Отговори
# 645
  • Плевен / София
E, дано не е за Селин и нейните планове за отмъщение..
Серкан тия годежи май за нищо ги няма вече.. Ако той се сгодява изобщо
JoyJoyJoy

# 646
Успех на всички днес! Мисля че Еда ще сложи белезниците този път за да припомни на Серкан миналото. Целувката мисля че ще е накрая или в другата серия. Ще видим. Ама че емоция ме е завладяла!  Нека все повече да бъдат привлечени от сериала  за бъдем по-дълго заедно !

# 647
Никакви годежи между Селин и Серкан ! Не давам 😆
    Нали си спомняте онзи репортаж в къщата в гората ?!
     Еда: Любов .
     Серкан :Любов от пръв поглед.
 Това очаквам довечера . Да видим Серкан влюбен от пръв поглед !

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 11:10 от Sezariya

# 648
  • Кърджали
Честно казано, не се наемам да предполагам кой ще сложи белезниците на другия. Най-логично е да е Еда (за да му припомни как се появи в живота му), ама предвид факта, че при тях нищо не се основава на логиката, опаквам да е Серкан. По принцип и в началото на връзката им като е около Еда, той правеше неща, кокто и сам не очакваше от себе си, да не говорим за другите. Аз честно казано, и предният път като ѝ сложи белезниците бях като ударена. Коскоджам ти Серкан Болат да направи такава щуротия. Та ако приемем че мозъка забравя, но сърцето - не, защо пък в някакъв момент като се карат да не го направи... Но остава въпросът какъв ще да е този спор, и какво дирят тези белезници в офиса.
И все пак по-логично е да е Еда... (докъде я докарах, Еда да ми е логичното действие, Серкан - импулсивното, пълна размяна)
P. S. Писна ми тоя телефон да ме кара да се връщам да поправвм грешки. Все едно не мога да пиша...

# 649

От продуцентите. Еда нещо обяснява и се ядосва, Серкан гледа в почуда.
С белезници са, както познах вчера. 😀

# 650
Никакви годежи между Селин и Серкан ! Не давам 😆
 Това очаквам довечера . Да видим Серкан влюбен от пръв поглед !

момичета нали имаше едни снимки на Еда с бяла рокля на тях беше с пръстен с квадратен диамант, а не с цветето.

# 651
  • Кърджали
Щом Еда е ядосана, а Серкан спокоен - значи той е използвал белезниците. Серкан имаше тази вбесяваща способност да гледа спокойно спокойно как Еда беснее..

# 652
# 653
Алекс, съгласна съм с теб...
Все повече си мечтая Серкан да е дошъл в холдинга с ясен план...

# 654
Преди Серкан криеше белезниците, сега изглежда са на масата, виждат се микрофоните, пред медии и вероятно се карат в ефира на цяла Турция, това не ми харесва, мислех, че насаме ще ги сложат и ще ги крият

# 655
  • Пришълец

Даже ще онагледя Simple Smile

# 656
О в ефира на цяла Турция едва ли ще го направи  може да е забравил Еда, но няма да изложи себе си, според мен. След целувката в 1ви впизод пред всички той мислеше, че Еда го е изложила него, така че поне своя имидж ще гледа да запази.
Мисля, че може Еда да ги сложила белезниците, но да не са предизвикали желания ефект (той да си върне паметта) и да се ядосва, да беснее как така е забравил нещо толкова важно, той просто да не знае какво става

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:35 от Есенна магия*

# 657
  • Кърджали
Няма да го направи в ефир. Прекалено е лудо и за двамата. Може би преди пресконференцията (ако Еда не иска да остане, примерно ако е планнирано да се съобщи че вече нямат връзка, а Серкан е със Селин). Много е грубо, ама и преди да се залюбят Серкан не минаваше за много тактичен и внимателен, мислеше, че всички са длъжни да се съобразяват с него.

# 658
Няма да го напраеи в ефир. Прекалено е луоо и за двамата. Може би орефи пресконференцията (ако Еда не иска да остане, примерно ако е плсннирано да се съобщи че вече нямат връзка, а Серкан е със Селин).
И на мен това ми се върти в главата, че тя не иска да остане.

# 659
  • София
Надявам се сценаристите да не са измислили фалшив годеж между Селин и Серкан. Със сигурност нямам желание да гледам подобно развитие. А и ще бъде страшно унижение за Еда. Да не говорим, ако Серкан и Селин живеят заедно... 🤮

Очаквам и стискам палци сценаристите да ни изненадат довечера. Приятно! 🍀🤞🏼🍀

На новата снимка Еда изглежда ядосана, а Серкан сякаш й казва “успокой се”, ама робот Серкан.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:06 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт