Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 165
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Какво ли мисли Елвис за рапирането или там, както се казва на шофьора Sunglasses

https://twitter.com/IgUraztr/status/1359530333356589071?s=20

Heart Eyes

# 496
  • Яко в Матрицата...
Елвис гледа така жално, сякаш иска някой да го спаси Joy

# 497
Попаднах на въпрос в ТТ, какъв характер бихте искали да пресъздаде Несли в следващата роля?
Иска ми се нещо силно, биографично и по- малко ревливо, например...

# 498
  • Яко в Матрицата...
Джули, аз пък искам да играе в комедия Grinning

# 499
Защо не, Рени Heart Eyes
Нещо, като сватбата на моя най- добър приятел Grinning И най- добрият приятел да е Ураз Joy

# 500
Джули, аз пък искам да играе в комедия Grinning
И аз искам да я видя в комедия Hands Thumbsup

# 501
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Да сложим “лошата” майка, която си игра на щастие и не пожела да се омъжи за бащата на дъщеря си. Гледах последната серия на ДП, имам какво да кажа, но ще ви го спестя Satisfied

# 502
Рени, сподели и без това няма друго за обсъждане.

И аз видях при рускините обяснението на Санджар за случилото се между него и Наре, вероятно пред Мави. Исках да го коментирам, но после го изгубих и нямах време да го търся отново Grinning

Когато очите говорят Heart

Добро утро момичета!

# 503
  • Яко в Матрицата...
Джули Simple Smile
Скрит текст:
За това, което се случва в момента в сериала, отговорност носят предишните сценаристи. Новите се опитват да продължат някак си, но... Защо отново Ефето е в ролята на жертвата... Опитва се да се самобичува, но никак не му се получава. Най-много ме подразни, че Наре след години му била казала, че е премълчала за това, че не е девствена, за да не стане той убиец. Може би някой трябваше да си направи труда да изгледа първата серия поне.

ДП е глобен от турският СЕМ, заради думите на бащата на Боз, че Ефето правилно е постъпил като е изхвърлил за косите невярната Наре в първата брачна нощ... Това също е показателно за това какво искат да направят новите сценаристи. Сложиха дестана в устата на един болен човек, като по този начин обезцениха всичко, показано дотук, за пореден път.

Нещо весело ми споделиха Heart EyesSunglasses

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 11:12 от Reni - BG

# 504
  • София
Нашите слънчеви патрони

# 505
Кадир на път за бизнес среща.

Казал е, че няма да коментира евентуален бъдещ проект.
Много хубав е героят на Несли, нищо че е леко мрачен Heart Eyes

Рени, аз не откривам цитата от Санджар при рускините, а честно казано и нямам нерви да ровя. Но, точно с това усещане останах, след като го прочетох- жертва Sunglasses Такъв ще си остане докрай- все някой друг му е виновен Smile

# 506
ДП - 1:31:50
          2:10:50

# 507
Привет, момичета Two Hearts

Grinning

# 508
  • Яко в Матрицата...
Джули, аз и други неща мога да коментирам Joy

https://vk.com/urazkaygilaroglu?z=video-40138848_456240473%2F7c1 … pl_wall_-40138848

Утре в 16:00 местно време (при нас 15:00) ще излъчат в ЮТ интервю с Ураз. Mekanın Sahibine Geldik се казва предаването. Накрая на анонса интервюиращият казва, че му потекли сълзи от смях. Представям си каква е била забавата при заснемането Joy

Васе Two Hearts

# 509
Рени Heart

Любимите животинки на патроните Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт