Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Джули , много е хубав Кадир тук .Така с късата коса го харесвам най много . Не само харесвам мъже с къса коса , но на вече леко прошатващите се е задължително . Моят мъж ,понеже е рус няма и един бял косъм гадюхата ( за разлика от мен - първият ми бял косъм беше в 12 клас , но да живеят боите за коса Grinningн)  , ама и той е късо подстриган  .Слуша ме Joy
Ох ,отклонение с това посивяване , но много ме разсмяхте тази вечер Simple Smile
Аз гледам Влад по БТВ , римейк на Езел по мотиви от Монте Кристо , сценарият е хаотичен , обаче актьорът Влад е голям сладур Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
  • между морето и небето
Ооо, и аз да повторя, много хубав Кадир.

Защо така опадаха толкова герои/ актьори🤔? То не останаха такива, на чийто фон да изпъкват добродетелите на Ефето.
А Хилда/ Елван напуска ли? Нали имаше слух, че и тя ще излиза от сериала.

# 587
  • Яко в Матрицата...

Габи, едни си отиват, други идват... Simple Smile

# 588
Озлем Чакар Ялчинкая - Рефика също излиза от сериала, да имате хабер Grinning
Интересно нея как ще я изкарат, или никак. Все едно не я е имало?

За Елван няма инфо официално, ама може да поостане. Нали й вкараха нов кавалер... Пък и трябва да остане някой в дизито, не може само със солистите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
  • между морето и небето
Озлем Чакар Ялчинкая - Рефика също излиза от сериала
... Пък и трябва да остане някой в дизито, не може само със солистите Stuck Out Tongue Winking Eye

И тя ли? Пред кого ще рецитира с навирена глава Халисе?

Ааа, може и само със солистите. Те са си самодостатъчни, и на снимачната площадка, и извън нея. Нали се е възцарил всеощ мир и спокойствие.

# 590
Айде, Кахро клекна, предаде се пред Гедиз Боз Grinning
Много са сладки бе Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1361410406959489032

# 591
  • Яко в Матрицата...
Айде, Кахро клекна, предаде се пред Гедиз Боз Grinning
Много са сладки бе Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1361410406959489032
Къде ще ходи Simple Smile

# 592
  • София
Както са тръгнали един по един да напускат накрая да не гледаме моноспектакъл на Санджар ефе...

# 593
  • Яко в Матрицата...
Както са тръгнали един по един да напускат накрая да не гледаме моноспектакъл на Санджар ефе...
Няма лошо, нещо различно в турско дизи Wink

# 594
  • София
Няма лошо, нещо различно в турско дизи Wink
Пък и фенките му най-накрая ще са щастливи, че няма да има кой да го ядосва и дразни. 

# 595
  • Яко в Матрицата...
И какво стана, Мелек има проблем, но Ефето не седи при нея, а отива при напълно непознатата Мави, за да го утеши него 🤦

# 596

Аз гледам Влад по БТВ , римейк на Езел по мотиви от Монте Кристо , сценарият е хаотичен , обаче актьорът Влад е голям сладур Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма как да ме спечели мене Влад...след като съм гледала Езел/и досега ми остава един от фаворитите в класацията/. Помня го, все едно съм го гледала вчера.
Аз съм се отдала на Малки престъпления...Маръшлъ/там си чакам превода Grinning

# 597
  • София
И какво стана, Мелек има проблем, но Ефето не седи при нея, а отива при напълно непознатата Мави, за да го утеши него 🤦
Дали фенките на Санджар ще го оправдаят? Защото не спряха да бълват срещу Наре, че не си гледала детето.

# 598
  • между морето и небето
Милото дете, докога ще страда.

След поста на Рени, прескочих в youtube да видя какво става. Мелек отново е изоставена след самосъжалителните ревове на Ефето. Отиде да го утешават отново 🤐. И горкото момиченце ,след като видя баща си в ремонтирана за нея колиба, в необичайна близост с новата му утеха, не намери друг изход, освен да избяга при дядо си. Хубав, лош, то друг остана ли му на това дете. Сцената беше добра и посланикът наистина със загриженост прие Мелек.

# 599
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Постъпката на Ефето след като е разбрал, че Мелек има проблем, я прибавям към списъка на Джули “логика - нула”. Ефето, което познавам, щеше да стои някъде близо до дъщеря си, в конака, и да се жалва на Каврук или на Зехра, най-много на Гедже. Желанието на го сближат по-бързо с Мави води до ето такива неща. А можеше поне 1 година да мине. Пак щяха да запазят Мелек и да я впишат в историята, но нямаше да изглежда толкова изсмукано от пръстите. Този нездрав интерес към една непозната, желанието му да е около нея и да контролира нещата седмица две след като любовта на живота му го е напуснала, е не само нелогичен, ами и дразнещ. Когато човек има такъв проблем пред себе си, той се събира и търси решение, не ходи да реве на чуждо рамо какъв лош баща е. Смятам, че предишният Санджар би направил същото - щеше да започне да рови в интернет и да търси специалист, който да помогне на дъщеря му.

И нещо с аромат на пролет за разведряване Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт