Отговори
# 555
  • Пришълец
Славена, да не търсиш назад, ще те улесня с озета Wink
Превод набързо
Самолетът на Серкан изчезва при неговото пътуване към Италия. Еда, облечена в булчинската рокля, се срива от мъка. Всички, събрали се за сватба, са объркани и изплашени. Става ясно, че самолета е паднал, но Серкан го няма.
След катастрофата за Еда започват трудни дни, изпълнени с болка. Липсата на Серкан причинява рана в душата на всички. Докато го няма, Еда, приятелите на Серкан и Айдан са притеснени и страдащи. Всички заедно се продкрепят, за да могат да продължат живота и да може работата в Артлайф да върви.
Накрая Серкан се връща. С него е някой познат човек.. Здрав е, но много неща в живота му са се променили. А тези промени силно нараняват Еда. Докато всички са изненадани и объркани, Еда решава да се изправи срещу това променено положение и да не се отказва.

# 556
Имам две пропуснати страници, на работа чета между другото и явно е там озета... ще ги потърся

Да не се отказва- типично за Еда, а и понякога си заслужава да се бориш за някой и нещо, което ви свързва

# 557
Дано сте прави, че драмата няма да е толкова много, колкото ни я представят.. Серкан бързо ще бъде пленен от чара на Еда, ако наистина не я помни. Мозъкът може и да не помни, но сърцето - да. Той и за това казва, че докато не си спомни нещо за него всичко е празнота. Сърцето му подсказва, че без Еда всичко е празно и безмислено, просто ще трябва време явно мозъкът и сърцето да заработят отново в синхрон.
Щом правят препратки към 1ви епизод, там имаше много комични ситуации, но и много дразнене в стил куче и котка, но в никакъв случай скандали. Явно това ни очаква след първоначалния шок, ще видим. Много са мк объркани мислите, но нямам търпение да видя какво са ни подготвили. За първи път нямаме почти никаква информация за епизода, всичко е предположения. За всеки епизод сме се вълнували, но горе  - долу знаехме какво ни очаква, а сега сме се разписали и обсъждаме всяка една теория от всички възможни гледни точки, за да намерим най-добрата и правдоподобна. За мен, СЦ са си свършили работата добре, щом предизвикват такъв фурор сред всички нас.

# 558
  • София
На Керем все така му върви - между две жени. 😅

# 559
Славенка, чешем си езиците само , ама е приятно Joy

Аз да припомня думите на Селин от 20еп.

# 560
Микиполи, спор няма. Приятно ми е да чета различните гледни точки и фантазии и полемики те които предизвикват.
ПП големи сладури имаш

# 561
Сега се замислих за още нещо.. В първи епизод ни представиха Серкан като успешен, управляващ АртЛайф и наследник на холдинга, а Еда се чувстваше ограбена, Серкан "и беше прекъснал" стипендията или това, което тя много цени, през цялото време е подкрепяна от приятелките си от детството. И отива в холдинга, за да си вземе това, което и е отнето. В епизод 29 ни представят следното: Еда е успешен ландшафтен архитект, има 45% от холдинга, а Серкан се чувства ограбен (или му е внушено да се чувства така), Селин му е внушила, че Еда му е отнела това, което той най-много цени - холдинга и той отива да си вземе това, което му е отнето, като през цялото време е подкрепян от приятелка от детството.
Не знам дали усещате накъде бия.. Самият епизод явно ще бъде огледален на първия, но със сменени роли. Та, очаквам много сцени от 1ви епизод да бъдат пресъздадени след като Серкан се завърне.

# 562
Някой беше писал този сценарий:
 - Серкан е отвлечен преди да се качи на самолета;
 - самолетът се разбива;
 - отвеждат Серкан далеч, въздействат му с нещо,
в резултат на което той в паметта си е на 13 години - не помни никой и нищо, не иска да вижда родитерите си(заради брат му);
 - в плана влиза пилето, която му разказва подборка от спомени, като в тези спомени е холдинга и Еда, която е злодея завладяващ холдинга, Селин е любовта на живота му;
 - пилето го завежда в холдинга, като разчита, че в паметта му няма ни Енгин, ни Пъръл, нито другите приятели;
 - пилето прави пресконференция и Серкан хвърля бомба, че е със Селин ...;

