Отговори
# 90
mi_si, честно, на мен това ми прилича като ухапване от змия 😆😆😆

Кукличке - викаш 2в1, но какво беше - минаха няколко месеца от раздялата им, да не се върнат 3в1 - Серкан и Селин, но с коремче 😆😆😆

# 91
Раздразнение на кожата може да се получи и от мъжка брада 🥴😁

# 92
  • Кърджали
Добре съю, само вратът ми се схвана

Керем трябва да се грижи повече за момичето...
Налбантова, поръси си клавиатурата със светена вода...

# 93
От Туитър:
"Керем, внимавай с момичето ни, ей"

# 94
Явно позата им е била неудобна. 🙈🙈🙈🙈 За снимка позата, да не си помислите друго ей.

# 95
  • София
Аз не съм медицинско лице, но не разбирам, защо заради алергия ще се слага яка   
Яка не се ли слага при счупване, изкълчване и схващане? 
Ханде се опитва да прикрие нещо като ни праща за зелен хайвер. Че даже и очила сложила. Сигурно и там има алергия.   
Докато си почива Керем ще ни потроши момичето.   

# 96
Това май е истинско
https://twitter.com/i/status/1354119746342576128

Бамби е най-обсъжданата актриса за изминалата седмица според Adba.tv

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 19:46 от mi_si

# 97
mi_si, май не е. Виж как слагат надписа на Фокс върху другите надписи в левия край.
Тези кадри ги бяхме виждали май.
Фалшиво е, този прифил има над 200 последователи само.

# 98
Това е третият вариант за днес Wink
Напълно възможно е и той да е  фалшив Wink
Вторият беше с Мави (дъщеричката на Еда), но сега не мога да го открия.
Ето класацията #SomeraReyting за 2020 г.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 19:55 от mi_si

# 99
Момичета и аз да се включа по въпроса за сериала.
                                  Последната серия много ми хареса, беше доста балансирана имаше от всичко и драма и ко-
                мични ситуации и любов и неразбирателства и романтика, точно като за жанра на сериала. Тия двам-
                цата Керем и Ханде играха на маx.За Керем не съм изненадана, но Ханде ме впечяатли с актьорската
                си игра, много добре върви и ако продължи така ще успее много.
                                   Последните кадри много ме натъжиха, точно като всички вас, но понеже все пак гледаме
                ромком си мисля, че драмата няма да е чак толкова тежка и дълга, но какво ни гласят СЦ един господ
                знае, като нищо ще ни сервират някакво развитие, което най-малко очакваме.
                                   Сега в момента се намирам в тежък период от живота си, имам много стряскащи резултати
                от изследвания, които ми направиха преди две седмици и нямам време да пиша, защото по цели дни
                се влача по болниците, което е много травмиращо, но нищо аз съм много силен човек и ще се справя.
                                   Чета ви вечер, но не мога да ви настигна вие сте като грухотевици нямате  настигане, но ви
                благодаря за всяка снимка, пост или информация, която публикувате, защото четейки ви забравям за
                здравето си и това ми помага много.
                                    Бърборанка, оценката ти за Селин е страхотна, защото на 100% е и моето мнение, просто
                нямам какво да добавя.
                                    Сега и аз да дам своята оценка за любима двойка от сериалите, които съм гледала:  
                                   1.Аси и Демир от Гордата Аси. Тези двама герой ми отвориха очите за турските дизита,
                години  наред се изказвах много негативно, с Гордата Аси никога няма да забравя емоциите, които
                преживях и за мене това беше бойното ми кръщение в турските сериали. Съжалила съм 1 милион
                пъти за лошите думи ,с които съм квалифицирала тези сериали, как съм могла да бъда такава глу-
                пачка да анатемосваш нещо, което не познаваш.
                                   2. Алихан и Зейнеп от Забранената ябълка, Онур Туна и Севда Ергенджи, двама невероятни
                артисти, които много обичам, всяко косъмче, всяка клетка , всеки жест и поглед са изиграни.
                                 3 . Туба Буюкюстюн и Джансел Елчин от Огнено сърце.
                                 4 Сонгюл Оден  и.Кеванч Татлату от Перла.
                                 5. Онур и Шехерезада от 1001 нощ.
                                 6 .Керем Бурсин и Ханде Доандемир от Очакване на слънцето.
                                 7.Пълнолуние Джан Яман и Озге Гюрел.
                                 8. Бурджу Озберг и Чаалар Ертогрул в Любов на показ
                                9. Почукай на вратата ми Керем Бурсин и Ханде Ерчел.
                               10 . Баръш Ардуч и Елчин Сангу в Любов под наем.
                                Като изключим 1 и 2. точка. другата номерация не мога да я класирам, кой е по добър от другия,
              на мен поне не ми е възможно, съжалявам.
                                От мен лека вечер на всички.

# 100
  • Кърджали
Фалшиво.
А оригиналите не дават никави признаци за фраг

# 101
Te може и след малко да пуснат тийзър на фрага и малко след това и самия фраг, не е изключено..
На Керо му подарили Лего и той се радва, идва ми да му пиша да не се радва, а да ни успокои малко нас, лудите фенки Smile Smile
За пореден път се редактирам, но няма да се изненадам, ако в името на мистерията ни оставят с 1 фраг. ДЕК също не пуснаха 2ри фрагман, а епизодът е утре..

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:02 от Есенна магия*

# 102
# 103
Добър вечер
благодаря за новата тема
искам да попитам ако не сте разяснили вече темата попаднах на снимка в сторито на Ханде да не е контузена нещо?

# 104
Азисия, схванал й се врата казва.

Общи условия

Активация на акаунт