Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • между морето и небето
Добро утро и успешен петък Hug

Момичета, дано да познаете развитието на сериала и Мелек наистина да расте като щастливо дете, а не с тревогите на възрастните, както досега. Само тази линия ме интересува от продължението. Дано СЦ ни представят логична история за Мелек.

Еванджелин Flowers Hibiscus

# 526
Привет, момичета Two Hearts

Ей, не спряха с глупостите  Договорът й изтичал с 39 -та серия
Тццц. много лоши Неслихан и Ураз...Енгин да снима денонощно, пък те...единият дълго време два пъти в седмицата, а другият само по 12 часа... Ти да видиш Grinning

Скрит текст:

Цитат
Elena Ovchinnikova
Какая талантливая все таки наша Неслихан! 2 дня поработает и серия готова, где в основном только она в кадрах, а все остальные кто только мелькал или немножко открывал рот работали по12 часов, а самый главный актер Турции так и вообще не спал, что ж так, никак не получалось хорошо сыграть?🤗 Какой бред пишут... и не стыдно же.

Значи... не мога да повярвам как е възможно някои хора да стигат дотам.
Новостите, които ви постнах в спойлера са на рускиня, фенка на Енгин. Това нито е статия, нито коментар на Айшегюл еди коя си, която е обикновен зрител на сериала и която е лайкнала коментар/положителен за Неслихан/ в инстаграм на друга зрителка.

Рускинята представя това като новини от името на Айшегюл, а всъщност написаното е от нея си.
Та "браво" на феновете на Енгин.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 15:54 от savovas

# 527
  • Яко в Матрицата...

Голям сладур е Ураз Heart Eyes, много готино разказва как е започнал пътят му като катьор, как е отслабнал, защо го е направил. Имал чувството, че ще му дават все едни и същи роли - на пълничкия приятел на главния герой. А после като отслабнал си казал, ама тези дебелите повече страдат, повече драматични неща преживяват... Joy За ДП и Гедиз говори. Емре Кабакусак, режисьорът, го е извикал, той го е избрал за тази роля. В любовта се хвърлял слепешката, чувствата са водещи. Въпреки че са развдени, с Мелиса и Ада са едно семейство.

Накрая Хакан му подари една свещ в мраморна купичка. Ураз пита какво да прави с нея, когато свещта свърши. Хакан - вътре ще засадиш цвете, мраморът не се яде. И Ураз: "Приятели, приключваме програмата със съвсем нова информация - мраморът не се яде." Joy

Васе Heart, и аз ги четох тези неща днес, даже се чудех дали да ги слагам в темата. После ми пратиха Heart интервюто с Ураз и съвсем забравих. Тази Елена е написала това, което и аз мисля - значи Несли е толкова добра, че за два дни заснема всички сцени от серия по два часа и половина Grinning Започна се с компромати, че с Ураз са наркоманчета и заради това са ги изгонили, после подписали договори за други проекти, Ураз не искал да играе лош герой, сега пък това. Ураз в интервюто по-горе каза, че няма нещо, което не би играл.

П.П. Когато аз споделих мнение на зрител, че нещата около идването на Туба са странни, тук се изсипаха всички защитници на правата на човека, обяснявайки ми колко греша и размахвайки пръст, че в тази тема няма никаква толерантност. Сега същите тези защитници мълчат, а сигурно и харесват размножаването на клевета за Неслихан, дори са забравили и колко са толератни...

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:29 от Reni - BG

# 528
Момичета интервюто на Ураз изглежда много добро, от малкото което видях с руски превод.
Страхотни думи е казал за Несли и нейният талант. Чудесни думи и за Гедиз Heart
Абе, наше момче и голям сладур Heart

Четох при рускините, че е приел офертата за момичето от прозореца, но не знам, дали е вярно, защото чета в движение Grinning

Рени, писали сме заедно Hug

# 529
  • Яко в Матрицата...
Джули Heart, ако искаш сложи линк с руския превод Simple Smile

Да, и за Несли, и за Нелпери, и за Мерве. Намери хубави думи за партньорките си.

# 530
Джули, пишат го, че е официално... Снимките започвали края на февруари, а излъчването на сериала  през април.

# 531
  • Яко в Матрицата...
Джули, пишат го, че е официално... Снимките започвали края на февруари, а излъчването на сериала  през април.
Бре, ти да видиш. Хайде да му е честито Simple Smile

# 532
# 533
  • София
Добро утро момичета!   Привет от Несли и Кадир...

# 534
Здравейте и от мен Hug
Как сте, има ли джанти манти Joy

https://www.instagram.com/p/CLNBGdIqjyy/?igshid=1qt8mmp99iq5r

Кой по- добре от Ураз, може да опише Гедиз Sunglasses
И, да много е прав, жените искаме, някой който ни разбира Hands V

# 535
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Джули Heart, жените са се уморили от такива като Сандьо Joy Право в десетката са думите на Ураз. Е, разбра се, че има много жени, които искат точно такива мъже - да ги мачкат психически, дърпат насам-натам, да ги душат и да ги захвърлят като парцал. Дали всъщност е така, само те си знаят Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък е заради актьорът зад Ефето...

# 536
Цитат
Е, разбра се, че има много жени, които искат точно такива мъже - да ги мачкат психически, дърпат насам-натам, да ги душат и да ги захвърлят като парцал. Дали всъщност е така, само те си знаят.

Не, наистина има такива жени.
И нито един психолог не би се изненадал от това.
То си има своите обяснения.
Но аз понеже не съм психолог, съм се изненадвала, четейки коментарите под новини за домашно насилие, колко много жени се мъчат да намерят  оправдание за действията на мъжете.

А за сериалите, да - важно е и кой играе съответната роля.
Това са фенски болести.

# 537
  • Яко в Матрицата...
Варна Simple Smile, колкото и да е странно, аз се допитах до психолог по повод сериала Satisfied Имало много жени, които търпят насилие от всякакъв характер. Обяснението е просто - носи им ползите на жертва. Много по-лесно и удобно било да си в ролята на жертва... Ужасно звучи, но било доказан факт.

# 538
Удобството да се представяш като жертва е само една от причините.
Има и много други.
В повечето случаи не става въпрос за истинско удоволствие от насилието, тогава вече ще говорим за жени мазохистки.
По-скоро идва от грешни настройки в главата- семейни модели, на които са били свидетели като деца, ниска самооценка и потребност да се жертват до изтощение и саморазрушение.

Има една страхотна книга - "Жените, които обичат твърде много".
Там с реални истории е показано всичко това по великолепен начин.

Скрит текст:

# 539
Привет, момичета Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт