Отговори
# 495
Част от интервюто на Керем, в която мисля, че говори за Ханде.

Алекс и Али,  Sparkling Heart ако може превод? Предварително ви благодаря!

https://www.instagram.com/p/CKmX6UdDD6M/

Представяте ли си на пресконференцията в предстоящия епизод Серкан да каже, гледайки Еда - Ask yok?

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2496637262589475419/

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 22:05 от Mira07

# 496
  • София
Момичета, това няма да го преведа, защото ме е срам, но мисля, че всички ще го разберете! 😅

# 497
  • Кърджали
Нишо, което не е казвал предк това. Че се разбират добре, че му е приятно да работи с нея, пе по времето на голямата карантина са обшувалкнинса се подготвяли през зуум, че си кмат доверие... Такива неша.
Друго ми направи впечатление. Аха да го похвакямкак ск е изгладил турския вече, много по-малко се запъва за да избере подходящата дума и изведнъж катомстана дума за Ханде запопна пакнс аааа, ъъъъ... Което при него показва обмисля кое как да каже, мери си всяка дума...

Гости, благодаря, преди малкомимаз го мернах във фейсбук. Не миме от любкмите ми негови сериали, не знам дали ще го гледаю на български (песто се дразня на нетопен превод, дублажа съшо), но може пък в тазк връзка да го мкна набързо на турски. Кмаше хунави момеи.

# 498
-С екранната си партньрка Ханде Ерчел имате стархотна енергия. Според вас каква е причината?
-Имаме си доверие, от началото се изслушваме. През периода на карантината заедно имахме работни съвещания, ходихме на уроци по актьорско майсторство. Но най-важното е, че изградихме доверие, повярвахме си един на друг. Говорих главно в професионален план, но в личен- тя е човек, с когото много се разбираме и когото много обичам! Когато тя е там, работата винаги става по-лесно

# 499
Привет, мили момичета! Тук отново ври и кипи.Heartpulse

Въпреки тягостното чувство след втория фраг, това е епизода, който отново чакам с нетърпение, и който прави съботата много далечна. Надявам се на смислено и логично сценарно решение.
  "Докато се опитвам да си спомня нещо, всичко е празнота".
 А това са думите, които ме карат да вярвам, че Селин все още е само приятел от детството и сплетените пръсти (определено са на Серкан и Селин) са начало на краткотрайна игра.
И още с първия поглед към Еда, в главата на объркания и несигурен Серкан да се настанят следните въпроси: -нищо не си спомням, а къде изчезна празнотата?
-защо сърцето ми бие така?
-защо ръцете ми инстинктивно искат да прегърнат това красиво момиче?
-каква е тази магия, дето ме кара да потъна в очите ѝ и остана там?
Иска ми се Серкан отново да се влюби до полуда в Еда, още преди да възвърне спомените си. Нека сценаристите отново ни направят съпричастни на красивия път на две загубени сродни души една към друга.
SmileНачертах пътя, сега остава да го следват.
   Лека нощ! Сладки сънища!:moon:

# 500
Нишо, което не е казвал предк това. Че се разбират добре, че му е приятно да работи с нея, пе по времето на голямата карантина са обшувалкнинса се подготвяли през зуум, че си кмат доверие... Такива неша.
Друго ми направи впечатление. Аха да го похвакямкак ск е изгладил турския вече, много по-малко се запъва за да избере подходящата дума и изведнъж катомстана дума за Ханде запопна пакнс аааа, ъъъъ... Което при него показва обмисля кое как да каже, мери си всяка дума...

Гости, благодаря, преди малкомимаз го мернах във фейсбук. Не миме от любкмите ми негови сериали, не знам дали ще го гледаю на български (песто се дразня на нетопен превод, дублажа съшо), но може пък в тазк връзка да го мкна набързо на турски. Кмаше хунави момеи.

Алекс и ally.yor, Sparkling Heart много ви благодаря, милички! В нета твърдят, че е казал "Тя е човек, който мога да разбера много добре и много я обичам" и вие го потвърдихте! Много ви обичам!

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2496768727292157574/

При един от въпросите фен обърква "В очакване на слънцето" с "Дъщерите на Гюнеш". Керем избухва в смях и казва, че Ханде е играла там. После казва, че героят му Керем там бил:

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2496770172674482682/

За тези, които не ползват английски - малко ме е срам, ама Керем ги използва едни - "задник".