Това ми звучи най-правдоподобно...Но мисля, че в един момент Серкан ще разбере, че е жертва на заговор и временно ще продължи играта на злодеите /Каан, Селин, Ефе, Семиха, Балджа/, докато набере доказателства да ги разобличи...Но в тази хипотеза липсва Еда, а аз не вярвам Серкан да си "послужи" с нея за да  разкрие грандиозния заговор. Нещо трябва временно да скрият от нас.
Изброените по-горе  си отидоха до един унижени, неудовлетворени, но без грам разкаяние, че сами си го докараха. Организирани от Семиха, ще търсят реванш. Започва Селин. Може и да не се включат всички...
Не знам. Но това вече не е романтична комедия , а чиста драма, а романтиката...Както казва Вапцаров: "Романтиката е сега в моторите, които пеят под небето синьо...Тя носи вечната човешка бодрост на яките стоманени крила."

И как пък можа точно сега Вапцаров да ми дойде на ума. Самолетите са виновни, които Серкан използва като таксита..

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 13:56 от mari08

# 563
Дано сте прави, че драмата няма да е толкова много, колкото ни я представят.. Серкан бързо ще бъде пленен от чара на Еда, ако наистина не я помни. Мозъкът може и да не помни, но сърцето - да. Той и за това казва, че докато не си спомни нещо за него всичко е празнота. Сърцето му подсказва, че без Еда всичко е празно и безмислено, просто ще трябва време явно мозъкът и сърцето да заработят отново в синхрон.

Есенна магия* Sparkling Heart думите ти ми възкресиха спомените от "Малкият принц". Какво казва лисицата на Малкият принц за последиците от опитомяването или привързването един към друг:

"— Сбогом — каза лисицата. — Ето моята тайна. Тя е много проста: най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.
— Най-същественото е невидимо за очите — повтори малкият принц, за да го запомни.
— Твоята роза ти е толкова ценна поради времето, което си загубил за нея.
— Моята роза ми е ценна поради загубеното време… — рече малкият принц, за да го запомни.
— Хората са забравили тая истина — каза лисицата. — Но ти не трябва да я забравяш. Ти ставаш отговорен завинаги за всичко, което си опитомил. Ти си отговорен за твоята роза…

Но очите са слепи! Човек трябва да търси със сърцето си.
"

"Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. Мислиш си: „Моето цвете е там някъде…“". Възхищавам се на Айше Кутлу как от една прекрасна книжка като "Малкият принц" може да роди красива история, в която главният герой е един нещастен малък принц, който обича да гледа звездите и да търси утеха в тях, когато изневиделица в живота му се появява едно нежно цвете, "което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди" и той го обиква, за да бъде щастлив.

Есенна магия* Sparkling Heart ролите са разменени наистина. Затова ни показаха как Еда слиза от БВМ-то на Серкан със слънчеви очила и с делови костюм. Неговата нервност преди да влезе и нейното нервно крачене във фоайето.

# 564
Според DigiLup Ханде е най-коментираната актриса в социалните мрежи за изминалата седмица

# 565
  • Пришълец
Налбантовааа, Икаруса в изправност ли е, да се стягаме за път?! Закъсняхме за сватбата, тя и без това не се състоя, но поне да ходим да скубем перушина, че да се освободим от насъбралото се напрежение през последните дни Joy

# 566
Рускините в Туитър си разпространяват това, били го взели отнякъде:
"На счёт памяти Серкана: по слухам тянуть не будут. Он не будет помнить 3 серии, а потом всё вспомнит. Селин будет цепляться к Серкану, но для неё вели нового персонажа (друга Эды). Эту пару сведут!"
... но телефонът ми руски не иска да превежда. Така че помощ от другарчета....  Wink

# 567
  • Кърджали
Доколкото преведе моят телефон - Серкан ще е с амнезия 3 серии.
Селин няма да се отказва от Серкан но налрая ще съберат с приятелят на Еда - Дениз.
Утре.е първата серия, другата седмица ще има проблясъци, а по-следващата ще дойде на себе си. Устройва ме. Но пък това е правдоподобно само ако Биге ще остава по-дългл време в екипа. Щото нли и Дениз ще се опитва да спечелва Еда. Трябва да има време  да си смени желанията
Викам Ердем да вземв Селин, да се залюбят и да заминат. С един куршум два заека
.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:08 от Aлекcандрa

# 568
И мен ме устройва, много даже. В утрешната серия ще е по-враждебно настроен, другата седмица ще смекчи тона, може някой спомен да го връхлети и после всичко си идва на мястото.

# 569
Алекс, благодаря ти Hug
Ново от сета:

И Керем е там

И "Балджа" е на сета Wink

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:35 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт