Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 32 886
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
Малко усмивки от Кадир Grinning

# 91
  • Яко в Матрицата...
Да се снима бързо там и да си намери нов проект. Може и да не е в главна роля, важното е да се кефи на това, което прави.

# 92
Като гледах хубавите снимки на Наре и Гедиз от началото на ДП , които е публикувала Еви , още не мога да разбера защо СЦ създадоха този хубав образ на съвременен мъж - мечта , а после го съсипаха ? Ще кажете , защото затъмни ГГ . Ами да не бяха направили Санджар такъв неандерталец .Добре момче от народа с комплекси от космополитната  аристократка ,но нали бяха минали години , той забогатял , разбра се ,че е умен и хитър ...нейсе , онези двете си бяха неадекватни . Няма да се дразня и да ви дразня .
Ще видим какво чудо ще да е този ситком , но и аз очаквам чаровния Ураз в следващ проект - сериал .
Лека нощ , дружки Heart Eyes
P.S Аз все критикувах Кадир за външния вид , но сега наистина се е разхубавил .Браво , с тази млада газелка трябва да се поддържа Grinning

# 93
Филе, аз бих казала, че се опитаха да съсипят образа на Гедиз, но не успяха Sunglasses

# 94
  • Яко в Матрицата...
В последната серия заковаха поредния пирон в ковчега на Ефето, въпреки че целта беше да направят обратното.

# 95
  • Кърджали
Това с погребението беше много гадно измислено.

# 96
Добро утро, дружки Kissing Heart
Да се отбележим в четвъртък Sunglasses Хубав ден пожелавам на всички, дано и нещо ново научим за патроните и сие Heart Eyes

# 97
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee

Еве Heart Чакаме новини и се оглеждаме Grinning

# 98
Рени, веднага нося новини. Хванали са Ураз на излизане от офиса на Джем Йълмаз.

https://twitter.com/ozle35/status/1354700407709294594?s=09

# 99
  • Плевен / София
Усмихнат ден и от мен.... Kissing Heart

# 100
  • Яко в Матрицата...
Еве Kissing Heart, браво на теб! Simple Smile Жалко, че не мога да го чуя сега...

Как не го е срам Ураз? Едва свършило дизито, ходи по работни срещи... Rolling Eyes Явно е трябвало да седи гладен, защото убиха героя му JoyJoyJoy

# 101
Рени, не съм те питала, но сега се сетих. Според теб, има ли връзка между фактите, че обявиха новите сценаристи на 22 декември, а на 23 декември Туба изведнъж се сети да качи сцена от КПА?
Стана ми интерено сега, като заговорихме на тази тема Grinning

# 102
  • Яко в Матрицата...
Рени, не съм те питала, но сега се сетих. Според теб, има ли връзка между фактите, че обявиха новите сценаристи на 22 декември, а на 23 декември Туба изведнъж се сети да качи сцена от КПА?
Стана ми интерено сега, като заговорихме на тази тема Grinning

Еве, по-мъдри хора от мен са го казали, а и от опита си съдя, че няма нищо случайно в този живот. Доказателства за това са ми се поднасяли многократно. Както знам, че и за всяко нещо се плаща определена цена. Ако си готов да я платиш, ако осъзнаваш, че действията ти водят след себе си определени резултати, значи всичко е наред.

# 103
# 104
  • Яко в Матрицата...
Оф, тия пък жълтури - имал ли си девушка... Ма за какво му е? Само проблеми Joy

Браво на Ураз, отишъл е да види Несли, истински приятел! Heart

Общи условия

Активация на акаунт