# 501
Гости, благодаря за позитивните пожелания.Heart

Няма никога да я забравя тази булка, защото не мога да забравя как щяхме да се натръшкаме
                      всички в темата и емоциите разбира се негативни, които ни сервираха СЦ.
                       Моля се тук да не се случва такова нещо, драмата да мине бързо, все пак сме в ромком, но ако
                       се случи не знам как ще го преживея.От къде я извадиха тая сковра, че чак я тръснаха до
                       Серкан, миличката Еда колко ли ще страда горката.Disappointed Relieved
                       Когато ви четох във всеки пост намерих логика и реших, тъй като вие всички варианти сте ги
                       разгледали аз да не пиша и да повтарям това , което вие вече сте казали по въпроса, но откъде
                       се сетих за този букет, че до събота ще ме гложди и ще се ядосвам. Просто само ми се иска с фрага
                       леко да ни пуснат по пързалката, както правят от време на време и нещата не са такива каквито
                       изглеждат.Flowers Hibiscus

# 502
  • София
Привет, мили момичета! Тук отново ври и кипи.Heartpulse

Въпреки тягостното чувство след втория фраг, това е епизода, който отново чакам с нетърпение, и който прави съботата много далечна. Надявам се на смислено и логично сценарно решение.
  "Докато се опитвам да си спомня нещо, всичко е празнота".
 А това са думите, които ме карат да вярвам, че Селин все още е само приятел от детството и сплетените пръсти (определено са на Серкан и Селин) са начало на краткотрайна игра.
И още с първия поглед към Еда, в главата на объркания и несигурен Серкан да се настанят следните въпроси: -нищо не си спомням, а къде изчезна празнотата?
-защо сърцето ми бие така?
-защо ръцете ми инстинктивно искат да прегърнат това красиво момиче?
-каква е тази магия, дето ме кара да потъна в очите ѝ и остана там?
Иска ми се Серкан отново да се влюби до полуда в Еда, още преди да възвърне спомените си. Нека сценаристите отново ни направят съпричастни на красивия път на две загубени сродни души една към друга.
SmileНачертах пътя, сега остава да го следват.
   Лека нощ! Сладки сънища!:moon:
При такъв прекрасен звезден път, който си начертала, няма как да не сънуваме приятни и сладки сънища.
Каквито и игрички да играе Селин, не може да бръкне дълбоко в душата на Серкан, където място има само за една и това е Еда.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 09:19 от БлагаВест

# 503
  • Пришълец
s...v, дано намерят път един към друг по описания от теб начин. Много оптимистично и красиво звучи. Revolving Hearts

Златни сте, момичета, мерси за преводите! Али, за сцената със субтитри също. Revolving Hearts

# 504
Днес, Мелис - сестрата на Керем има рожден ден.

Може Керем да има на монитор пред него чат със сестричката си по време на интервюто.

Съжалявам, ако не съм права, но обичам да сглобявам факти.

# 505
Надявам се плановете на Селин каквито и да са те свързани с Серкан да не се осъществят и Еда да й натрие носа. И тя да си тръгне с подвита опашка. Да взима приятеля на Еда от детството и да си ходят заедно.

# 506
Намерих частта от интервюто на Керем за Ханде с английски субтитри:

https://www.instagram.com/p/CKmaL_7AT15/

Алекс, Sparkling Heart наистина си търси и мери думите. Там, където са безопасни фразите и ги е използвал преди, ги изстрелва с лекота, но доста се замисля с продълженията.

Определено са го предупредили!

# 507
  • София
Би трябвало да може да се гледа и от тези, които нямат Инстаграм профил. Видеото е public > https://www.instagram.com/p/CKi75kxpLuJ/?igshid=akbbjtggq2kg Добре че има такива видеа, да разчупват малко атмосферата. Както казва ММ: “Простотийка, ама си е смешно.” 😜

# 508
В интервюто Керем не се е изказал ласкаво за Серкан:
https://twitter.com/GeminiVeBursin/status/1354892189327880192
Kerem on Serkan Bolat:

“It is a cliché character. But I wanted to play this cliché character.”
“Göt bir insan!” (asshole)

ако това, което в туита пишат, че е казал и за Серкан е казал, че е "задник" - което ме навежда на мисълта, че ще се ядосваме на Серкан Sob

и също някъде имаше коментар че е казал, че той обича Еда, повече отколкото Серкан обича Еда!? Sad  - "i love eda more than serkan does." - https://twitter.com/handemiyii/status/1354870084272074752

линк към цялото интервю 34 мин -  може би в ютюб го има -  https://www.dailymotion.com/video/x7yz03w

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 22:54 от kukli4ka456

# 509
  • Кърджали
Това за клишето го е казвал и преди - че героят и историята са клише (бедно момипе - богат бизнесмен) , но пък му се е сторило интересно и е поискал да го изиграе.
А това за задника - май беше камък по градинката на Керем Сайер.. А и за Серкан го казва същото
Ще взема да си го пусна цекият разговор

Общи условия

Активация на акаунт