Отговори
# 480
Sparkling Heart Сладурковците Sparkling Heart

# 481
Каквото и да гадаем сигурно ще направят препратка от първи епизод с предстоящия

# 482
Аз още се ядосвам на репликата на Селин от трейлъра: "Превърна те в човек, който не си, Серкан! Направи те част от различен от различен, странен свят. 45% от акциите са в нея, не е ли съмнително?"

Дано Ферит и Енгин обяснят на Серкан, как Селин сама си продаде акциите Rage - никой не я принуди Rage - продаде ги и то без да каже на Серкан! И той дори не й се ядоса тогава ScreamSmiling ImpRage

Вбесявам се, за това, че ще е създала грешна представа за Еда. Че ще е настроила Серкан така, че Серкан ще обиди и нарани Еда.
 SobSobSobSob

Какво се опитва да му внуши Селин - че бабата и Еда са ги изиграли? Че Серкан не е бил с ясно съзнание,че не е бил с ясна представа, че не е бил с ясна преценка.... Жалко, че Серкан не помни как Селин без да каже на никой си продаде акциите на Ефе, за да бъде далеч от Серкан, след като се омъжи за Ферит.

На мен ми се струва съмнително това което Селин шепне в ухото на Серкан Rage

Селин е тази, която превръща Серкан в друг човек  SobSobSob

# 483
Да попитам това от новия сет ли е?

Ама са големи красавци тия двамата

А това да не е нова снимка на Ханде с якето от сериала е когато разхожда Сириус

# 484
  • София
Ето го нашия сладур Wink
На живо:
https://www.youtube.com/watch?v=O0UJ5COpwIc

Скрит текст:

Момичета някой бързо е свалил клипа с Керем и неговото признание за Ханде! 
Вече клипа не се отваря.  Защо ли?     

# 485
Гледах малко на живо и останах с впечатлението, че Керем не е сам. Гледам в инстаграм и други коментират тази вероятност. Дали е вярно не се наемам да гадая, може би просто подсъзнателно мозъка ми иска Ханденцето да е там. Trollface Smiling Imp Purple Heart

За този откъс коментират. Не мога да преценя, те и много бързо премахнаха видеото.

https://www.instagram.com/p/CKmbeigDHBs/

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 21:36 от midnight__sun

# 486
Голям зор видях докато ви изчета, неуморими сте. Цял ден правите разследвания какво
              ще ни поднесат СЦ в събота, но аз се сетих за нещо, което съм сигурна,че и вие сте го видели и
              честно казано се ядосах много. Серкан на новогодишното парти хвана букета на Пъръл. Обикно-
              вено в дизитата с някакво изречение , дума или някакъв дребен акт ни подсказват нещичко, ох
              боже дано да не е така. Вече преживях този ужас в Забранената ябълка и се тресох 2 седмици.
               Ако това се случи и тук направо ще се гръмна да знаете, но съм сигурна, че ще се гърмим тук
               колективно. После имаше развод, но беше тежка драма за нас. Накрая всичко завърши с щастлив
               край, дано да не стигаме до там да ни дадат момчето на тази проскубана кокошка. Верно едно
               момиче писа Арас Бубут да си я взима и да си я води в Ямата.

# 487
Здравейте, момичета!
И тази седмица беше доста натоварена за мен, едва ви изчетох и почти не се включвах. Надявам се другата седмица да имам повече свободно време и да бъда по-редовна. За да се реванширам ви нося нещичко Hug :

