Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Чок мерси, Васе Kiss

Рени, готово, джанъм Simple Smile

# 256
Рени Heart

Скрит текст:
Аз имам програма за правене на гифчета. Свалям видеото от Туитър, Инстаграм и т.н. След което правя гифа. Ако видеото е кратко, пускам го цялото за гиф. Ако е дълго, избирам моменти и правя няколко поотделно, защото иначе файловете са много тежки/имат много МБ/ и не могат да се качат в никой хостинг за изображения и гифчета, следователно и тук.

# 257
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

# 258
Добро утро момичета!

Снощи четох, че епизод 19 от Кара Севда е гледан повече от 67 млн. пъти в  youtube Sunglasses Hands Clap

Чудесните оценки за Несли, Ураз/ Наре, Гедиз много ме радват Heart Несли е ясна, но като се сетя, колко пренебрежителни коментари съм прочела относно Ураз...Grinning
Изпитвам голямо задоволство Sunglasses

# 259
  • Яко в Матрицата...
Джули Heart Eyes

Ураз на път с Ада и дъщерята и съпруга на мениджърката си... Сабах сабах къде отиват Joy

https://www.instagram.com/p/CK0gM4srMIV/

Хванали са Несли и Кадир в Етилер. Казала е: "Както виждате, по-добре съм. Като направя две крачки и се уморявам, но най-малкото така започнах повече да се включвам в живота. Добре съм." Свалила е 5 килограма. Лекарят я е посъветвал да напусне сериала. Трябало да си почива. Организмът й не можел да се справи с интензвното темпо и по тази причина напуснала.

# 260
Джули Heart Eyes

Ураз на път с Ада и дъщерята и съпруга на мениджърката си... Сабах сабах къде отиват Joy

https://www.instagram.com/p/CK0gM4srMIV/

Хванали са Несли и Кадир в Етилер. Казала е: "Както виждате, по-добре съм. Като направя две крачки и се уморявам, но най-малкото така започнах повече да се включвам в живота. Добре съм." Свалила е 5 килограма. Лекарят я е посъветвал да напусне сериала. Трябало да си почива. Организмът й не можел да се справи с интензвното темпо и по тази причина напуснала.

Мерси за инфото, Рени! Миличката тя, много ми е мъчно за нея. Head Band Дано лечението и даде бързи резултати и да си живее нормално живота. Heart

# 261
  • Яко в Матрицата...

Една по-ясна снимка. Кадир изглежда добре, но много е побелял...

Priya, много е отслабнала. На 50 кг. загубата на 5 кг. си е 10%, много е... Радвам се, че с Кадир са усмихнати и че не са се заседели вкъщи.

# 262

Priya, много е отслабнала. На 50 кг. загубата на 5 кг. си е 10%, много е... Радвам се, че с Кадир са усмихнати и че не са се заседели вкъщи.

Тя сигурно и за това е с тонове дрехи върху себе си, да не си личи. Но наистина още в сериала е имало сцени, в които си личеше колко е слабичка. И пак дрехите я спасяваха тогава. Моля се за нея! Heart

# 263
Здравейте дружки Hug
Надявам се Несли скоро да си възвърне 5 кг ! Ще стане още по красива , защото на 167 50 кг да ок , но сегашното и тегло е плашещо . Има и бои за мъже , другият вариант за Кадир е да се построява късо и да забрави за джунгла на главата си иначе ще заприлича на актьора от Истанбулска невеста - незаконния брат Joy

# 264
Рени, благодаря за инфото Hug
Не знам, дали не е фенска измислица, но не е искала да коментира влизането на Туба в Дъщерята, просто е пожелала успех. То, тя, какво да каже всъщност Blush

Според мен на Кадир му отиват белите коси Smirk То на хубав човек всичко му върви Smiley
Важното е, че винаги са усмихнати, дори и когато не са в топ форма, особено Несли Heart
Сигурно, за това все още срещам коментари от сорта, че непрекъснато пуска снимки и изглежда твърде здрава, за да не може да продължи с Дъщерята Smirk

Надявам се скоро да се възстанови напълно и да влезе в обичаен ритъм Heart

# 265
  • Яко в Матрицата...
За Туба, какво повече да каже... Успех й е пожелала. Турските жълтури не са много тактични, та може и да са я питали за нея.

Джули, отиват му белите коси на Кадир, така е. Но сякаш изведнъж много побеля. И преди имаше бели коси, но заради прическата ли, заради нещо друго ли, сега ми се виждат много повече.

# 266
Привет, момичета Two Hearts

# 267

Grinning

Помните ли тази сцена Sunglasses

Да обичаш като Гедиз Heart

# 268

На този канал в САЩ даваха ФХ и КС. Дъщерята е 3-тия сериал с Неслихан...Интересно е как ще възприемат епизодите след 37- ми епизод...

ПП Рени, къде ти изчезна поста...Тъкмо да го отворя и....

# 269
  • Яко в Матрицата...
Васе, изтрих го Joy Вместо гифче, снимка излезе... Нейсе.

Thinking Замисълът на тази снимка ще да е много дълбок...

Хайде, да им е честито на започващите да гледат сериала сега.

Общи условия

Активация на акаунт