Отговори
# 360
Напълно я разбирам, но от една страна тя си е малко виновна. От добротата си пати. Подава пръст, а феновете я налапаха цялата, не само ръката до рамото. Видяха, че е една от малкото, коЯто иска да ни зарадва и й скочиха като пчели на мед.

# 361
  • София
Малко “горчиво” за лека нощ - в социалните медии се обзалагат, че така ще приключи 29-ти епизод. Само че не знаят кой кого ще целуне. Повече залози има, че този път Серкан ще удари целуфан на Еда. Вие как мислите? Аз залагам, че пак нашето момиче ще го нацелува. 😎

# 362
  • София
Бърборанка и аз мисля, че е по-логично тя да му прасне един целуфан, за да го извади от амнезията      

Ханде безмилостно напредва с броя на последователите. Вече гони 19 милиона...

# 363
  • In the light side of the Moon!
Налбантова, признай си, че ти прекара Селин и Серкан с Икаруса, затова така и не ни натовари нас за сватбата  Stuck Out Tongue Winking Eye
😂😂😂😂😂😂😂😂

# 364
  • София
Бърборанка и аз мисля, че е по-логично тя да му прасне един целуфан, за да го извади от амнезията      

Ханде безмилостно напредва с броя на последователите. Вече гони 19 милиона...

Чудесна новина! Почти е стигнала до 19 млн! Просто тази вечер ще заспя усмихната от новината, защото се радвам, че позитивните, усмихнатите хора по света са много повече от хейтърите! Няма да мисля за тях, за тези които задоволяват някакви свои потребности, сипейки омраза! Нека го правят, щом тях ги прави щастливи това да пишат неверна информация, злобни коментари изпълнени с ненавист, язвителност и сарказъм по адрес на Ханде Ерчел! Ние тук в темата, и тези които много я харесват, и тези който не я харесват особено, сме фенове на героите Еда и Серкан, фенове на сериала "Почукай на вратата ми", изживяваме заедно с тях приказката за тяхната любов и се радваме на всеки успех на актьорите (фотосесии за списания, реклами, участия в предавания, последователи в социалните мрежи), които ни разказват тази изпълнена с много препятствия история! Gift Heart

Спокойни сънища, момичета!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 04:53 от nrgmama

# 365
  • Пришълец
Бърборанке Smile
По-логично би било тя него, но аз залагам на нелогичното - да изпаднат в пререкания и той да ѝ затвори устата с целувка, а после може да се оправдава, че не е трябвало да се случва и било първосигнално. Както казва Алекс, роботите не са това, което бяха, но пък не знаем Серкан като какъв ще се завърне. Така, че да очакваме неочакваното Joy

# 366
  • In the light side of the Moon!
Бърборанке Smile
По-логично би било тя него, но аз залагам на нелогичното - да изпаднат в пререкания и той да ѝ затвори устата с целувка, а после може да се оправдава, че не е трябвало да се случва и било първосигнално. Както казва Алекс, роботите не са това, което бяха, но пък не знаем Серкан като какъв ще се завърне. Така, че да очакваме неочакваното Joy

da, да....или че го е хванала още една амнезия и хич нищо не помни 😂😂

# 367
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и настроение Hug

# 368
Добро утро и от мен.
Гледайки пак тази снимка на Сейфе от вечерята, която ще видим в събота ми се струва, че в очите му има сълзи. (Самият актьор е жизнерадостна личност, така, че предполага, че е в роля, а не просто снимка зад кадър).

Надявам сълзите в очите му да са от радост, а не от мъка. Disappointed Relieved

Но се сетих един случай, когато Сейфе плачеше и не беше от радост, а Айдан го утешаваше. Cry

Помните ли в началото на еп.8, след като Серкан обвини Еда в кражба пред колегите си?
След това имахме диалог между Айдан и Сейфе - Сейфе беше много обиден, разстроен и засегнат от грубото и несправедливо отношение на Серкан към Еда. Sob

Епизод 8:

Епизод 29:

Дали сега причината не е същата...

# 369

Добро утро, момичета! 💚
Струва ми се, че се върнахме към нормалното весело настроение на темата, защото покрай появата на Селин се беше натрупало доста напрежение.. Днес чакаме озет и снимки, да видим ще ни издадат ли нещо, или не?
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен летен ден! 💙 Аз малко по - късно обличам малкия и излизаме на снега, че вчера го гледахме само през прозореца. ❄

# 370
# 371
  • Пришълец
Магия, да, върнахме се към обичайното си състояние Sweat Smile

От мен една от най-красивите сцени
https://twitter.com/i/status/1354564980780236812

# 372
Nature Sun With Face  Sparkling HeartЕда и Сириус- двете любими същества на Серкан. Еда -добра по рождение, Сириус- неговият верен приятел, живата връзка на Еда със Серкан.Някога Серкан го е спасил и върнал към живота, сега тя го дарява  с цялата си обич.Може би един ден точно Сириус ще разсее тъмнината  в Серкановата памет , а  и неслучайно носи името на тази ярка звезда.За втори път поставям тази симка, но тя носи много положителна енергия- красотата и добротата  събрани заедно ! Да му завидиш на Серкан!
   Слънчев и усмихнат ден!:Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:06 от Mery18

# 373
# 374

Първият път като гледах трейлъра си помислих, че Еда е извела Сириус в близост до хижата където са Селин и Серкан и че Сириус също като Еда усеща, че Серкан е жив и здрав и ще се върне при тях, но не знаят, че са толкова близо Cry.

(Ама после сравнявах зимната къща и тази от трейлъра - струват ми се различни, а й се сетих, че ако Серкан и Селин са там, човекът, който се грижи за къщата щеше 100% да се обади на Айдан и да й каже, че Серкан е там... нали се сещате, едно време, когато Серкан отиде с Еда, човекът веднага информира Айдан.... освен... освен, ако Айдан знае за Серкан и го чака, затова е обзавела наново къщата му и дава надежди на Еда Thinking)

Опитвам се да бъда оптисмистична, за новия епизод... ама нон стоп виждам някакви шокиращи теории - преди малко четох коментари - как Серкан щял да обяви, не само, че със Селин са заедно, но и че ще се женят Scream- Това докато не го видя наистина, няма да го повярвам Rage. Не знам как може да им идват на ум такива ужасни мисли - Серкан да каже, че ще се жени за Селин. Sob

Помня как в 1 ви епизод Енгин каза на Серкан, че години наред Селин го е чакала да й предложи брак, но той никога не го е направил и нямаше намерение да го прави... Sob Защо сега Серкан би решил да се жени за Селин, никога не я е обичал истински... Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт