Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Рени, ми то това ни остана само- да си намигаме от време навреме Stuck Out Tongue Winking Eye
Другите ни взаимоотношения приключиха Grinning

Май ще гледаме интервю с Ураз Heart Eyes
https://twitter.com/IgUraztr/status/1359127341734191105?s=20

Веднага да си пусне брадата отново Smirk

# 481
  • София
Фили, ето го рейтинга на ДП  от снощи. Много е паднал. Под 4 пункта е в АВ и АВС1. Но това се очакваше.

# 482
  • Яко в Матрицата...
Линде,
Скрит текст:
миналата седмица АВ беше под 3%, така че има някакво подобрение.

Джули, добре си е Уразка, като някое гаменче Heart EyesSunglasses Да дават по-бързо интервюто.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:46 от Reni - BG

# 483
  • София
Линде,
Скрит текст:
миналата седмица АВ беше по 3%, така че има някакво подобрение.

Джули, добре си е Уразка, като някое гаменче Heart EyesSunglasses Да дават по-бързо интервюто.
Ренка в две от групите Тотал и АВС1 има  голям спад. Ама няма как да се очаква невероятен рейтинг при положение, че целият замисъл на сериала вече е променен. Няма как да накараш хората да гледат някакви напъни да спасяват тотално провален сериал. Тепърва още ще пада.

# 484
  • Яко в Матрицата...
Линде, вече рейтингът е без значение, ще си изкарат сезона, това им стига на продуцентите. Ще продадат добре дизито с тези три големи имена в афиша. Значи всичко е точно Simple Smile

# 485
  • София
Линде, вече рейтингът е без значение, ще си изкарат сезона, това им стига на продуцентите. Ще продадат добре дизито с тези три големи имена в афиша. Значи всичко е точно Simple Smile
Ренка за мен рейтинга отдавна е без значение. А сега откакто и Несли и Ураз ги няма съвсем ми е все тази. Качих го защото Фили питаше.

# 486

Рени, пристрастена съм все още към тази визия Heart

Наре и Несли Heart

# 487

Рени, пристрастена съм все още към тази визия Heart

Джули, ти стана майстор на гифчетата... продължавай да ни радваш Heart Eyes

# 488
Линде Hug , мерси за рейтинга .Не ,че толкова ме интересуваше , ама от клюкария Stuck Out Tongue Winking Eye
Ураз изглежда по млад така Heart Eyes
Аз харесвах Алперен и Лейля , но не достатъчно .Седа Бокан я оцених по късно .Спомням си ,че даже тук постнах една снимка с дъщеричката и ( пак Лейля Grinning ) и писах колко се е разхубавила . Сега още ме е яд ,че си тръгна от Чудото Доктор заради страх от ковида( беше положителна без големи симптоми , но май заради малката се уплаши )  Но всеки решава сам за себе си .

# 489
# 490
Добро утро момичета!
Денят започва рано, но красиво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Джули Heart, красотата ще спаси света и нас също Joy

# 492
Привет, момичета Two Hearts

# 493
  • София
Кадир e актуализирл профила си в Instagram и e поканил всички да изберат стилът на   Нatemoglu1924 за Свети Валентин.                             

# 494
  • Яко в Матрицата...
SunglassesHeart EyesHeart Eyes

Елвис се бил казвал този сладур Grinning

Общи условия

Активация на акаунт