Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 131

• 33 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Васе, Hands Plus1 Парите явно са били по-важни.
А, със сигурност...Още с АФК го показаха...Само че там с 3-ти сезон се сринаха и хората можеха и да не си го причиняват, а тук по средата на историята се омазаха.

Едно усмихнато Елифче Heart

Сторито на Несли днес Grinning

https://www.instagram.com/stories/neslihanatagul/2510257800393647652/

С буквичката на любимата жена Two Hearts

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:48 от savovas

# 616
Когато човек има такъв проблем пред себе си, той се събира и търси решение, не ходи да реве на чуждо рамо какъв лош баща е. Смятам, че предишният Санджар би направил същото - щеше да започне да рови в интернет и да търси специалист, който да помогне на дъщеря му.

Санджар се събираше, само когато става въпрос за фирмени дела и чупене на моливи. Когато трябваше да бъде точен спрямо Наре и Мелек той се разпиляваше, обсебен изцяло от себе си, своите чувства и самосъжаление.
В този ред на мисли за мен не е изненада, че той не е там, където трябва да бъде.
Може би Санджар ще се научи на бащинство в бъдеще, но докато аз гледах историята, той не беше готов.
Човек, който мисли за дъщеря си, няма да направи всичко възможно да влезе в затвора.
Бащинството е отговорност, не само прегръдки и целувки.

# 617
  • Яко в Матрицата...
Джули, когато Менекше натрови Мелек се събра човекът, може би защото Наре беше до него.

https://vk.com/urazkaygilaroglu?z=video-40138848_456240482%2Fd56 … pl_wall_-40138848

Хванали са Маргаритко с щерката. За "Дъщерята на посланика" каза, че отдавна било ясно, че Гедиз ще излезе от сериала. Репортерът коментира, че на зрителите им се искало да не излиза, и че сякаш изведнъж са се случили нещата. За новия сериал каза, че щяло да има сладки изненади... Хади бакалъм.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 12:49 от Reni - BG

# 618
Рени Flowers Hibiscus Маргаритко Joy

# 619
  • Яко в Матрицата...
Някой го кръсти така, а аз се възползвам Joy

# 620
Колко сладки ще са тези изненади Heart Eyes
Сега, какво да правя с любопитството което събуди Smirk

# 621
Твърдението, че щом коментираш, значи гледаш... ме разсмя Grinning
Ами не... много зрители престанахме да гледаме/кой в края на 1 - ви сезон, кой със смъртта на Гедиз/. Обаче, посещавайки сайтовете, четем случващото се и новините за сериала... все пак му отделихме малко или много от времето си, когато стартира и познаваме героите.

# 622
  • Кърджали
Бях забравила вчер че е понеделник направо.
Хвърлих един поглед на каквото ме интересуваше от серията. Мелек ми скъса сърцето. А Ефето за 40 серии не успя да ме рсзвълнява и на половина колкото Кахраман Боз го направи за има няма 8 минути. Поревах си малко.

# 623
  • Яко в Матрицата...
Ето рекламата на Ураз Grinning, какви движения Joy

https://www.instagram.com/p/CLWW4MtDQxO/?igshid=dblu9cg03rhw

# 624
  • София
Аз пък се чудя на някои фенки, които  ни нареждат да не гледаме, щом не ни харесвал сериала.   
Не го гледам драги съфорумки. Нямам и намерение да го гледам. Аз не го гледам от края на първи сезон. Но във фейса, във форумите има достатъчно коментари, които са ми достатъчни, за да добия представа, какво се случва. Още повече, че това вече няма нищо общо с "Дъщерята на посланика", който започнах да гледам с такова огромно желание. Не ми се гледа, как един неуравновесен див селянин не пожела да се модернизира. Едвам го изтърпях целият първи сезон,  не мога да си го причинявам и през втория.
 А иначе ще продължавам да коментирам. Никой не може да ми нарежда какво да гледам, какво да пиша и какво да харесвам. Още дълго време ще го коментирам, точно поради факта че съм тотално разочарована от това как съсипаха сериала и се подиграха с труда на тези иначе прекрасни артисти като Несли и Енгин. Това, че съм негативно настроена, не значи автоматично, че злорадствам. Научете се драги Енгинови фенки, че има и различно от вашето мнение. Хората сме различни, с различно възприятие. Всеки приема по различен начин дадени събития. Трябва ли по тази логика да ви обвиняваме вас, че се радвате толкова много, че  вече Туба ще играе. Значи ли това, че злорадствате, че  вече няма да гледате Неслихан. Защото прочетох достатъчно подобни коментари по този повод. Защо подминавате тези злобни и невъзпитани коментари. Възмущавайте се и за тях, не само когато на вас нещо не ви се харесва.
Знам, че влизате в темата и че ще прочетете написаното. Знам че приехте напускането на Неслихан с облекчение. Ето това не ви прави чест. Затова сега си гледайте Туба с Енгин и не ни давайте насока какво да гледаме и пишем.

