Момичета, дано да познаете развитието на сериала и Мелек наистина да расте като щастливо дете, а не с тревогите на възрастните, както досега. Само тази линия ме интересува от продължението. Дано СЦ ни представят логична история за Мелек.
Еванджелин

, много готино разказва как е започнал пътят му като катьор, как е отслабнал, защо го е направил. Имал чувството, че ще му дават все едни и същи роли - на пълничкия приятел на главния герой. А после като отслабнал си казал, ама тези дебелите повече страдат, повече драматични неща преживяват...
За ДП и Гедиз говори. Емре Кабакусак, режисьорът, го е извикал, той го е избрал за тази роля. В любовта се хвърлял слепешката, чувствата са водещи. Въпреки че са развдени, с Мелиса и Ада са едно семейство. 
, и аз ги четох тези неща днес, даже се чудех дали да ги слагам в темата. После ми пратиха
интервюто с Ураз и съвсем забравих. Тази Елена е написала това, което и аз мисля - значи Несли е толкова добра, че за два дни заснема всички сцени от серия по два часа и половина
Започна се с компромати, че с Ураз са наркоманчета и заради това са ги изгонили, после подписали договори за други проекти, Ураз не искал да играе лош герой, сега пък това. Ураз в интервюто по-горе каза, че няма нещо, което не би играл.

, жените са се уморили от такива като Сандьо
Право в десетката са думите на Ураз. Е, разбра се, че има много жени, които искат точно такива мъже - да ги мачкат психически, дърпат насам-натам, да ги душат и да ги захвърлят като парцал. Дали всъщност е така, само те си знаят
Или пък е заради актьорът зад Ефето...
, колкото и да е странно, аз се допитах до психолог по повод сериала
Имало много жени, които търпят насилие от всякакъв характер. Обяснението е просто - носи им ползите на жертва. Много по-лесно и удобно било да си в ролята на жертва... Ужасно звучи, но било доказан факт. 
Препоръчани теми