Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Рени, не ги разбираш ти тези работи Stuck Out Tongue Winking Eye
Все пак говорим за бащата на годината! Няма ли право да подпре глава на нечие рамо, да изплаче мъката си?
Джули ли беше пуснала обяснение за двойния стандарт?
Мелек трябваше да расте с двамата си родители на всяка цена, щастието на детето трябваше да е над всичко... Поне до преди няколко епизода Smirk

Наре като оставяше дъщеря си, Мелек не беше ли с баща си?
А когато беше с въпросния баща, пак имаше кой да се грижи за детето.

Еехх...

# 601
  • Яко в Матрицата...
Еве, знам си аз, че не съм някакъв велик капацитет, а средностатистически хейтър Joy

# 602
  • София
Добро утро момичета.  В този студ ви черпя по едно горещо кафе.

Относно серията от снощи, нищо неочаквано. Рейтингът съвсем предвидимо пада след всяка следваща серия. Ако някои са очаквали друго, явно все още си живеят в техен си, нереален свят. Пък даже и се сърдят, когато някой каже, че сериала върви към пълен крах. Готови са да гледат всякакви "бози".

# 603
Еве, знам си аз, че не съм някакъв велик капацитет, а средностатистически хейтър Joy

Joy

Линде, нищо не разбират и тези хорица в Турция, бе Mask

Добре, че пуснаха фотосесията непосредствено преди серията, че щеше да е още по-зле. Катеренето не помогна Sunglasses

# 604
  • София

Joy

Линде, нищо не разбират и тези хорица в Турция, бе Mask

Добре, че пуснаха фотосесията непосредствено преди серията, че щеше да е още по-зле. Катеренето не помогна Sunglasses
Турските зрители са като нас, заблудени и неразбиращи. Как може да не харесват двойката Енгин + Туба. Според някои, самата комбинация, а не сюжета,  е достатъчна за това сериала да бъде най-успешният.

# 605
  • между морето и небето
Провет Hug,
Рени в групата на средностатистическия хейтър не си сама Stuck Out Tongue Winking Eye.

Друго е да си Ефе, който трябва да се погрижи за мъките на всички свои поданици, особено ако са нови и то от женски пол, друго е да си ага и да проявяваш съпричастност и помощ.

А за фото сесията Close .

# 606
  • Яко в Матрицата...
Линде, актьорите нямат вина, правят каквото могат, за да спасят нещата. Енгин и Туба стоят много добре един до друг, хармонична двойка са. И фотосесията на мен ми хареса, не знам защо ги похабиха така. Но само едната хармония няма как да спаси сериал с такива дупки в сценария.

# 607

Турските зрители са като нас, заблудени и неразбиращи. Как може да не харесват двойката Енгин + Туба. Според някои, самата комбинация, а не сюжета,  е достатъчна за това сериала да бъде най-успешният.
Линде, тези някои са в пълна заблуда. Хората следят историята, а не главните актьори.

https://televizyongazetesi.com/sefirin-kizi-hayranlar

С руски превод.

Скрит текст:
Поклонники «Дочки посла» будут в ярости, но рейтинги говорят о том, что она идет в финал!zyonGazetesi.com / Деталь - Новая эра в сериале «Дочь Сефирина» не наступила… Рейтинговые результаты сериала продолжают оставаться плохими. Поклонники «Дочери посла» злятся, когда мы говорим, что это путь к финалу. Однако солнце не покрыто слизью… К сожалению, вакцина Tuba Büyüküstün не подействовала…

На днях Star TV приняла окончательное решение относительно сериала Sol Yanım. Сериал прощается с экраном 12-й серией, которая выйдет в эфир завтра вечером. Так почему он принял окончательное решение? Потому что их рейтинги упали. Так каково положение дочери Сефирина? Рейтинги продолжают снижаться каждую неделю.

В то время как спектакль «Дочь посла» в этом сезоне мог получить оценку 6, теперь он потерял значительную часть своей аудитории. Результаты 40-го выпуска, который транслировался вчера вечером, также ясно говорят о том, что он приближается к финалу ... Подумайте о сериале, который теряет значительное количество зрителей во всех группах аудитории, и это снижение не может быть остановлено ... Это положение дочери посла ...

После того, как Неслихан Атагюль и Ураз Кайгылароглу расстались, все редактирование сериала на сегодняшний день исчезло. Сейчас сценаристы стараются создать новую художественную литературу. Однако очевидно, что эта новая фантастика пока не работает ...

