Отговори
# 525
Добро утро! Аз не смея да се надявам на целувка между Еда и Серкан. Сърцето ми се е свило.
Серкан, когато е с една жена е с една жена. Ако е със Селин - логиката е да отблъсне Еда, не искам Еда да преживява такова унижение публично. Предпочитам, ако го прави да го направи насеме. Както и каза Мелек в еп.2.
Ама знам ли това са Еда и Серкан, може и да не я отблъсне.
Все пак в интернет я има теорията, че на тази пресконференция Серкан ще обяви, че няма да има сватба и че в живота му има друга жена. Единственото, за което се моля, е ако накрая има целувка тя да не е между Серкан и Селин Hands Pray

Точно това най-много ме притеснява и мен. Ако нещо може да ме разстрои, което може да ме срине, което ме кара, ако  мога, веднага да напусна терена, е публичната обида. Няма мотив, който може да я извини в моите очи. Такова унижение не пожелавам и на хора, които не обичам. Дори и неволното унижение трудно приемам, както тука е показана първата целувка на Еда и реакцията на унижение на Селин. А да заявиш пред очите на целия свят, че този човек не го желаеш, както пак се случи на Селин и сега предвещават на Еда, това не вярвам, че  можеш да го преглътнеш някога. Затова мисля, че Селин е насочила цялото си отмъщение към Еда, защото я смята за пряка или косвена причина за нейното унижение до момента на първото й напущане на сериала. А всъщност, колкото и да обичам Серкан, именно той е причината...Искрено му желая...да не го прави...

# 526
Добро утро те са на сета

https://instagram.com/stories/anililter/2497160552988723334?utm_ … shid=vipasnij3mna

https://instagram.com/stories/anililter/2497161323213793787?utm_ … hid=16qsecbrs3r0p
Вчера Гамзе беше качила тази снимка в стори и днес имаме стори качено от Бедо

# 527
  • Пришълец
Не знам какво го разсейва точно в този момент, но много нежен и влюбен поглед вади. Heart Eyes

# 528
Инфо:
Започнаха снимките на еп. 30. Биге е на сета Wink
Повечето коментари в соц. мрежи са :
 "Керем изглеждал като влюбен хлапак"

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 10:13 от mi_si

# 529
Добро утро и от мен Kissing Heart
Първо да ви благодаря за пожеланията към децата , дано да оздравяват скоро , че трета седмица са болни, не знам какво стана този януари , дано да наваксват за цялата година и до декември да ми е спокойно Joy
Дари не са близнаци , имат разлика 1г и 9м., но каката е дребна , а малкия една идея по-висок и така почти се настигнаха Joy
Пожелавам ви приятен ден и дано СЦ ни изненадат утре Heart Eyes
Нещо , което ми напомни за Серкан Болат

И нещо красиво да ви стопли душичките

# 530
Това трябва да е цялото интервю

# 531
Добро утро ,прекрасни момичета☘🌸🌺

За мен най-логичното развитие е амнезия(но това вече ви го споделих)По скоро друго ме озадачи ,защо точно два месеца -не 4,5 или повече.И единственото до което стигнах е бременност ,която тя няма да му каже в началото .

# 532
  • София
Добро утро и от мен, къзларки! 🍀

Колкото и да го въртя, суча, мисля и премислям, това, което със сигурност не искам, няма да ми се понрави и не бих приела, е връзка между Селин и Серкан, било то фалшива, с договор и т.н. Асла, ама асла (както обичат да се заричат нашите ГГ) не бих искала да виждам големите очи на Еда тъжни, защото Серкан е със Селин или с друга жена. Тези преплетени ръце са ми достатъчни, че да ми спрат пулса за секунда, въобще не искам да си помислям за целувка или нещо повече между Селин и Серкан. Олмаз! Ако бяхме драма, окей. Но в ромком това е непростима изневяра. Не сме в началото на сериала. След всичко между Еда и Серкан, преживяно до момента, последното, което искам да гледам, е двойката Селин / Серкан. Сгодени, женени, влюбени - с договор или без. 🤬 Затова до последно ще стискам палци да ни подвеждат с фрага и да не е това, което изглежда на пръв поглед. 🤞🏼

# 533
Башак вчера явно е била в почивка. Отскочила е до сета на Демет и Чааръ Байряк, както и се е чула с други колеги от Птичката Animal Hatched Chick

Много ми е интересно как Пъръл ще посрещне завръщането на Селин Kissing Smiling Eyes

# 534
Цитат
Сгодени, женени, влюбени - с договор или без. 🤬
Мисля, че "сгодени" е възможно (има такава мааалка възможност). Женени ... малко са два месеца за такова упражнение. А и Серкан ни го показват несигурен, притеснен, в пропаст... А за влюбени - йок аартък! Joy Човекът цепи дърва угрижен и се мъчи нещо да си спомни. Така че ... спокооойнооо! Blush
Сега, идва ми наум и една такава версия. Ако Серкан е отвлечен и после е наясно, че баба Мардин е в основата на това, а Селин му е набила в главата, че Еда го е влюбила в себе си за отмъщение и изземване на холдинга, Серкан да симулира загуба на памет и да играе по свирката на Селин, за да си изясни чувствата и действията на Еда. Това ми е оптимистичният вариант на мен. Ама ни свариха мозъците от хипотези тези новите, А? Съспенс, А? Sweat Smile

# 535
И на мен не ми се иска Селин и Серкан да са гаджета, ама Серкан не помни Еда. Broken Heart Има само Селин до себе си и знае, че Селин го обича. Persevere

Не знам как ще гледаме тъжните очи на Еда. Ама сме ром-ком няма да страдаме цял епизод, ще има глътка смях и малко надежда и светлина в тунела.

