Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Наздраве Wine Glass

Днес са започнали снимките на втория филм от сътрудничеството на Нурлан Коянбаев с фирмата на патроните Alim Yapim. "Отивам на училище" се казва и се снима в Алания.

https://twitter.com/neskadfanss/status/1360877850849652739

# 556
  • Яко в Матрицата...

Ураз в нова реклама Sunglasses Според мен, трябва да поспре малко с тия реклами...

# 557
Кого виждам в темата Kissing Heart

Еви, добре дошла отново!

Що бе Рени, на мен няма да ми омръзне Stuck Out Tongue Winking Eye Нека снима Smirk

# 558
Еви Heart Hug Flowers Hibiscus добре се завърнала Grinning

# 559
Дружки Heart

Един от трейлърите на Дъщерята на посланика за Univision

Ако правилно съм разчела, Фили ще ме поправи Kissing Heart

"Двама приятели в битка за любовта" Heart Eyes

от 2 март започва

# 560
  • Яко в Матрицата...
Така е, Еве. “Двама приятели в една битка за любовта”... И нито дума за дестана Rolling Eyes

# 561
  • между морето и небето
Хм, да, акцентът наистина е върху битката между Санджар и Гедиз. И защо ми се струва, че в промото Гедиз има повече " екранно време"от Ефето. На дестана изобщо не наблягат. Не се споменава в нито една реплика. Хареса ми дублажът на Гедиз.

# 562
Добро утро момичета!

Промото, наистина акцентира върху съперничеството на приятелите, но още след първите епизоди на зрителите ще им стане ясно, че пред Наре не стои избор. В тази история Гедиз винаги е бил обречен... Поне аз го усещах така.
А, колко щеше да е хубаво, ако поне за момент Наре се бе замислила и за другата перспектива Grinning

# 563
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Джули, с този характер на Наре не е ясно какви щяха да са шансовете на Гедиз Joy Но е факт, че Гедиз не се отказа от нея, въпреки всичко и всички. Не исках обаче той толкова да страда. Можеше да си вземе шапката и да се върне в Америка, а пък Наре и Ефето да си оправят чувствата, да си играят на щастие или на нещастие, или да правят там каквото им харесва...

# 564

Джули, с този характер на Наре не е ясно какви щяха да са шансовете на Гедиз Joy

Joy

Наре се промени в последния епизод. Всички се промениха... Май се умориха от легендата Grinning
Наре замина. Намери семейство и корени на дъщеря си и я изостави. Логика с предходните и действия- нула Smirk
Санджар избра да не я последва, а да изгори миналото. Логика- нула Smirk
Каврук, най- големият привърженик на пъстрата птичка, каза, че тя за тях вече не съществува. Логика- нула.
Мелек скъса последните думи на майка си, която до вчера бе всичко за нея. Логика?
Последното обаждане на Наре до Гедиз има хиляди логични причини и една напълно лишена от смисъл предвид досегашната история Smirk Но като се има предвид изброеното по- горе, може би Гедиз имаше повече шансове, отколкото си мислим, Thinking Но съдбата не позволи Smirk

Усетихте ли как извъртях нещата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
Здравейте, момичета Hug
Не се знае накъде щеше да се развие действието. Ако си спомняте, в една серия Санджар със сълзи на очите убеждаваше Гедиз, че Наре никога не би обикнала друг. По себе си знаел човекът. Да, ама не. Щом праволинейното ефе може да свърне, значи и пъстрата птичка е можела. Значи е имало шанс и за Гедиз и Наре. Лично смятам, че Гедиз можеше да излекува Наре. Нещо, с което Сандю така и не се справи, тъй като слагаше на първо място собствените си болка, чувства, чест-мест и прочее Stuck Out Tongue Winking Eye

Гедиз имаше големи шансове, Джули Sunglasses

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 11:52 от Еванджелин

# 566
Пивет, момичета Two Hearts

# 567
  • Яко в Матрицата...
Еве, шансове винаги има, стига човек да отвори сърцето и ума си за други възможности. Гедиз преди всичко искаше да види щастлива и излекувана Наре. Винаги е заставал зад нейните интереси, дори и да е вървял против себе си. Не се оплакваше наляво-надясно и стоеше зад думите и действията си. Разбира се, че направи грешки, но понесе отговорността за тях, без да се оплаква и оправдава.

Джули, няма смисъл да търсим логика Grinning

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:27 от Reni - BG

# 568
  • София
Напускането на Неслихан Атагюл от телевизионния сериал "Дъщерята на посланика" предизвика обществен резонанс както сред турските, така и сред чуждестранните фенове на актрисата и проекта.
Нейното излизане от сериала продължава да се коментира. Има толкова злостни и недобронамерени изказвания. Попаднах на една, която с такава неприкрита злоба и ирония коментираше, че тя симулирала болест. Нищо й нямало, снимала се с мъжа си. Дори се радва, че след като Несли напуснала сериала, вече на сета се възцарил мир и спокоствие. Като че ли преди това са воювали там. Откакто я нямало вече никой не ревял в сериала и всичко течело по мед и масло. Излиза, че тя сама си решава да реве. Сценаристите я молят да престане но тя не, продължава да си реве. 
По този повод известната турска рецензентка на филми Бирсен Алтънташ пише за разговора си с продуцентите на сериала и съобщава следното:

„Теглото на Неслихан е спаднало до 45 килограма през последните седмици и тя е много уморена. Въпреки това тя продължи да работи независимо от неразположенията. Доскоро тя е  давала най-доброто от себе си. Едва когато става въпрос за хоспитализация, тя спира да работи. В пресата се разпространяват слухове, че Неслихан е напуснала заради качеството на сценария, твърди се, че той не й е подхождал. Не е вярно. Неслихан работи до изтощение и причината за напускането й бяха само здравословни проблеми “, пише Алтънташ.

"Неслихан получи предложение за участие в проекта за дигиталната платформа преди няколко месеца, но го отказа, предпочитайки да работи в телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", цитира коментаторът на мениджъра на актрисата.

Ето затова аз продължавам да си стоя на тезата, че Туба трябваше да продължи образа на Наре, а не да влиза, като нов герой. Така и тя щеше да продължи да реве. Да видим тогава нейните фенки дали щяха да харесат образа й. То така е много лесно. Влизаш в сериала, сменя се целият сценарий заради този нов образ и готово. Ти си бял и добър, а Несли лоша. Реве, тръшка се и вече е нетърпима.

Гледах от любопитство последната серия. Ами какво да ви кажа. Пълна скука. Нищо не се случва. Туба е много далеч от предишните си образи. Но то и няма какво да показва с този залязващ сценарий.

# 569
Линде Joy Хич да не ти пука, душко. Сценария се променя според възможностите Stuck Out Tongue Winking Eye

Бюлент Шакрак се сбогува с екипа, написал е хубави думички Heart

https://www.instagram.com/p/CLUIgF6svgb/?igshid=omint5tblm4x

Част от поста му:

Благодаря на много скъпите ми Неслихан, Ураз, Енгин, които изпълниха по най-добър начин "локомотивния си дълг".

Общи условия

Активация на акаунт