Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 163
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • между морето и небето

Рени, с интерес ще прочета коментара ти. Аз още си чакам "три дни яли, пили и се веселили". И едно малко Ефенце. Ох, добре, че Джейлян роди преди да се появи Ефе-младши. Представяте ли си, Мелек да му беше дала името Гедиз 😮😂.

Ураз в промовидеото изглежда по-млад отколкото в сериала. Много освободен и забавен 😄

# 511
  • Яко в Матрицата...
https://youtu.be/2QpA4eO7YP4

Мелек: Вече искам да си тръгна оттук. Отведи ме при мама, моля те! Липсва ми мама.

Най-накрая видяха, че косата на Мелек пада.

# 512
Генеральный директор Стамбульского Национального драматического театра об игре Неслихан;

Ами да, цени се таланта на нашето момиче Grinning

# 513
  • Яко в Матрицата...
Препоръчвам на тези, които са забравили какво се случва в първи епизод, да го гледат пак. Наре каза на Санджар, че Акън я е насилил, а той не й повярва и с бялата рокля, я изхвърли и остави сама да се оправя. Не повярва, че Акън е способен на нещо такова. Не сега да обяснява на Мави, че чак като се върнала с Мелек, се разбрало какво се е случило и че той не би направил такова нещо. Много е удобно за новата линия на сериала, но не е истина.

Васе, Несли се раздаде в тази роля, наистина преподаваше урок по актьорско майсторство. Но аз така и не разбрах каква беше тази легенда, а след 14-ти епизод сякаш някаква друга Наре се събуди...

Тоя Ураз Laughing, да сме запълнели празните полета...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 21:10 от Reni - BG

# 514
Препоръчвам на тези, които са забравили какво се случва в първи епизод, да го гледат пак. Наре каза на Санджар, че Акън я е насилил, а той не й повярва и с бялата рокля, я изхвърли и остави сама да се оправя. Не повярва, че Акън е способен на нещо такова. Не сега да обяснява на Мави, че чак като се врънала с Мелек, се разбрало какво се е случило и че той не би направил таквоа нещо. Много е удобно за новата линия на сериала, но не е истина.

Joy Joy Joy

Точно, както е удобно за новата линия, Наре да зареже детето си, но всички които сме гледали знаем, че тя не би го направила Sunglasses

# 515
Рени, ами като се започва да се гледа след повече от половината сериал...какво си разбрал, нищо. Нито познаваш характера на героите, нито постъпките им.
А пък сценаристите/и старите, и новите... удобно  ги хваща амнезия като пишат.

Цитат

Тоя Ураз Laughing, да сме запълнели празните полета...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 21:31 от savovas

# 516

Ох, това е много тъжно. Чак ми се прииска посланика наистина да я заведе при майка и.

# 517
  • Яко в Матрицата...
Джули, скъса ми сърцето това дете Sob Но явно ревнува от Мави, освен това и болестта. Халисе с право го смъмри Санджар.

# 518
  • между морето и небето
Ох, много тъжно ми стана за хубавото дете. Дано да не се заиграят със състрадателната му душа, но според мен натам ще тръгнат нещата.

# 519
  • Яко в Матрицата...
Ще се случи нещо и Мелек ще започне да харесва Мави. Дано поне дъщерята да е щастлива, щом майка й не успя да бъде.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 08:11 от Reni - BG

# 520
  • между морето и небето
Рени, дали Мелек ще е щастлива с подменената майка? Дали тогава копнежът 'и по истинската майка ще изчезне? Връзката между тях беше изключително силна. Или ще се представя за щастлива, за да не нарани Ефето и не пречи на връзката му с поредната жена. То развръзката е ясна, колко удобно, ще съберат неоправдан и неразбран мъж от легендарната си любов, с нещастна жена, изгубила детето си, и дете, изоставено от майка си. И хепи енд. Направо да преминават към малкото Ефе.

# 521
  • Яко в Матрицата...
Габи, чак малко Ефе едва ли ще ни покажат, но съм сигурна, че Малек и Мави ще започнат да се разбират.

# 522
  • между морето и небето
Габи, чак малко Ефе едва ли ще ни покажат, но съм сигурна, че Малек и Мави ще започнат да се разбират.
.

Рени 😉, не може да не наградят Ефето и зрителите с едно сладко 👶, дори да е в проект. А затова, че М&М ще се разбират и заобичат повече от истински майка и дъщеря, съм сигурна.

Ох, само щуротии ръся 🙄. Край

# 523
Сърчицето на бедната Мелек трябва да се успокои, за да може да продължи напред. Със сигурност Мави ще изиграе ключова роля в това. Какъвто и да е нейният случай, вероятно тя и дъщерята на Ефето ще си помогнат взаимно и ще изградят ново начало.
Но за да си дадат тази възможност, Мелек трябва поне малко да разбере и приеме решението на майка си. Не мисля, че Мави или Санджар са в състояние да обяснят  необяснимото на детето. Единствената, която може и винаги е могла е Наре. В този ред на мисли се надявам Санджар да е запазил парчетата от скъсаното от Мелек писмо на мама и тя все пак да го прочете.
Вярвам, че Наре може да успокои сърцето на дъщеря си, както никой друг и да и помогне, както никой друг.
Мисля, че СЦ дължат това, както на Наре, така и на Мелек. Дано не отнемат последните думи на пъстрата птичка към дъщеря и. Мястото им не е в кошчето за боклук!

Добро утро момичета!
Аз, пак рано, рано Sunglasses

# 524
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Джули Heart, скъсаното писмо също беше нещо нелигично, но да го отдадем на яда й. Не вярвам Санджар да го е запазил, нито че ще позволи на Гювен да я заведе при майка й. Фокусът ще се прехвърли върху отношенията между Мави и Мелек. И дано Мави помогне на Мелек.

Общи условия

Активация на акаунт