Да и аз се моля Еда да не преживее униженията, които Селин преживя Hands Pray:

Дори и неволното унижение трудно приемам, както тука е показана първата целувка на Еда и реакцията на унижение на Селин. А да заявиш пред очите на целия свят, че този човек не го желаеш, както пак се случи на Селин и сега предвещават на Еда, това не вярвам, че  можеш да го преглътнеш някога.

Помним как без доказателства Серкан обвини Еда в предаделство и че е продала на Каан дизайна за лампата. Scream
И за сравнение помним как Селин реално го предаде и без да каже продаде акциите на половината фирма?! Rage А Серкан нищо не каза, дори не се ядоса!

май нещо в уравнението куца, не мислите ли?!
продажба на полвината фирма Rolling Eyes < продажба на една лампа Fearful

Помните ли в 18 еп. Серкан уж влюбен в Еда, но защитаваше Селин със зъби и нокти... представете си сега, когато има тотлно грешна представа за Еда.

В скрит текст припомням диалозите:

Скрит текст:
Еп 18:
Селин: Кой и с какво право ще ме подозира?
Селин: За мен ли разпитваш?
Еда: Не за теб. Някой е променил числата, когато е вземал отчета от секретаря.
Селин: И това аз ли съм, Еда?! С какво право ме обвиняваш?
Еда: С таково право, Селин, едва преди няколко дни, без дори да кажеш на Серкан, си продаде акциите на друг човек.
Селин: Прекалваш!
Еда: Прекалявам?
Селин: В този холдинг съм съдружник, а ти си само работник. Въобще не те касае на кого съм си продала акциите, Еда.
Еда: Касае ме, какво ще направиш по въпроса?
Селин: Така ли? Защото имаш проблем с мен, нали?
Еда: Щом не си ти, тогава защо се палиш?
Селин: Ако чуя, от още някой, че си разпитвала за мен...
Еда: Какво ще направиш? Извинявай, ти така и или иначе си навредила достатъчно на Серкан в миналото, нали?
Селин: Не разбрах?!
Еда: Според мен, много добре ме разбра.
Серкан: Селин, какво става тук?
Селин: Еда мисли, че аз съм променила цифрите..
Серкан: Еда, не ти ли казах да не засягаш тази тема?
Еда: Намерих следа.
Серкан: Значи, не си намерила правилна следа, нали така? Селин няма нищо общо с това, затова не задълбавай повече.
Селин: Благодаря.
Ферит: Добре ли си?
Еда: Не съм добре Ферит! Забравих за неприкосновеността на Селин!

Но в 18 еп имахме една закана на Еда, че ако реши да се разправя със Селин, Селин ще разбере.
Така че се надявам да видим бойната Еда, готова да отстоява себе си. Може би ще видим състоянието на Еда, когато се заяжда със Селин..

Скрит текст:

Селин: Еда, какъв ти е проблемът с мен?
Еда: Какъв ми е проблемът с теб? Не те разбирам, Селин. Ту се държиш така, ту иначе.... Що за човек си ти?
Селин: Става въпрос за Серкан, нали?
Еда: Винаги е било за Серкан. Ясно е като бял ден, че все още си влюбена в Серкан.
Селин: Моля?!
Еда: Нещо грешно ли казах? Казах, каквото исках. Отивам при Ефе, с твое позволение.
Селин: Радвам се, че няма да ми се месиш и че си намери разумна цел.
Еда: Селин, не се разправям с теб, просто задодох няколко въпроса. Но... Ако се заяждах с теб, бъди сигурна, щеше да разбереш. Това е състояние, в което все още не се заяждам с теб.

# 536
Започвам и аз с теории на конспирацията, ако бабането има участие в изчезването на Серкан и му поставя ултиматум, ако не я забравиш ще се случи еди какво си / не съм го измислила 🥴/. И Селин се окаже единствения човек на който може да се обади, а тя виждайки в това възможност за ново начало за тях двамата... И все пак къде е Айдан в цялата тази ситуация? Нямам отговор.
Този епизод, както и бях писала преди ще бъде преходен към нови събития и обстоятелства. Ромком, но сватба и любов, ежедневни ситуации, мисля че сериала щеше да стане прекалено предвидим и негледаем, не от нас 😁.

# 537
  • Кърджали
Серкан не е такъв, че да се преструва, че е в амнезия, и че е забравил за съществуването на Еда. Той я обижаваь, а и знае че такова нещо би я съсипало и повече нккога няма да си я върне. А и не е човек, който ще бяга от реалността, ще играе номера. Той винаги се изправя срещу проблема. Затова най-логичното обяснение за всичко е амнезия.
Само ми е интересно от кого ще дойде първата целувка. Дали от Еда, в стил "И това ли е забравил твоя мозък" Или за да запазим елемента на изненадата, този път целувката ще е от Серкан. Той не е тскъв импулсивен, та не ми се вярва, но знае лк човек...

# 538
В такъв случай целувката на Еда може да се окаже като тази на принца от приказките. В най трудния, да не кажа гадния момент между двамата, целувката да събуди спящото съзнание на Серкан и паметта му да си дойде на постоянния адрес, а не да броди из пространството.
Не обичам да пиша през телефона, автокоректора все се майтап с моите мисли 🤪

# 539
Кукличка благодаря за напомнянето на диалозите, съвсем бях забравила как Еда се закани на Селин Joy толкова сюжетни линии са останали недовършени, че ако новите сценаристи почнат да връщат наред стари герои може и да минем 50еп Joy
Със сигурност Серкан не се преструва , той няма да помни Еда, но си мисля дали няма да се преструва , че помни , да не й казва че има амнезия, за да види как ще приеме тя завръщането му Thinking и този вариант не ми допада де , иска ми се да играят с чисти карти този път.

Общи условия

Активация на акаунт