Серкан, когато е с една жена е с една жена. Ако е със Селин - логиката е да отблъсне Еда, не искам Еда да преживява такова унижение публично. Предпочитам, ако го прави да го направи насеме. Както и каза Мелек в еп.2.
Ама знам ли това са Еда и Серкан, може и да не я отблъсне.
Все пак в интернет я има теорията, че на тази пресконференция Серкан ще обяви, че няма да има сватба и че в живота му има друга жена. Единственото, за което се моля, е ако накрая има целувка тя да не е между Серкан и Селин

Точно това най-много ме притеснява и мен. Ако нещо може да ме разстрои, което може да ме срине, което ме кара, ако мога, веднага да напусна терена, е публичната обида. Няма мотив, който може да я извини в моите очи. Такова унижение не пожелавам и на хора, които не обичам. Дори и неволното унижение трудно приемам, както тука е показана първата целувка на Еда и реакцията на унижение на Селин. А да заявиш пред очите на целия свят, че този човек не го желаеш, както пак се случи на Селин и сега предвещават на Еда, това не вярвам, че можеш да го преглътнеш някога. Затова мисля, че Селин е насочила цялото си отмъщение към Еда, защото я смята за пряка или косвена причина за нейното унижение до момента на първото й напущане на сериала. А всъщност, колкото и да обичам Серкан, именно той е причината...Искрено му желая...да не го прави...