Отговори
# 510
Намерих една много интересна теория за възможната загуба на памет на Серкан:

1. Той е "заседнал" в най-мрачния за него период , когато брат му е починал и родителите му са го изпратили надалеч в чужбина, за да учи в пансион.

2. Това би обяснило, че не помни Енгин, Пъръл и Сириус. Селин познава от дете. В този си спомен не иска да говори с родителите си, защото те са го наранили.

3. Това би означавало, че няма да помни, че е известен архитект и как се проектират сгради. Няма да помни за своите постижения в работата

4. Няма да помни как се шофира и затова Селин слиза от шофьорското място.

5. Няма да си спомня за страстта си към астрономията и звездите.

6. Ще бъде 30 годишен човек с паметта на много нещастно 13-годишно дете.

Дано не е това! Не ми се иска сценаристите да са задълбали толкова! Това би обяснило ролята на Селин да го върне в настоящето и да спестят това преживяване на майка му.

Има известна логика, но ми се струва твърде крайно. Ако съществуват такива случаи, как след това човек си възвръща способностите?

s...v, Sparkling Heart разкошен и безкрайно романтичен пост! Душата ми се изпълни с любов, хармония, надежда. Много ти благодаря!

# 511
Мира, теорията, която споделяш с нас е наистина много,много интересна, но си мисля, че ако я осъществят (както и тази за веществата, която обсъждахте по-рано) ще изместят жанра на сериала. Много мрачно ми се вижда така ако стане. Уж ромком, пък клони към тежка драма... не знам какво да мисля вече...

# 512
# 513
  • София
"I love Eda more than Serkan does."
Много влюбчив този Керем. Той и Еда обича и Хандемий обича... и Родината много обича... Какво ще го правим това момче?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 23:20 от БлагаВест

# 514
  • София
Нещо от мен:

# 515
Добро утро! Аз не смея да се надявам на целувка между Еда и Серкан. Сърцето ми се е свило.
Серкан, когато е с една жена е с една жена. Ако е със Селин - логиката е да отблъсне Еда, не искам Еда да преживява такова унижение публично. Предпочитам, ако го прави да го направи насеме. Както и каза Мелек в еп.2.
Ама знам ли това са Еда и Серкан, може и да не я отблъсне.
Все пак в интернет я има теорията, че на тази пресконференция Серкан ще обяви, че няма да има сватба и че в живота му има друга жена. Единственото, за което се моля, е ако накрая има целувка тя да не е между Серкан и Селин Hands Pray

Може да не се надявам за целувка, но се надявам да разберем къде отиват хората, които изчезват с помощта на г-жа Семиха. И как след изчезването си Серкан се е събрал със Селин.

Не успяхме да получим отговор е еп. 24:

Айфер: Семиха дойде и рухна всичко. Не може да се намери съпругът на тази жена.
Фифи: Какво ще стане? Би ли го убила?! Стига глупости, како Айфер. Стига вече, тя не може да го направи, нали?
Айфер: Не. Няма да го направи. Не умее да убива, а те кара да страдаш. Майстор е в това наистина. Не ми харесва, че е толкова близко до Еда.

Айфер: Къде е г-н Алптекин?
Семиха: Може би, човекът се е уморил и е решил да си вземе почивка?
Айфер: Знам, че много хора си скрила. Затова те питам, къде е човекът?
Семиха: Нека Алптекин Болат и цялото му семейство да отидат в ада. Дойдох да защитя внучката си. Затова купих акциите.

Дано тези акции, които Семиха купи на Еда да свършат някаква работа и наистина да е успяла да "защити" внучката си.

Абе Семиха винаги е имала "хубави планове" за Еда и Серкан - купи на Еда фирма - като иска да работи, поне да работи за себе си.
И прати дразнителят Серкан "на почивка", той и без това много работеше - да си прочисти мислите и преосмисли живота си Rage

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 07:42 от kukli4ka456

# 516
Добро утро Момичета,

s...v  много логично  и наистина романтично развитие, но мисля, че при такова развитие
                          ще сменят жанра на сериала , ще стане тежка драма, а и как ще  върне себе си? Няма ли да
                          стане прекалено тежко за Еда, Айдан Енгин и Пъръл пък и за него самия.
                                          Ох не знам вече, отчаях се , тежко ми е на душата защо една такава  легендарна любов
                          трябва да бъде толкова трудна.
                                           Mира 07 и ти си много права, отчаяна съм Момичета, колкото и да съм позитивен човек
                           не мога в тази ситуация да мисля позитивно, а се опитвам повярвайте ми. Явно много съм
                          залепнала  към историята на Серкан и Еда.
                                            По повод интервюто на Керем ами издава се момчето, не може да се скрие .
                                             И тази Семиха, вещица такава от къде се появи, но изпълни всичко това, което се
                           закани  да направи, и с Алптекин и със Серкан.

# 517
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви успешен ден изпълнен с много усмивки и настроение Hug

Ново от 29 еп

# 518

Добро утро, мили момичета! 🤍
Още малко остава до любимата събота! Чакам с огромно нетърпение вече, но и със свито сърце за любимия ни Серкан... колко много теории развихме, а не знаем коя е правилната..
За днес ви пожелавам денят ви да топъл, усмихнат и ползотворен! 🤍

# 519
Добро утро, момичета!❤❤❤

Нека денят Ви е невероятен, изпълнен с много усмивки и хубави моменти! Още малко остана, надявам се да не е толкова лошо, колкото показват във фрагманите.

Ново от Ханде:

https://instagram.com/stories/handemiyy/2497112101672241030?utm_ … gshid=3d3qzyg2itb

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 08:14 от Defne.4

# 520
Много лошо това Бамби ... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes Heart Sparkling Heart Heart (всички са сигурни, че Ханде е при него)

# 521
Какъв влюбен поглед само... 😍😍 това си е чистата любов, истинското влюбване и със сигурност е към Ханде.. той я гледа с такова обожание.
Редактирам се и добавям тази снимка:

Прави ми впечатление, че Биге и сега не промотира сериала...

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 08:56 от Есенна магия*

# 522
Да, Биге не промотира, Керем и Ханде не правят лайфове, Еврим и Неслихан писаха постове, че са обидени на феновете. Неслихан май последно беше писала, че няма да публикува нищо било за сериала или лични постове, защото хората я нападали...
Какво ни остана - Анил, Сарп и Мелиса.... в тях е надеждата ни,  дано и те да не се обидят нещо.

# 523
# 524
Керем и Ханде не вярвам да се обидени, по-скоро не искат да изместват фокуса от сериала и ЕдСер върху тях си, защото по едно време феновете повече се интересуваха от тях и дали имат връзка.

Общи условия

Активация на акаунт