Дочь посла, которая закончила день 15-й в сумме, была только 17-й в группе AB. Для серии, которая вчера вечером заняла 13-е место в группе ABC1, эти результаты также объясняют, что спад, который продолжается в течение нескольких недель, продолжается.

Что еще более беспокоит, так это то, что изменения в истории больше не будут столь эффективными. Дуэт Энгина Акюрека и Тубы Бююкюстюн был великолепен в сериале Kara Para Aşk. Они также очень хорошо ладили с дочерью посла. Однако зрители смотрят на сюжет, а не на главных героев.

Глядя на результаты зрителей, отказавшихся от дочери посла, которая движется в другом направлении, чем рассказывалась ранее, мы переходим к сериалу ATV «Мараш».

Вчера вечером в группе АВ сериал опустился до 2-х баллов. В то время как ABC1 и total немного лучше, нисходящий тренд должен измениться.

Другими словами, если на следующей неделе рейтинг дочери посла серьезно упадет, это станет подтверждением того, что ее возвращение на путь очень трудное.

Решающее значение имеет 41-я серия сериала, который выйдет в эфир в понедельник, 22 февраля. https://televizyongazetesi.com/sefirin-kizi-hayranlar..

И...

Народ в твиттере уже начинает сравнивать серии, где играла Неслихан с рейтингом 6-7%, с новыми сериями. Конкретно сравнивают те серии, где сценарий был еще более-менее адекватен, т.е. до 35 серии, когда сценаристы решили поженить Наре с Гедизом и последующий отъезд "Наре".

Привет, момичета Two Hearts

# 608
  • София
Линде, актьорите нямат вина, правят каквото могат, за да спасят нещата. Енгин и Туба стоят много добре един до друг, хармонична двойка са. И фотосесията на мен ми хареса, не знам защо ги похабиха така. Но само едната хармония няма как да спаси сериал с такива дупки в сценария.
Ренка, точно това имах предвид. Те могат да са хармонични, но не на всяка цена. Ако в един сериал им се е получило това не значи, че автоматично във всички проекти ще са успешни. Права си в това, че ги похабиха.
Много по-добре щеше да ги запомнят хората от КПА.

Васе много хубава статия. Съвсем точни определения са дали: "Хората следят историята, а не главните актьори"
Точно това не искат да разберат някои фенки на Енгин. Не може да смениш главната героиня, да промениш основно сценария и да чакаш да има подем. Най-логичното, което можеше донякъде да спаси сериала беше Туба да продължи да изпълнява ролята на Наре. Сменя се само самата изпълнителка, а не героинята.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:33 от БлагаВест

# 609
Рени Hands Thumbsup
А можеха отново да ги съберат в съвсем различен сериал и да постигнат резултатите от КПА.

# 610

Аз гледам Влад по БТВ , римейк на Езел по мотиви от Монте Кристо , сценарият е хаотичен , обаче актьорът Влад е голям сладур Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма как да ме спечели мене Влад...след като съм гледала Езел/и досега ми остава един от фаворитите в класацията/. Помня го, все едно съм го гледала вчера.
Аз съм се отдала на Малки престъпления...Маръшлъ/там си чакам превода Grinning
Сценарият е несравним , Езел е много по добър , но актьорът , който играе Влад е много чаровен Grinning

# 611
  • Яко в Матрицата...
Линде, Туба нямаше да се съгласи да играе Наре, но можеха да намерят някоя млада актриса. Една две серии щеше да има брожения, но после зрителите щяха да свикнат, именно защото историята е важна, а не актьорът.

Случилото се с Туба навежда само на една мисъл - искат да продават сериала добре извън Турция. Ако реакцията на турската публика е положителна - супер, ако не - няма проблем.

# 612
Не, че нещо, но дори и да беше се съгласила, как виждате Туба в ролята на Наре? Правилно е преценила жената, според мен. Особено след Неслихан...

# 613
Линде, Туба нямаше да се съгласи да играе Наре, но можеха да намерят някоя млада актриса. Една две серии щеше да има брожения, но после зрителите щяха да свикнат, именно защото историята е важна, а не актьорът.

Случилото се с Туба навежда само на една мисъл - искат да продават сериала добре извън Турция. Ако реакцията на турската публика е положителна - супер, ако не - няма проблем.
Рени, те хубаво искат да го продадат...обаче питат ли се как и чуждестранните зрители ще възприемат продължението...явно, не, щом забъркаха тая каша.

# 614
  • Яко в Матрицата...
Васе, Hands Plus1 Парите явно са били по-важни. Може и някакви ангажименти да са имали, задължения по договори, но някои неща изглеждат меко казано недомислени.

Общи условия

Активация на акаунт