Цитат
Твърдението, че щом коментираш, значи гледаш... ме разсмя Grinning

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:58 от БлагаВест

# 625
  • Яко в Матрицата...
Линде, свиркай си... Wink

Joy

# 626
Линде, свиркай си Stuck Out Tongue Winking Eye

Понеже очаквам тези дни пак да се появи някоя статийка поръчкова, някоя "сътрудничка от екипа" да се изкаже, рекох да сложа и аз едно мнение от туитър, че напоследък засичам разни пренесени изказвания от къде ли не. Тъй де, да се включа и аз в хора Grinning

"Причината да хвърлят толкова кал по Неслихан е, че докато тя беше в сериала, за да удовлетворят егото (му) казваха, че благодарение на Енгин има такъв рейтинг, заради него продължава сериала. Когато тя излезе от сериала, сериалът понесе сериозен срив, не можа да се възстанови.
Прави са, и аз да бях, и аз щях да съм такъв *** "

Наистина не ги разбирам тези хора. Хем много доволни от напускането на Несли, хем на върха на щастието, че хармоничната двойка пак се е събрала, пък не спират да предъвкват момичето ни и причините да напусне сериала. Зер не било професионално и много си вредяла Rolling Eyes Хади бе Sunglasses
Пет серии след като я няма в дизито, Неслихан продължава да е виновник № 1 Head Band

Васе, изкарай това хубаво дете, Ниханчето Heart Eyes

https://twitter.com/fezadakaldim/status/1361634598199951361?s=09

И тези образи Heart Eyes

https://twitter.com/eylulamadelirdi/status/1361644635957952514?s=09

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 15:49 от Еванджелин

# 627
  • Яко в Матрицата...
Еве, много са факторите, за да се стигне дотук, но актьорите са последните, които носят някаква отговорност. Какво ще покажат на екрана Несли, Енгин, Ураз, Бюлент и т.н. зависи от сценария и от режисурата. А как ще се позиционира сериала, е работа на други хора. Актьорите като осветители, гримьори, оператори и т.н. са само изпълнители в един по-голям замисъл.

# 628
"Обясненията" за напускането на Неслихан са като теориите на конспираторите за корона вируса.
Има прости научни факти, но не, не може да е толкова елементарно.
Искат да намалят броя на населението, искат да ни чипират, в болниците плащат, за да кажеш, че си болен и т.н.
Та и тук същата работа.
Не може Неслихан просто да се е разболяла.
Прекалено е постно, няма интрига.
Не,  всичко трябва да има някаква по-дълбока, тъмна и тайнствена страна.
А аз бих се радвала, ако алтернативните версии за напускането на Неслихан са верни.
Ако си беше тръгнала като протест срещу нивото на сценария и  условията на работа, които налагат продуцентите.
Щеше да е първата в историята на турската дизи индустрия.
Но не, причините са много по-банални, макар и неприятни, защото са свързани със здравето.
Понеже днес споменахте "Нарекох те Фериха".
Там имаше един плах опит за принципност от страна на Хазал Кая.
Отказа да подпише договор за нов сезон.
Вероятно е виждала, че историята вече е изчерпана, вероятно е смятала, че е добре сериалът да приключи, когато е на върха, оставяйки добър вкус у зрителите, може и друга причина да е имало.
Много хули отнесе тогава от феновете на екранния си партньор, но в крайна сметка се оказа права.
Продължението, което напук направиха от алчност с друга актриса, се оказа пълен провал.

# 629
Еве...

Вторият гиф с много голям рамер/36 МБ/, та се наложи да го олекотя малко, за да го кача тук. Хостингът позволява до 24 МБ.

Той даже не излезе...Трикът, с който се качваха изображения в мамата по-големи от 5 МБ не проработи. Ще опитам отново, ако не стане...трябва да го направя до 5.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 16:45 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт