Оффф много се развълнувах, не знам дали разбрахте какво точно имам предвид, от вълнение мога само аз да се разбера.
, по би ми било интересно 

страхотна комбинация ще са Керем и Озан! Размечтах се! Много ме хвана яд като им спряха с на Елка и Ясемин сериала! Аман, бе, аман, от тези турски рейтинги!
много си критична! Хазал е мъничка и тепърва ще расте! Между другото, надигра Толгахан в "Една надежда стига", а в "Халка" беше страхотна полицайка! Ти, какво си гледала с нея, че имаш такова мнение?
страхотна комбинация ще са Керем и Озан! Размечтах се! Много ме хвана яд като им спряха с на Елка и Ясемин сериала! Аман, бе, аман, от тези турски рейтинги!
много си критична! Хазал е мъничка и тепърва ще расте! Между другото, надигра Толгахан в "Една надежда стига", а в "Халка" беше страхотна полицайка! Ти, какво си гледала с нея, че имаш такова мнение?
, да критична съм ( даже понякога не се усещам колко съм взискателна
) , Хазал както се казва има да учи още .Гледала съм серии в онзи ежедневния сериал , после в римейка на Светлина между 2 океана ( е ,чак пък да е надиграла Толгахан ! ) . Но въпрос на вкус , обаче съм открита към промени
.Но наистина я лансират много , явно има добър агент .Между другото аз и Ханде не харесвах като актриса , но я как напредна , а като Еда много ми падна на сърцето ❤️ . И ето ме тук - луда като всички вас , в очакване на поредния епизод