Къде в Бургас? 58

• 52 823
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Майка се подстригваше за 3-4 лв. в салонче в блок в Зорница. Мисля че е бл. 36 и е на Г продължение на бл. 30. Не знам дали още го има това слонче, но ако ви е близо може да проверите.

# 211
Здравейте! Търся магазин за мъжски дрехи в Бургас. Бих искала да чуя вашите предложения и мнения😊

# 212
Здравейте. Моля препоръчайте ми магазин за велосипеди в Бургас?

# 213
  • Бургас
Здравейте. Моля препоръчайте ми магазин за велосипеди в Бургас?
Има магазин на ул. "Сан Стефано", между Новата поща и у-ще "В. Априлов".
Има и зад  пазара "Краснодар", магазин в самостоятелна малка сграда.

# 214
Препоръка за добър компютърен сервиз и специалист, който разбира от софтуер? Момчетата от Хан Аспарух не са ми опция, нито Карат сервиз в Лазур.

# 215
  • Бургас
Някъде може ли да се ваксинира човек без записан час в портала, къде е този денонощен кабинет, който показаха по новините

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:05 от bur02

# 216
Къде в Бургас има магазин за турски стоки, освен в "Славейков" до ВиК?

# 217
  • Бургас
Какви видове стока продават?

# 218
  • Бургас
Някъде може ли да се ваксинира човек без записан час в портала, къде е този денонощен кабинет, който показаха по новините

Вече не може. След като спряха коридорите и пуснаха единната система - само през нея и при личния лекар.

# 219
Какви видове стока продават?

Перилни препарати, омекотители, а от скоро и пакетирани хранителни стоки.

# 220
  • Бургас
Не е вярно, масово часовете не се явяват и ваксинират и тези без час, днес се ваксинирахме в Николай Чудотворец, нямаше кьорав човек,сутринта питах и в КОЦ и там казаха, че може без час, ама имаше малка опашка

# 221
Здравейте! Някой да е поръчвал фотокнига в Бургас или БГ сайт и да може да препоръча?

# 222
Здравейте! Някой да е поръчвал фотокнига в Бургас или БГ сайт и да може да препоръча?
Аз съм правила във фотото до Била в Славейков - страхотна стана. Студио Ефект мисля, че се казва - от лявата страна на Билла, до фитнеса.

# 223
Виж тук, студиото е на Калоян

Kadroto

# 224
Много благодаря, момичета, насочихте ме!!!

Общи условия

Активация на акаунт