,,Ще станеш Еда Болат" с бг субтитри Heart Exl
https://ok.ru/video/2094137805324  

# 488
  • Плевен / София
Голям зор видях докато ви изчета, неуморими сте. Цял ден правите разследвания какво
              ще ни поднесат СЦ в събота, но аз се сетих за нещо, което съм сигурна,че и вие сте го видели и
              честно казано се ядосах много. Серкан на новогодишното парти хвана букета на Пъръл. Обикно-
              вено в дизитата с някакво изречение , дума или някакъв дребен акт ни подсказват нещичко, ох
              боже дано да не е така. Вече преживях този ужас в Забранената ябълка и се тресох 2 седмици.
               Ако това се случи и тук направо ще се гръмна да знаете, но съм сигурна, че ще се гърмим тук
               колективно. После имаше развод, но беше тежка драма за нас. Накрая всичко завърши с щастлив
               край, дано да не стигаме до там да ни дадат момчето на тази проскубана кокошка. Верно едно
               момиче писа Арас Бубут да си я взима и да си я води в Ямата.
Още ми държи влага виждайки пишман булката на Алихан....
Танита....бързо да минава....

# 489
  • София
Интересно ми е какво казва тук > https://www.instagram.com/p/CKmZWbIDCFc/?igshid=1d8e53qgszopd

Али, Алекс, моля за превод. 🙌🏼 Имам чуството, че тук някой влиза при него. Това е влюбен поглед, така че съм готова да се обзаложа, че е дамата на сърцето му! 🤘🏼

# 490
Интересно ми е какво казва тук > https://www.instagram.com/p/CKmZWbIDCFc/?igshid=1d8e53qgszopd

Али, Алекс, моля за превод. 🙌🏼 Имам чуството, че тук някой влиза при него. Това е влюбен поглед, така че съм готова да се обзаложа, че е дамата на сърцето му! 🤘🏼
Ама Керем много се издава и аз мисля като теб почти съм сигурна,че Ханденцето е с него❤
Скоро ще му забранят изобщо да не се показва😂
Ейййй обичам ги тия двамата ❤❤❤

# 491
  • Кърджали
" и това исках да добавя" казва.но определено не е сам. Освен ако внимамието му не е привлечено от някоя много интересна паяжина на стената срещу него о да я гледа с такава усмивка...
Даже ако не се лъжа, се чува к малко смях., който не е на момичето, което води разговора

# 492
  • София
Или да гледа нещо по телевизията, ама се съмнявам да дава интервю и да си гледа сериал. 😅 По-скоро мисля, че наистина имаше някого с него. По усмивката и блясъка в очите смятам, че е любим човек. Дали е Ханде, няма как да знаем. Но определено мисля, че е гадже. 😜
" и това исках да добавя" казва.но определено не е сам. Освен ако внимамието му не е привлечено от някоя много интересна паяжина на стената срещу него о да я гледа с такава усмивка...

# 493
  • Плевен / София
Специално за Алекс!!!! 😀
#ЕКСКЛУЗИВНО "Дъщерите на сестрите"(Kardeş Çocuklar) е закупен в България.

Скоро в България ще се завърти още една премиера драма от южната ни съседка. Става дума за сериала с участието на Айча Бингьол, Нур Фетахоолу, Фуркан Андъч и други.
Сериалът се излъчи в Турция през 2019 година и има два сезона от общо 21 епизода.
В България сериалът е много възможно да бъде излъчен под името "Сестрите".
Интернационаланта версия съдържа 65 епизода по 45 минути.

Животът тества мечтите, както децата тестват своите майки

Любовта и предателството отдалечават сестрите с вражда, достатъчно дълбока, за да отровят живота на дъщерите си, когато по-късно се пресичат, оставяйки ги да бъдат изправени пред същото изпитание.

Очаквате  ли сериала?
 Очаквайте скоро още информация!

Относно Серкан...остават два дни и ще му взема " мярката" ако огорчи Еда 🤨

# 494
Здравейте, момичета!
И тази седмица беше доста натоварена за мен, едва ви изчетох и почти не се включвах. Надявам се другата седмица да имам повече свободно време и да бъда по-редовна. За да се реванширам ви нося нещичко Hug :

,,Ще станеш Еда Болат" с бг субтитри Heart Exl
https://ok.ru/video/2094137805324  

Благодаря за превода

Общи условия

Активация на акаунт