Отговори
# 630
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с добро настроение и довечера на парти Hug Wine Glass

# 631
Добро утро на всички момичета ! Събота е! Сутринта се събудих в очакване като всички вас предполагам.   Днес е нашия ден!  Лудост ли е ? Дано новата серия да ни даде много положителни емоции и трепети. Хубав и успешен ден! Много ми се иска  нашата приказка да продължи колкото може по-дълго.

# 632
Добро утро момичета отдавна следя какво пишете страхотни сте ще се радвам заедно да обсъждаме историята на Серкан и Еда. За първи път гледам със голям интерес турски сериал.Ще се радвам ако ме приемете в групата.🤗 Приятен ден ви пожелавам.

# 633
  • Пришълец
Добро утро!

Алекс, напоследък и аз така, но си припомням избрани моменти, не цели епизоди. Снощи бях на рд на Серкан. И когато се джафкат са сладки, докато разговаряха Енгин и Серкан за несбъднатото му очакване, че годеницата му е подготвила нещо, а то вечеря със Селин.... И в крайна сметка завършека на вечерта -  нито ресторанта беше луксозен, нито подаръка скъп колкото часовниците, които получи от всички останали, но самото изживяване беше специално. Еда украси живота му дори само с присъствието си, допринесе за това да забележи заобикалящия го свят.... Да се наслаждава на малките неща. Гледката никога не би могла да бъде една и съща, все нещо се променя...

Магия, успех! Flowers Four Leaf Clover

Антония, добре дошла при нас!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 09:17 от Маргарита Н.

# 634
Аз снощи пък бях в първи епизод и гледах как Еда го закопчава с белезници, та да знам днес горе-долу какво да очаквам. 😀
Благодаря, Марги! Ще ви кажа как е минало.
Добре дошла, Антония!

# 635
Добро утро и от мен ! Да си свършваме задачките и да се наслаждаваме заедно на новото начало . 🤗 (само да не ме извикат по спешност ,че съм на разположение нощна 🥴)
    И аз започнах да гледам сериала отново и съм на 21 серия .И без това тези серии ги гледах само на живо с помоща на превода на Алекс . Струваха ми се тегави да си ги причинявам втори и трети път . Ще видим сега с бг суб как ще е .

# 636
  • София
Добро утро ХанКерки!  Лек ден ви пожелавам, а довечера ще посрещаме Серкан след дълго отсъствие.
Пригответе и белезниците, да не вземе да се върне в гората с онази проскубаната...
Аз съм спокойна и оптимистично настроена. Това е ромком все пак. След трудните изпитания ще изгрее яркото слънце. Ще има любов момичета, само търпение.

Антония, добре дошла в групата на пристрастените към сериала и особено към Ханде и Керем. Включвай се и с коментари. Всяко мнение е много ценно и интересно.

Прекрасни са в бяло....

# 637
  • София
Винаги е приятно с нови идеи  и нови съмишленици.Добре дошла Антония.

# 638
Антония, добре дошла при нас! Flowers Hibiscus
Магийке, успех на изпита, ще ти стискаме палци Hug

# 639
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Събота е....пия го по късно...но по дълго Kissing Heart

Магия успех на последният изпит....Антония добре дошла... Grinning
Аз от понеделник
Скрит текст:
няма да съм така активна, защото до сега работих от вкъщи, а сега се връщам и в София на всичкото отгоре.... Както се казва, живота трябва да продължава по нормален начин...
Надявам се Еда да бъде отново силна и да понесе появяването на Селин и "променения " Серкан каквото и да означава това....Все пак господ ни дава толкова колкото можем да понесем...надявам се...
Знаете часа и мястото на срещата...Спорен ден...

# 640
  • Кърджали
Антония, добре дошла сред нас!
Магийке, чакам да се похвалиш с успешнонвзетият изпит! Стискам палци!
Юпииии, събота е!

# 641
Надявам се довечера Еда да натрие носът на Селин. Немога да я понасям.Вярвам че ще имаме добър финал на серията или поне така ми се иска.

# 642
  • Пришълец
Hanzade (дизайнер на бижута и съосновател на марката TOPHILLS) е публикувала това в сторито си 👀

https://twitter.com/i/status/1355424702429278213

Пръстен за кого този път?! People Eyes

# 643
  • Кърджали
Аз на финала не разчитам. Май в повечето случаи са гадни... Но пък има и изключения. Аз се надявам хубавите емоции да са много повечемот изнервящите...
Като например - да видя че умът на Серкан е забравил Еда, но сърцето му - не.

Пфу, Марги,като ги гледам... Май наистина Серкан ще се сгоди (временно) за Селин. Ни един от тези пръстени не е като за Еда..
Ферит да се сгоди за Джерен? А дано... Честно казано съгласна съм и Ердем да се сгоди за някоя, само не и Серкан за Селин, ама нали трябва да нк е гадно..

# 644
E, дано не е за Селин и нейните планове за отмъщение..
Серкан тия годежи май за нищо ги няма вече.. Ако той се сгодява изобщо

Общи условия

Активация на акаунт