно мързелива мърла ли е или жената на живота ти? И дали случайно не си я отблъснал с натякването си каква голяма работа си, а тя за нищо не става горката?

# 21
Пак се почна...

# 22
Има една българска поговорка - Те не го искат в селото, той пита за на попа къщата.
Твоята работа е същата. Жената се чуди как да те разкара без драми - явно те познава, но ти не пускаш лесно. Остави я на мира просто.

# 23
А защо очаква авторът да напусне апартамента? Нали той плащал всичко, какъв е проблемът да си плаща още сам наемът, както до сега?

# 24
Няма временна раздяла. Жената си е събрала багажа,остави я на мира.Не знам за другите теми ,но и от тази изглежда досадник.

# 25
Тя и жена му не изглежда цвете - трайно безработна с афинитет към процедури и мигли.

Според мен е намерила по-надежден спонсор и авторът само я дразни като и лази.

# 26
https:// Според мен ако е същата тема автора просто е пренаписал историята,така както на вас ще ви хареса,нали в предната тема го изяждахте с парцалите. Авторе всеки ти дава съвет от неговата гледна точка,никой не мисли за това ти какъв човек си,нито какви травми си носиш. Но общо взето едно и също ти казват,че НЯМА СМИСЪЛ да търсиш път към нея . Най-вероятно просто чувствата вече ги няма.   Колкото и трудно да ти изглежда сега всичко ще отмине и нещата за теб ще се наредят . Просто не сте един за друг. Приеми факта ,отдай се на работа,чети книги,намери себе си . Не се връщай назад,няма смисъл .
 А на всички дето пишат без да познават човека и сипят обиди ще кажа - Смирете се малко,не го познавате човека,не е нужно да обиждате. Той е в труден период и за да пише тук има нужда от утеха,от подкрепа ,не от обиди и епитети  колко бил смотан и така нататък. А някой постави ли се на неговото място?

# 27
  • София
Звучиш ми като обсебващ нарцисист..."не ми е приятно да се прибера и да я няма" с такова поведение 8г много те е изтърпяла. Остави я на мира не мисля че и е било лесно да събере смелост да избяга от тебе. Звучиш ми притеснително като abusive партньор, да сигурно не посягаш, но мисля че си по емоционалния тормоз по това, което чета.

# 28
  • София
Звучиш ми като обсебващ нарцисист..."не ми е приятно да се прибера и да я няма" с такова поведение 8г много те е изтърпяла.
Мммда, колкото и пъти да пренапише темата, винаги ще се издаде, няма как.
Такива винаги се издават, дори само да реват, тънкажно мятат под автобуса половинката, разказвайки ги тия истории.

Аз горкан, много я обичам, тя не ме подкрепя, исках да градим бъдеще, може и аз да съм сбъркал някъде... но ме боли, че най- близкият ми човек така постъпва.

# 29
То принципно временна раздяла съществува, ама при вас не е това. Вероятно има друг, но дори и да няма ря иска да се разделите. Приеми го, недей да измисляш някакви покани за кафета и вечери, просто се отдръпни.

Общи условия

Активация на акаунт