Отговори
# 660
  • Кърджали
БРО, ме знам защо но си мисля че ще има годеж между Серкан и Селин. Не че гл искам, не че няма ми се иска да му счупя главата, но ако няма годеж не виждам зашо Селин ще иска да се върне в офиса. Тя преди за замине беше почти на нож със всипки там. Най - добрият вариант за Селин е да се върне като негова годеница  стил "Ето, мой е видяхте ли". Е, че ще е неин само тази седмица тя не знае още...
Много ми е тъжно и за Еда, и за Серкан... Бяха опитали от щастието и любовта и някой им издърпа земята изпод краката им. И

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:13 от Aлекcандрa

# 661
На мен ми харесва идеята Еда и Серкан да си сменят ролите. Тя праволинейна, строга, сериозна ,а той импулсивен и да скача като козле 🤣 Ахх ,ще ми е забавно ! Но едва ли !

# 662
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus събота еееее , за съжаление няма да мога да гледам , но ще ви чета и следя , дано "Голямото пиле" не ни ядосва много, че ... Animal Baby Chick Hocho
Много се радвам, че ще има белезници отново , ще бъде забавно. People Couple

# 663
От рускините: От официальной страницы сериала 🆕❤ С подписью: "Как можно забыть?"🌟

Мисля си, че Селин може да го е излъгала че е сгоден за нея. Но тя няма пръстен.

# 664
Здравейте, момичета!

Ханде и Керем😍🥰😍:
https://instagram.com/stories/thebursin/2498006753132829628?utm_ … hid=1atlplw7nj6tc

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:42 от Defne.4

# 665
  • София
Не, не и не! Не мога да приема годеж между Селин и Серкан, дори да е фалшив. Олмаз! До последно ще отричам, докато не го видя с очите си. А след като го видя, ако го видя, ще псувам, ще скачам като джинка, ще пиша тук да се оплаквам и ще видим дали и кога ще го приема. 😅😅😅

# 666
На сторито на Керем дори не разбирам какво казват, но са забавни 😀😀😀

# 667
  • София
И аз така - не ги разбирам, но се смея с тях. Биге също много ме радва. Супер се вписва в колектива, ама Селин... ах, Селин! 🤮 Обаче забелязвате ли как винаги Керем и Ханде са заедно, но отделно от другите. 😅

# 668
Заедно ми ,как иначе ! 😆 Нали трябва да тренират реплики , сценари ,сцени .Пък и да си споделят туй- онуй като истински близки приятелчета .

# 669
Ашк вар, Бърборанке, за това се отделят 😀
Преди си мислех, че ако епизодът е по-минорен, то и настроението на сета е такова, обаче очевидно много се забавляват всички 😀

# 670
  • София
От опит мога да кажа, че, когато се снимат тежки сцени (било то драматични или криминални), е най-забавно. Не знам защо. Но съм била на снимачна площадка и съм присъствала на супер сърцераздирателни сцени, а актьорите не могат да спрат да се смеят... 🤘🏼

# 671
Привет, момичета Blush
Аз още не мога да се съвзема от преплетените ръце, а ако има годеж между Серкан и Селин сигурно ще си изгриза всички нокти от нерви тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye .
Надявам се сценаристите да не наранят чак до толкова Еда, ще е много тежко да се преживее такъв удар. Тя, че е много силна, силна е, но всичко си има предел.
Годеж не желая в никакъв случай Angry
Магия, успех на изпита Blush
Антония, добре дошла Hug
nrgmama, страхотен коментар Blush

# 672
От Ханде    Магия успех на изпита

# 673
Годеж между Серкан и Селин и аз не мога да приема. Идва ми в повече и цялото ми същество се бунтува срещу тази възможност. Надявам се, да ни го спестят. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Умът забравя, но сърцето как...

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 14:21 от midnight__sun

# 674
Малко съм извън темата, но .. Бърборанке, твоята професия ми е много интересна, изощо средата, в която работиш. Би ли споделила пример на такава ситуация, за която разказваш в последния си пост. Дори и да не назоваваш имена, ако не искаш.

За да не е офтопик, в скрит текст ви споделям какво е да я има Еда в живота на Серкан и какво е да я няма. 💔 Но понеже са много снимки,е ги скрия.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт