Отговори
# 600
На Еда си в реда, ще ги сложи тя. Той нали не помни 😀 затвърдих си мнението, че епизода ще е огледален

# 601
  • Кърджали
БРО, ще търсят някой ключар който не е бил дал клетва /ох на онази сцена бях умряла да се хиля/, че Серкан с амнезия, едва ли помни как се отключват белезници Simple Smile

# 602
Явно срещата на титаните Еда и Серкан няма да е в края.. ще има време за среща, опознаване, пресконференция, та чак до белезници. ❤
Не съм мислила, че ще се радвам на белезници, но много ме успокоиха.
+ че утре имам и изпит. 🤯

ЕДИТ: Коментарите отдолу са на турски и не разбирам, но преобладават сърца и влюбени човечета.
Пак се редактирам: на снимката където се вижда, че има конференция, ръцете на Еда и Серкан са под масата и не се виждат, в началото си мислех, че той може да я държи за ръка, а сега мисля, че крият белезниците

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:34 от Есенна магия*

# 603
  • София
Серкан, когато си върне паметта, да не се налага пак да гони Еда по пътя към летището... Защото, аз на негово място, като си върна паметта, без значение какви съм ги надробила междувременно, ще искам да си продължим оттам, където спряхме. Ще гоня Еда, ще й се моля, ще й се тръшкам. Grinning Не ми се мисли наистина. В началото на сериала, докато Серкан беше задник и се държеше тъпо с Еда, мечтаех за момента, в който ще й каже, че е влюбен в нея. Спомянм си как си мислех "един ден ще се молиш на това момиче, почакай само". Grinning Сега живея за мига, в който ще си спомни всичко. Да видим тогава какво ще става. Wink

# 604
  • Кърджали
Значи още в утрешната серия Селин ще се проклина вътрешно ,че са се върнали в Истанбул...

# 605
Това е зад кадър,да им имам приятелството❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
https://www.instagram.com/p/CKomkKBp3DK/?igshid=9ne7n7dsynde

# 606
От Туитър-Италия: Heart
Еп.1, за да го дразни
Ep.9, за да прекара един ден с нея
Ep.29, за да му напомни за тяхната любов

Ново от сета днес:

# 607
  • София
На мен ето това не ми се връзва - каквото и да му е на Серкан, свързано с паметта, Селин на какво се надява? Та нали всички знаят, че Серкан обичаше Еда повече от всичко. Ако планът й е да си го върне, връщането им в Истанбул е абсолютен ноу сенс. Както и да го е обработвала, много лесно манипулациите и лъжите й ще бъдат разкрити.
Значи още в утрешната серия Селин ще се проклина вътрешно ,че са се върнали в Истанбул...

# 608
Страшно приятелство! Само един приятел сме  се държали така и той ми стана съпруг 😀🤯

# 609
  • Кърджали
Утре ще видя цялата картинка, но според полуистините, които се чуват във фрага от Селин, си мисля че нарочно му казва такива полуистини - да го настори сррещу Еда докато още не си е спомнил той нещо. Защото знае, че Серкан не прощава, и ако успее да го убеди овреме че Еда му е вредяла - добре дошло.А идеята ...Селин не винаги знае коге защо го прави ... но явно се надява че ще го накара да се оженят преди да си е спомнил нещо.
Сега има вероятност да са ни метнали, изиграли и Селин да няма очаквания от Серкан, ама изобщо не вярвам.

# 610
LaughingLaughingLaughing
Те са професионалисти и работохолици, репетират за следващият кадър. Ти да не си помисли, че правят смути. Innocent

# 611
Момичета!
Каквото и да прави, както и да се държи Еда, моля ви, да не го наричаме ревност! Тя беше облечена в сватбена рокля, женихът, който толкова много я искаше, замина за Италия за 7 часа и се връща след два месеца  пред Еда  с друга жена, хванал  я за ръка...Много моля, каквато и Еда да видим, това няма да бъде ревност. Аз съм позитивен човек, но  достатъчно години съм живяла за да се срещна с всички човешки емоции. Унижението е по-силно от всякаква ревност!
Както между другото не съм мислила, че Селин е ревнувала Ферит, след като той я заряза на сватбата. Не, тя беше срината от срам. И сега да излива цялата си ярост, срам, унижение върху кого...Еда!!! Е, да й е сладко отмъщението! Да й стигне за всичките години занапред. Нека това, което постига, да го носи вътре в себе си като еманация на отмъщението!

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 20:07 от mari08

# 612
Просто не се сдържах ... Stuck Out Tongue Winking Eye
"Така се обича родината ... "

Gift Heart

# 613
Ооо, колко хубаво! Еда пак ще му сложи белезниците Heart Дано имат същият ефект както преди! Flushed

Да си спомним какво каза Серкан в еп.2 Cupid:

"Всъщност, след като Еда ми сложи белезници, повече не можах да се разделя с нея" - т.е изпитана рецепта, дано го свари така неподготвен както в еп.1 Heart Eyes

Искам в този момент пред очите на Серкан да минат кадрите от първото слагане на белезниците, второто слагане на белезниците и да се сети какво й каза в 13 еп "Знаеш между нас вече има невидими белезници"

# 614

Общи условия

Активация на акаунт