Временна раздяла съществува ли , моля за съвет ?

• 3 803
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
В предишната тема се оплакваше, че едва ли не се счупвала от излизане вечер (подразбира се по дискотеки и барове, с алкохол и пр., харчене на пари, които няма), пък той, горкият, просто си играел вечер няколко часа на телефона, а то излизанията били от месец и нещо, след като поискала раздяла, при майка ѝ или разходка с приятелка. Ами, тя и баба ми така излизаше надвечер на пейката пред къщата, или на гости при някоя съседка, или съседките идваха.

# 31
Автора и десет теми да пусне по различен начин описано, пак ще си личи колко е токсичен.
Никоя жена не си тръгва от хубаво, авторе. Набий си го в главата и остави жената на мира!

# 32
А мъжете и те ли не си тръгват от хубаво, или там това правило не важи?

# 33
Не важи, във вселената на бг мамата, мъжът, който си тръгва, не оценява какво има, ще съжалява жестоко, мацката още същата вечер трябва да вдигне бесен купон, че се е отървала, а той със сигурност след има-няма една седмица, ще дойде със сълзи на очи да се моли на колене да се върне.

# 34
  • София
Авторът се бута там, където не е желан. Това е истината. Какво, защо и как, е трябвало да се пита по-рано, сега е късно либе за китка. А да се бута да пуска n по ред тема, в която после да не пише, не мога да си обясня какъв е смисълът. Ако и във връзката си така е действал, много неща стават обясними.

# 35
Ми не знам. Аз не познавам разделена двойка, в която мъжът да е инициатор на раздялата. Все е жената. Така, че... нЕам идея защо си тръгват мъжете. Ти кажи.

# 36
По принцип има варианти за събиране отново, аз лично много пъти съм се разделяла и събирала с мъжа ми, но във вашия случай няма такава опция. Просто се опитва заобиколко да скъса с теб, за да няма излишни драми.

# 37
  • Агент под прикритие
Няма да коментирам останалото, мисля, че останалите са изписали достатъчно.
Последния месец няколко пъти ми заявяваше , че е най-добре да си дадем почивка .
... и тук е момента да се научиш да четеш между редовете. Когато някой ти каже нещо такова, обикновено:

1. се опитва да манипулира събитията за постигане на определен угоден (за нея) резултат. (90%)
2. ти казва, че се разделяте, и това е най-"мекия" начин по който да ти го каже и който и е известен. (10%)

Който и от двата варианта да е, правилната реакция е: "Добре, нека си дадем почивка. Вземи си колкото време искаш и когато вземеш някакво решение, ме уведоми, ако искаш", след което от този момент се считаш за свободен агент и си продължаваш с живота. Ако съвсем случайно (но по-вероятно, едва ли) вземе някакво решение И мястото до теб е все още свободно, може да си помислиш дали да дадеш шанс на нещо ново.

Ама сериозно, вземи се малко в ръце, че наистина даваш вид на някой, който няма тоБките да вземе самостоятелно решение.

# 38
Героинята поне от месец и половина-два в зависимост коя от темите четете, казва съвсем директно, буквално и без заобикалки на героя, че са приключили, той обаче не осмисля съобщението и предприема неадекватни действия. Още колко пъти ще четем вариация на историята от нов профил?
Някой спомена общо 4 теми, знам за предходната, другите 2 кои бяха?

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 08:21 от Нарцùса

# 39
Май ги изтриха

# 40
Здравейте ,
Момче на 32 съм....
Според вас има ли смисъл да подържам така лека връзка с нея , да я чувам как е ,дали има нужда от нещо и тн ?
Сега е при майка си , до колкото знам, била плакала вечер . (според мен и е мъчно но иска да ме забрави )
Каза ми ,че не би се върнала отново в този апартамент , да си превхръяла пак багажи и тн , Мислила,че ще го освобождавам .
Тя има самочувствие,красива е , според мен , колкото и да и липсвам , няма да ми каже в прав текст - искам да се върна .
Може ли съвет ? Обмислях варианта, да я блокирам и да продължа напред - Но тя е жената на живота ми , много я обичам и не искам да се откажа.
Ето съвет, както и в предишната тема. Няма да й залипсваш, няма да се върне, не й е мъчно, вече те е забравила. Не е жената на живота ти, а жена от миналото ти.
Прекъсни тия "леки" отношения и си живей живота. По-млад няма да станеш, пропиляваш си годините в жалба за скъсани отношения.
Та така, момче на 32.

Общи условия

Активация на акаунт